הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב - ביקורת

• פותח/ת השרשור ant0wn
  • פורסם בתאריך

ant0wn

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
7
9
0
אהלן חברים 😃,

אני שוקל כרגע 73 ק"ג על 12%, גובה 170, BMR 2050.

יצא לי שע"מ להיות בחיטוב עם הגרעון הכי גבוה אני צריך להיות על 1450 קלוריות.

חלבון: 134
פחמימות: 155
שומן: 32

התפריט:

[FONT=&quot]בוקר:[/FONT]

[FONT=&quot] קופסת גבינה לבנה 0.5 אחוז (27:7:1.2)[/FONT]
[FONT=&quot] שיבולת שועל 13 כפות (20.8:87.1:8.1)[/FONT]

[FONT=&quot]צהריים:[/FONT]

[FONT=&quot] חזה הודו 250 גרם (75.2:0:1.7)[/FONT]
[FONT=&quot] 3 כפיות שמן זית (0:0:14)[/FONT]
[FONT=&quot] אורז לבן 150 גרם (4:38.2:0.4)[/FONT]

[FONT=&quot]ערב:[/FONT]

[FONT=&quot] 2 כוסות חלב %1 (13:20:4)[/FONT]

[FONT=&quot]סה"כ: (140:152:29) = 1429 קלוריות (שומן:פחממה:חלבון)[/FONT]

בנוסף, אני אוכל ירקות במהלך היום (כ-5 ירקות) וצורך אומגה 3.

אשמח לחוות דעת לגבי היחסים והתפריט במיוחד, כמו שאתם שמים לב דחפתי את החלב סתם על מנת לאזן את הקלוריות.

יש לציין שביום אימון אני מוסיף תפוח אחרי האימון.

🤪 תודה 🤪.

מה זה בשבילך יום אימון מה אתה עושה באימון רק משקולות? גם אירובי? אם כן כמה זמן?
בעיקרון אימון משקולות זה כ120-150 קלוריות משמע תפוח לא מספיק, הייתי ממליץ לאכול 4-5 תמרים.
בכל מקרה על אף שלקחת את הגירעון המקסימלי הייתי מוסיף עוד 30 גרם שומן ומקצץ 20 גרם פחמימה (יצא לך קצת יותר קלוריות)

• פותח/ת השרשור
אני מפריד בין ימי המשקולת לאירובי.
אני עובד בווסט סייד ברבל 3 פעמים בשבוע. ובימים שאני לא מתאמן על משקל אני מבצע את ה-Stubborn Fat Protocol 1.0 של לייל.

בעקרון הלכתי לפי העצה שלך של ה-20% שומן מסך כל הקלוריות. אין לי בעיה להוריד איזה 3 כפות מהשיבולת שועל ולהוסיף אגוזים, אתה חושב שזה כזה משנה?

לא מסוגל לאכול תמרים, מקסימום אני אוכל 2 תפוחים.

בוא נגיד ככה, מניסיון אישי לא יודע כמה זה יהיה תקף אליך הייתי על הכמות שומן שאתה כרגע אוכל והייתי גם על פחות מזה ובגדול ההתאוששות פחות טובה ומרגישים את זה מה גם שמוליק לא מתפקד ויש עוד דברים כאלה ואחרים ולכן (בתפריט עם כמות כזו של שומן בלוטת התריס הייתה אצלי אישית קרובה לרף הנורמה המקסימלי בניגוד לתפריט עם פי 2 שומן אך באותם טווחים קלורים שהTSH היה בדיוק מאוזן)
בקשר לווסיד וה SFP1.0 ממליץ לשקול זאת בשנית עקב הגעה לאימון יתר.

בוא נגיד ככה, מניסיון אישי לא יודע כמה זה יהיה תקף אליך הייתי על הכמות שומן שאתה כרגע אוכל והייתי גם על פחות מזה ובגדול ההתאוששות פחות טובה ומרגישים את זה מה גם שמוליק לא מתפקד ויש עוד דברים כאלה ואחרים ולכן (בתפריט עם כמות כזו של שומן בלוטת התריס הייתה אצלי אישית קרובה לרף הנורמה המקסימלי בניגוד לתפריט עם פי 2 שומן אך באותם טווחים קלורים שהTSH היה בדיוק מאוזן)
בקשר לווסיד וה SFP1.0 ממליץ לשקול זאת בשנית עקב הגעה לאימון יתר.
משה, אם כבר אתה מזכיר פה TSH, אני יודע ש TSH קשור לחילוף חומרים נכון? זה הגיוני שה TSH שלי זה 1.8? יעני איך זה? זה אומר שזה תקין לא? אחרי כל מה שעשיתי לעצמי עם הרעבות שונות וכו ומה שהגוף שלי עבר.. TSH זה פרמטר מספיק אמין לחילוף חומרים?

משה, אם כבר אתה מזכיר פה TSH, אני יודע ש TSH קשור לחילוף חומרים נכון? זה הגיוני שה TSH שלי זה 1.8? יעני איך זה? זה אומר שזה תקין לא? אחרי כל מה שעשיתי לעצמי עם הרעבות שונות וכו ומה שהגוף שלי עבר.. TSH זה פרמטר מספיק אמין לחילוף חומרים?
1.8 של איזה יחידות? mIu/l?
TSH מופרש ע"י בלוטת יותרת המח ויש לו השפעה על החילוף חומרים. עשו לך בדיקה גם של T4?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית