הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה בנוגע לאימונים

• פותח/ת השרשור FatBoy
  • פורסם בתאריך

FatBoy

משתמש מתחיל
154
7
נק' מוניטין:
7
154
7
אז ככה חבר'ה אני בחיטוב, 1500-1700 קלוריות ביום תתחשבו בזה בתשובות-בעקרון שמן מאוד עם קצת מסת שריר, לא חיטוב שאחרי מסה, יותר "דיאטה"
85 על 1.66
1. האם סקוואט+פרס+בנצ'+דדליפט+חתירה באותו אימון יכולים לגרום נזק לגב בגלל עומס יתר? הכל 3X5 דדליפט 1X5
2. האם יש תוכנית כוח שאתם ממליצים לי עליה?
3. האם יש דרך להאיץ החלמה של שריר שנמתח(ברגל אם משנה, ליד הברך)

נערך לאחרונה:
אז ככה חבר'ה אני בחיטוב, 1500-1700 קלוריות ביום תתחשבו בזה בתשובות
1. האם סקוואט+פרס+בנצ'+דדליפט+חתירה באותו אימון יכולים לגרום נזק לגב בגלל עומס יתר? הכל 3X5 דדליפט 1X5
2. האם יש תוכנית כוח שאתם ממליצים לי עליה?
3. האם יש דרך להאיץ החלמה של שריר שנמתח(ברגל אם משנה, ליד הברך)

1.בחיטוב תמיד השכיחות להיפצע גבוה יותר,במיוחד באימוני כוח כמו שציינתה,היייתי ממליץ להיזהר מאוד באימון מסוג זה.
2.לא בזמן חיטוב(ניסיון אישי)
3.אירובי קל מאוד כגון הליכה, בגדול כול פעילות שתגביר את זרימת הדם לאזור ולא תקשה עליך,ובנוסף מתיחות סטטיות

• פותח/ת השרשור
1.בחיטוב תמיד השכיחות להיפצע גבוה יותר,במיוחד באימוני כוח כמו שציינתה,היייתי ממליץ להיזהר מאוד באימון מסוג זה.
2.לא בזמן חיטוב(ניסיון אישי)
3.אירובי קל מאוד כגון הליכה, בגדול כול פעילות שתגביר את זרימת הדם לאזור ולא תקשה עליך,ובנוסף מתיחות סטטיות
שכחתי לציין שזה חיטוב כמו דיאטה, אמנם יש לי קצת מסת שריר בניגוד לשמנים מאוד כמוני אבל עדיין הרבה שומן
מה אתה ממליץ? כדאי לעבור לAB?
3. חזרתי לעשות קצת סקוואט, התחלתי דדליפט(בסקוואט מרגיש, דדליפט לא), אתה אומר להמשיך או לחזור לגיי פרס עד שלא יכאב כלל?

שכחתי לציין שזה חיטוב כמו דיאטה, אמנם יש לי קצת מסת שריר בניגוד לשמנים מאוד כמוני אבל עדיין הרבה שומן
מה אתה ממליץ? כדאי לעבור לAB?
3. חזרתי לעשות קצת סקוואט, התחלתי דדליפט(בסקוואט מרגיש, דדליפט לא), אתה אומר להמשיך או לחזור לגיי פרס עד שלא יכאב כלל?

אני לעולם לא אומר שכדי לוותר על הדדליפט או הסקואט,אבל תבין שאילו תרגילים שדורשים הרבה מאמץ וריכוז אתה צריך לעבור לטווח עבודה ששואף יותר לכיון סיבולת(10-.12 חזרות)
וגם שם לא לקרוע את עצמך פשוט תיזכור שבחיטוב לא כדי להגיע לכשל-110% מיצויי

• פותח/ת השרשור
אני לעולם לא אומר שכדי לוותר על הדדליפט או הסקואט,אבל תבין שאילו תרגילים שדורשים הרבה מאמץ וריכוז אתה צריך לעבור לטווח עבודה ששואף יותר לכיון סיבולת(10-.12 חזרות)
וגם שם לא לקרוע את עצמך פשוט תיזכור שבחיטוב לא כדי להגיע לכשל-110% מיצויי
אני לא מגיע לכשל אף פעם ואפילו מעלה משקלים עם שיטה אישית(בבנצ' עליתי יותר מ10 קילו איתה, בסווקאט ודדליפט נפצעתי לפני שהתחלתי אותה)
לעבור לAB לדעתך? נראלי שנפח כזה יכול לעבוד טוב

שוב אני אומר 4 אימונים ממליץ AB לך על זה

• פותח/ת השרשור
שוב אני אומר 4 אימונים ממליץ AB לך על זה
סבבה אחי אני ינסה
איך זה אימון כזה
A: חזה, כתף, יד אחורית
לחיצת חזה 3X6
פרפר 3X8
לחיצת חזה שיפוע עליון 3X8
כתפיים:
פרס 3X6
הנפה לצדדים 3X8
חתירה במוט W 3X8
יד אחורית:
מקבילים 3XF, כשאני יגיע ל10 יוסיף משקל
פשיטת מרפקים בשכיבה מוט W 3X12

B: גב, רגליים, יד קדמית
חתירה 3X6
פולי עליון 3X8
דדליפט 1X5
סקוואט 3X6
עליות תאומים 2X12-15
לחיצת רגליים 3X8
יד קדמית לא הכי אוהב לבודד, יעשה תרגיל אחד, כפיפה במוט H כיסא כומר/ מוט W

וואו הרבה שטויות נאמרו כאן! אתה יכול לעשות תוכנית כח בחיטוב! גם למעט חזרות, בטח שלא 10-12 (בדדליפט?!?) איזה? הרבה יגידו לינארית, אני לא חוויתי אותה על בשרי בחיטוב, אתה מוזמן להכנס ללוג שלי לראות איך בנויה התוכנית שלי(קרדיט למשה). עדיף לך תוכנית פשוטה ובסיסית שבה תוכל לראות התקדמות לאורך זמן.

ד.א אני ביצעתי תרגיל אחד לכל שריר באימון ואני לא מרגיש שירדתי אפילו קצת במסת שריר

דבר ראשון אמרתי "שואף לסיבולת" 10 חזרות זה ממש לא סיבולת.
אני גם בעד להגיע למיצוי בזמן החיטוב,הדבר היחיד שאמרתי זה שלא כדי להגיע לכשל,וממש לא לעבודה לינארית
FATBOY התוכנית נראת סבבה

דבר ראשון אמרתי "שואף לסיבולת" 10 חזרות זה ממש לא סיבולת.
אני גם בעד להגיע למיצוי בזמן החיטוב,הדבר היחיד שאמרתי זה שלא כדי להגיע לכשל,וממש לא לעבודה לינארית
FATBOY התוכנית נראת סבבה

מה הסיבה ש"ממש לא לינארית"?
והתוכנית לדעתי גרועה, מלאה בנפח לא נחוץ שממנו הוא לא יתאושש.
דדליפט, סקוואט, לג פרס ותאומים באימון אחד, פעמיים בשבוע? בחיטוב? facepalm

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה הסיבה ש"ממש לא לינארית"?
והתוכנית לדעתי גרועה, מלאה בנפח לא נחוץ שממנו הוא לא יתאושש.
דדליפט, סקוואט, לג פרס ותאומים באימון אחד, פעמיים בשבוע? בחיטוב? facepalm
קיצר תכנית כוח בסגנון 1/3/5 תועיל לי הכי טוב?

Back
למעלה תחתית