הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך האבקת חלבון הזאת? מישהו טעם?

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Double Rich Chocolate -- 5.15 lbs

פשוט יש ליד דיל ממש טוב על זה, 175 ש"ח (מחבר)...
אז איך האבקה? ואיך הטעם?

לול 175 ש"ח - סגור הרמטית?

החברה הכי טובה והטעם הכי טעים.
חיפוש פשוט בפורום יראה לך מספיק תוצאות על החברה לאבקות הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
לול 175 ש"ח - סגור הרמטית?

החברה הכי טובה והטעם הכי טעים.
חיפוש פשוט בפורום יראה לך מספיק תוצאות על החברה לאבקות הנ"ל.
אוקי תודה 😃 כן ניסיתי חיפוש, החברה פחות עניין אותי, יותר רציתי דעה על הטעם ואת זה לא ממש מצאתי.
ולא סגור הרמטית, הוא לקח איזה 2-3 מנות הגשה...וזה חבר אז 100% לא עובדים עלי...
הסיבה זה שהוא לא צורך אותה כי הוא אומר שהוא תמיד מגיע לכמות החלבון שהוא צריך בלי שום מאמץ...

אוקי תודה 😃 כן ניסיתי חיפוש, החברה פחות עניין אותי, יותר רציתי דעה על הטעם ואת זה לא ממש מצאתי.
הסיבה זה שהוא לא צורך אותה כי הוא אומר שהוא תמיד מגיע לכמות החלבון שהוא צריך בלי שום מאמץ...
מי זה החבר הזה אני גם רוצה לקנות

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=34
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=35

• פותח/ת השרשור
אני רכשתי לא מזמן וגם כתבתי ביקורת. אם אתה מערבב עם מים שים מעט יחסית. האבקה הזאת יותר טעימה שהיא באה עם מעט מים. זה ישמור על המתיקות.

עם חלב אני מאוהב.. אבל אני הייתי מכור לשוקו בילדות.

תקנה זה מחיר מעולה!

• פותח/ת השרשור
אני רכשתי לא מזמן וגם כתבתי ביקורת. אם אתה מערבב עם מים שים מעט יחסית. האבקה הזאת יותר טעימה שהיא באה עם מעט מים. זה ישמור על המתיקות.

עם חלב אני מאוהב.. אבל אני הייתי מכור לשוקו בילדות.

תקנה זה מחיר מעולה!
טוב תודה חחח ממש לא ציפיתי שאקנה אבקת חלבון כי זה עולה יחית הרבה חחח אבל במחיר כזה חבל לא לקנות...
(אני יודע שתכלס זה משתלם אפילו במחיר הרגיל אם להשוות לחלבון ממקור אחר אבל חייב יש לבזבז איזה 400 שקל + ההורים לא מרשים אבקת חלבון, אני אחביא את זה מתחת למיטה כמו שאתה הקריאטין וקפאין חחחחח).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית