בטן חטובה - מה הלאה? + שאלת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור loveto
  • פורסם בתאריך

loveto

משתמש מתחיל
6
5
נק' מוניטין:
33
6
5
שלום רב,
אני בת 21 ורצה כבר שנה.
בנוסף, מתאמנת קצת כנגד משקל גוף, פלאנקס, סקווטים, פושאפס.. ואוכלת בגדול די טוב (הרבה חלבון, דברים מלאים וכו'..)

הגעתי למצב שהבטן שלי בגדול די חטובה (מצרפת תמונה),
ותהיתי איך עלי להתקדם מפה.
כרגע לא מתאמנת אנארובי בצורה מסודרת,
ותוהה אם כדאי להתחיל ומה תהיה התרומה של זה ליתר הגוף?

אשמח לדעות ומסקנות, מה הלאה.

בנוסף, תהיתי אם מישהו יכול להעריך מה האחוזי שומן שלי לפי תמונה.. סתם כיוון כללי.

תודה רבה מראש 😃

קבצים מצורפים

• C360_2013-02-04-07-12-13.jpg
    C360_2013-02-04-07-12-13.jpg
    KB 70.7 · צפיות: 242
אנאירובי יכול לשפר לך את שאר חלקי הגוף כמו ידיים/רגליים/תחת וכדומה .. את יכולה להתחיל מסה מבוקרת עם פלוס קלורי קטן ולקבל עוד נפח בגוף אם זה רצונך .
חייב לתת מילה טובה על הבטן ! בטעם טוב באמת כל הכבוד!!!!

תאכלס לנשים אין הרבה להתקדם ולהגזים.. תמשיכי לאכול בריא תשני תוכניות אימונים בישביל שלא ישעממם לך ואם באלך להיות יותר שרירית תעלי את המאזן הקלורי ב100-200 קלוריות , לאט לאט

• פותח/ת השרשור
לתגובה הראשונה:
קודם כל, תודה 😃
זהו, שעוד אני לא לגמרי בטוחה מה המטרות שלי ולכן מחפשת כיוון. רואה שיש לגוף שלי המון פוטנציאל וחושבת איך להתקדם מכאן.

לתגובה השני:
לנשים יש המון לאן להתקדם, השאלה לאן אני רוצה להגיע.
כרגע אני בשלב שאני מאוהבת בריצה ועוד בשלבי שיפורי זמנים, אז לא רואה את זה נמאס לי בקרוב 😃
ובאמת מאז שהתחלתי להתאמן רציני העלתי קצת את כמויות האוכל (לא סופרת או משהו ככה שלא יודעת בדיוק כמה צריכה או כמה צורכת),
אבל רק מריצות וקצת אימונים כנגד משקל גוף, אפשר להעלות מסה באמת? ( חוץ מהתאומים כמובן שהתנפחו לי בטירוף מאז שהתחלתי לרוץ)

לתגובה השלישית:
:nono:😉

תמצאי איזו מטרה ותצמדי אליה, זה יכול להיות כל דבר, משקל גוף,הצורה של השריר בעורף או כל דבר אחר שיבוא לך. אני אישית,למרות שיש לי פלטפוס ושונא אירובי רוצה לנסות פעם לסיים את המסלול המלא של איש הברזל.
בנוגע לשאלה שלך, בשלב מסויים הגוף מתרגל להתנגדות שאת מפעילה, בין אם זה בריצות ובין אם זה באימוני משקולת והיעילות יורדת, ואז בזמן לעלות את המשקל עבודה.

תמצאי איזו מטרה ותצמדי אליה, זה יכול להיות כל דבר, משקל גוף,הצורה של השריר בעורף או כל דבר אחר שיבוא לך. אני אישית,למרות שיש לי פלטפוס ושונא אירובי רוצה לנסות פעם לסיים את המסלול המלא של איש הברזל.
בנוגע לשאלה שלך, בשלב מסויים הגוף מתרגל להתנגדות שאת מפעילה, בין אם זה בריצות ובין אם זה באימוני משקולת והיעילות יורדת, ואז בזמן לעלות את המשקל עבודה.
אתה אשכרה מצפה לסיים 4 ק"מ שחייה, 180 אופניים, ו-42.2 ק"מ ריצה עם פלטפוס ובזמן שאתה לא אוהב אירובי?

אני לא אוהב גם לעבוד, אתה מצפה שאני אשב בבית כל היום?
כרגע זאת סתם מחשבה, אבל אם אני באמת ארצה לעשות את זה, כן אני אסיים את זה, אולי זה יקח לי שנים של אימונים (ככל הנראה), אבל זה יגיע.

• פותח/ת השרשור
אני מבינה שעזבנו את הנושא שלי, בכל אופן.. פלטפוס לא אמור להוות לך מכשול לדעתי. ואהבה לאירובי, זה בעיקר טעם נרכש 😃
למרות שאני לא רואה סיבה לרצות לסיים כזה מירוץ מטורף בלי תשוקה עזה מלכתכילה..

את יכולה להתחיל לעלות במסת השריר כמו שהציעו לך כאן.
תתרכזי בתרגילים המרכזיים כמו: דדליפט, סקוואט, פרס, מתח ולחיצת חזה.
הינה המדריך להעלאה במסת השריר:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

תרגילים מרכזיים:

סקוואט:

פרס:

דדליפט:

נערך לאחרונה:
אני מבינה שעזבנו את הנושא שלי, בכל אופן.. פלטפוס לא אמור להוות לך מכשול לדעתי. ואהבה לאירובי, זה בעיקר טעם נרכש 😃
למרות שאני לא רואה סיבה לרצות לסיים כזה מירוץ מטורף בלי תשוקה עזה מלכתכילה..

זה לא מירוץ, לא בשבילי בכל אופן. אין לי שום כוונה לנסות לסיים ראשון, או מקום מסויים לצורך העיניין. רק העיניין של להציב מטרה מטורפת לנגד העיניים ולנסות להשיג את המטרה הזאת, זאת השאיפה. הפלטפוס לא אמור להיות בעיה ברגע שאשים מדרסים, הבעיה היא העצלנות שלי מללכת לאורטופד 😃
לגבי מה שה ששאלה-שוב, לפי הטעם שלך, אם את רוצה לעלות קצת במסה הרזה,יש לך אחלה מדריכים פה בפורטל כולל אוסף תרגילים.

Back
למעלה תחתית