הזמנתי DAILY ONE CAP, או לפחות חשבתי שהזמנתי, ובסוף קיבלתי את הדיילי טו קאפ מאחר והתבלבלתי ברכישה.
עכשיו אני במצב שבשביל ערכים זהים אני צריך 2 כדורים ביום.
מה שיוצא זה ככה-
באזור 18:00-19:00 אני אוכל ארוחה אחרי אימון (ארוחה כדי לא לאכול את כל מה שיש בבית אחרי האימון) שכוללת 2 יוגורטים 0% של דנונה, ולוקח כדור.
שעה-שעתיים אחרי אני לוקח עוד כדור עם ארוחת ערב (10 פרוסות פסטרמה דל שומן, 2 פרוסות לחם מלא ו-2 כפות שטוחות של חמאת בוטנים, ארוחה רצינית).
רשום לאכול עם ארוחה, והשאלה היא האם לקחת כדור אחרי הארוחה של האימון או שזה לא נחשב ארוחה?
דבר נוסף- יש בעיה עם נטילה של 2 כדורים במכה בלי ארוחה?
מאחר וב-2 יש 500 מ"ג ויטמין C חשבתי לקחת 40-60 דקות לפני אימון כדי לקבל אנרגיה.
יש טעם ב-250 מ"ג ויטמין C כחלק מהמולטי ויטמין על הבוקר? אני פשוט מת בבוקר, אני בקושי מצליח ללכת בלי למעוד ואני נראה כמו שיכור מוכה (בשיא הרצינות, אני פשוט ישן ובקושי זז) שמתנדנד במקום ללכת, וחשבתי שאולי לקחת את הכדור על הבוקר 10 דקות לפני האוכל יעזור לי להתעורר- השאלה האם יהיה אפקט אחרי 10-15 דקות או שהאפקט של הויטמין C לוקח זמן?
ולסיום-
יש לכם רעיון איך להגיע לסקוואט ודדליפט אחרי ריצת 2000?
יוצא שאני רץ 2000 בבית ספר (או יותר גרוע- 3000) ואחרי 3-4 שעות הולך לאימון ואני די עייף...
עצות חוץ מכדורי קפאין/כוס קפה?
חפרתי, מקווה שתשרדו ותעזרוfacepalm
עכשיו אני במצב שבשביל ערכים זהים אני צריך 2 כדורים ביום.
מה שיוצא זה ככה-
באזור 18:00-19:00 אני אוכל ארוחה אחרי אימון (ארוחה כדי לא לאכול את כל מה שיש בבית אחרי האימון) שכוללת 2 יוגורטים 0% של דנונה, ולוקח כדור.
שעה-שעתיים אחרי אני לוקח עוד כדור עם ארוחת ערב (10 פרוסות פסטרמה דל שומן, 2 פרוסות לחם מלא ו-2 כפות שטוחות של חמאת בוטנים, ארוחה רצינית).
רשום לאכול עם ארוחה, והשאלה היא האם לקחת כדור אחרי הארוחה של האימון או שזה לא נחשב ארוחה?
דבר נוסף- יש בעיה עם נטילה של 2 כדורים במכה בלי ארוחה?
מאחר וב-2 יש 500 מ"ג ויטמין C חשבתי לקחת 40-60 דקות לפני אימון כדי לקבל אנרגיה.
יש טעם ב-250 מ"ג ויטמין C כחלק מהמולטי ויטמין על הבוקר? אני פשוט מת בבוקר, אני בקושי מצליח ללכת בלי למעוד ואני נראה כמו שיכור מוכה (בשיא הרצינות, אני פשוט ישן ובקושי זז) שמתנדנד במקום ללכת, וחשבתי שאולי לקחת את הכדור על הבוקר 10 דקות לפני האוכל יעזור לי להתעורר- השאלה האם יהיה אפקט אחרי 10-15 דקות או שהאפקט של הויטמין C לוקח זמן?
ולסיום-
יש לכם רעיון איך להגיע לסקוואט ודדליפט אחרי ריצת 2000?
יוצא שאני רץ 2000 בבית ספר (או יותר גרוע- 3000) ואחרי 3-4 שעות הולך לאימון ואני די עייף...
עצות חוץ מכדורי קפאין/כוס קפה?
חפרתי, מקווה שתשרדו ותעזרוfacepalm