עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקי תודה 😃 כן ניסיתי חיפוש, החברה פחות עניין אותי, יותר רציתי דעה על הטעם ואת זה לא ממש מצאתי.לול 175 ש"ח - סגור הרמטית?
החברה הכי טובה והטעם הכי טעים.
חיפוש פשוט בפורום יראה לך מספיק תוצאות על החברה לאבקות הנ"ל.
מי זה החבר הזה אני גם רוצה לקנותאוקי תודה 😃 כן ניסיתי חיפוש, החברה פחות עניין אותי, יותר רציתי דעה על הטעם ואת זה לא ממש מצאתי.
ולא סגור הרמטית, הוא לקח איזה 2-3 מנות הגשה...וזה חבר אז 100% לא עובדים עלי...
הסיבה זה שהוא לא צורך אותה כי הוא אומר שהוא תמיד מגיע לכמות החלבון שהוא צריך בלי שום מאמץ...
חחחחחחמי זה החבר הזה אני גם רוצה לקנות
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=34אוקי תודה 😃 כן ניסיתי חיפוש, החברה פחות עניין אותי, יותר רציתי דעה על הטעם ואת זה לא ממש מצאתי.
ולא סגור הרמטית, הוא לקח איזה 2-3 מנות הגשה...וזה חבר אז 100% לא עובדים עלי...
הסיבה זה שהוא לא צורך אותה כי הוא אומר שהוא תמיד מגיע לכמות החלבון שהוא צריך בלי שום מאמץ...
תודה אחי, ווא נראה לי הציון הכללי של זה נגיד אם להתייחס גם לערבוב עם מיים וגם עם חלב הוא במקום שני אחרי בננה (לפי הטעם של משה כמובן) חח יש לי מזל.
טוב תודה חחח ממש לא ציפיתי שאקנה אבקת חלבון כי זה עולה יחית הרבה חחח אבל במחיר כזה חבל לא לקנות...אני רכשתי לא מזמן וגם כתבתי ביקורת. אם אתה מערבב עם מים שים מעט יחסית. האבקה הזאת יותר טעימה שהיא באה עם מעט מים. זה ישמור על המתיקות.
עם חלב אני מאוהב.. אבל אני הייתי מכור לשוקו בילדות.
תקנה זה מחיר מעולה!