- פותח/ת השרשור
אוקיי אז אני יעשה ברחובכי המהירות יורדת בין הסטים, יבוא שלב שתעשה מהר מדי ואתה פשוט תעוף.
יש לי שאלה אם המסולל ריצה עשר דקות מהבית שלי אז ללכת למסולל ואז להתחיל לעשות את האינטוורלים ואחרי רבע שעה שסיימתי לחזור הכל ברגל ?? חחח
ואיך לספור את הק"מ אם אני עושה את זה ברחוב
ולא ענית לשאלה שלי
ולהוסיף את הקלוריות ששרפתי שישאר עדיין מאזן קלורי שלילי של 500 קלוריות ?
נ.ב
אני יכול לעשות את האינטוורלים ביום מנוחה של אימון כוח ?
נגיד אני מתאמן XABXABX פעמיים ב X להתאמן אינטוורלים
וזה לא פוגע בהאוששות של האימון ?
בטעות כתבתי פעמים
תוכלו לענות לי על השאלה הזאת
יש לי שאלה אם המסולל ריצה עשר דקות מהבית שלי אז ללכת למסולל ואז להתחיל לעשות את האינטוורלים ואחרי רבע שעה שסיימתי לחזור הכל ברגל ??
כאילו אחרי שאני יסיים איך אני יחזור הביתה ?
אני ילך שלוש קילומטר ברגל חזור חח
תקשיבו הורדתי באייפון את התוכנה
http://www.youtube.com/watch?v=mriz9hpKILk
יש לכם איזה מוזיקה קצבית של 30 שניות בשביל הספרינט ומוזיקה פחות קצבית בשביל ההליכה מהירה (מנוחה)
יש לי שאלות שאני חייב להם תשובות והם
1.אינטרוולים פוגע בהתאוששות של האימון כושר הרגיל
2.אם המסולל ריצה עשר דקות מהבית שלי אז ללכת למסולל ואז להתחיל לעשות את האינטוורלים ואחרי רבע שעה שסיימתי לחזור הכל ברגל ?? כאילו אחרי שאני יסיים איך אני יחזור הביתה ?
3.אני יכול לעשות את האינטוורלים ביום מנוחה של אימון כוח ? נגיד אני מתאמן XABXABX פעמיים ב X להתאמן אינטוורלים
4.
להוסיף את הקלוריות ששרפתי שישאר עדיין מאזן קלורי שלילי של 500 קלוריות ?
5.אימון אינטוורלים שורף כ 600-700 קלוריות ? זה אומר להוסיף 650 קלוריות בתפריט ושישאר מאזן קלורי שלילי של 500 קלוריות, זאת אומרת שאם יש כבר תפריט של מאזן קלורי שלילי של 500 בלי אירובי ,ביום של אירובי לאכול עוד 650 קלוריות.
אני צריך תשובה לכל השאלות האלו
תודה לעוזרים
5.אימון אינטוורלים שורף כ 600-700 קלוריות ? זה אומר להוסיף 650 קלוריות בתפריט ושישאר מאזן קלורי שלילי של 500 קלוריות, זאת אומרת שאם יש כבר תפריט של מאזן קלורי שלילי של 500 בלי אירובי ,ביום של אירובי לאכול עוד 650 קלוריות.
אני צריך תשובה לכל השאלות האלו
תודה לעוזרים
נערך לאחרונה: