הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ TWINLAB DAILY TWO CAPS והתאוששות

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
הזמנתי DAILY ONE CAP, או לפחות חשבתי שהזמנתי, ובסוף קיבלתי את הדיילי טו קאפ מאחר והתבלבלתי ברכישה.
עכשיו אני במצב שבשביל ערכים זהים אני צריך 2 כדורים ביום.
מה שיוצא זה ככה-
באזור 18:00-19:00 אני אוכל ארוחה אחרי אימון (ארוחה כדי לא לאכול את כל מה שיש בבית אחרי האימון) שכוללת 2 יוגורטים 0% של דנונה, ולוקח כדור.
שעה-שעתיים אחרי אני לוקח עוד כדור עם ארוחת ערב (10 פרוסות פסטרמה דל שומן, 2 פרוסות לחם מלא ו-2 כפות שטוחות של חמאת בוטנים, ארוחה רצינית).
רשום לאכול עם ארוחה, והשאלה היא האם לקחת כדור אחרי הארוחה של האימון או שזה לא נחשב ארוחה?
דבר נוסף- יש בעיה עם נטילה של 2 כדורים במכה בלי ארוחה?
מאחר וב-2 יש 500 מ"ג ויטמין C חשבתי לקחת 40-60 דקות לפני אימון כדי לקבל אנרגיה.
יש טעם ב-250 מ"ג ויטמין C כחלק מהמולטי ויטמין על הבוקר? אני פשוט מת בבוקר, אני בקושי מצליח ללכת בלי למעוד ואני נראה כמו שיכור מוכה (בשיא הרצינות, אני פשוט ישן ובקושי זז) שמתנדנד במקום ללכת, וחשבתי שאולי לקחת את הכדור על הבוקר 10 דקות לפני האוכל יעזור לי להתעורר- השאלה האם יהיה אפקט אחרי 10-15 דקות או שהאפקט של הויטמין C לוקח זמן?
ולסיום-
יש לכם רעיון איך להגיע לסקוואט ודדליפט אחרי ריצת 2000?
יוצא שאני רץ 2000 בבית ספר (או יותר גרוע- 3000) ואחרי 3-4 שעות הולך לאימון ואני די עייף...
עצות חוץ מכדורי קפאין/כוס קפה?

חפרתי, מקווה שתשרדו ותעזרוfacepalm

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שריצת אלפיים תהרוס סקוואט של 30 קילו.
העייפות ברגליים די שולית, הבעיה היא שאני מרגיש עייף בכלליות וזה הורס לי את האימון. אני עדיין מצליח בכיף, אבל הסקוואט מרגיש כבד בהרבה ממה שהוא היה אמור להרגיש.
Tאו שבאותה מידה..
"שלום מה מביא אותך לכאן?"
"שלום,אני מתאמן בספורט תחרותי 5 פעמים בשבוע,וכמו שאתה יודע בתור רופא,הגוף צריך גם לנוח,ואימוני הספורט של הריצה ממש ממש מקשים עלי בהתאוששות והייתי שמח אם תוכל להציע לי פתרון,כבר כמה ימים אני קם ביום למחרת של אימוני הספורט לאימון ונכשל בו והתקדמותי מתעכבת"
"באיזה ספורט אתה עוסק?"
(כמובן שפה על תגיד חדר כושר כי אז יזרקו עלייך"
תגיד "הרמת משקולות אולימפיות"..זה כבר נשמע יותר ידידותי
באותה מידה שתקבל כן אתה יכול לקבל לא
מה שבטוח,נכון לעכשיו אתה טוחן מים וטוחן את עצמך בשיעורי ספורט.
החלטה שלך
אוקיי, תודה רבה.
אלך שבוע הבא ואנסה, אעדכן מה יצא לי מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית