לחזור אחרי מחלה, כיצד?

• פותח/ת השרשור andrei k
  • פורסם בתאריך
A

andrei k

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום חברים אני חדש.

רציתי לשאול אחרי מחלה של חום, כאב גרון וכ'ו ושבוע ללא אימונים שבאותו שבוע אני חיי על שני כדורי אנטיביוטיקה מידי יום כיצד חוזרים להתאמן?
יש לציין שאני נמצא כרגע בתקופת חיטוב ולפני המחלה מבחינת המשקלים הייתי בשיאי. התוכנית שאני מבצע זאת תוכנית AB, התוכנית מכילה יותר עצימות ופחות נפח.

לחזור למשקלי העבודה הרגילים, או לרדת קצת במשקל וכמה ?

והאם שבוע של מחלה וולא אימון זה משמעותי כי אני מרגיש שנהייתי חלש האם זה טבעי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בעיקרון בשבוע לא יורדים במשקלים בצורה דרסטית אם בכלל.
אתה יכול לחזור כרגיל, אולי הייתי מוריד מכל תרגיל ככה 2.5 ק"ג בשביל כניסה קצת יותר קלה- אבל זה לא חובה.
זה שאתה מרגיש שנהיית חלש, כנראה פסיכולוגי, בשבוע לא מאבדים הישגים.
אימון-שתיים ואתה חוזר לאותו מצב שהיית לפני המחלה.

אתה יכול לחזור כרגיל, אולי הייתי מוריד מכל תרגיל ככה 2.5 ק"ג בשביל כניסה קצת יותר קלה- אבל זה לא חובה.
זה לא נכון, במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא חולה והוא גם כנראה לא אכל טוב.
לפותח האשכול: תעשה דילואד.

• פותח/ת השרשור

תודה 😃
זה לא נכון, במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא חולה והוא גם כנראה לא אכל טוב.
לפותח האשכול: תעשה דילואד.

התזונה שלי ירדה לגמרי, לא היה לי חשק לאכול וכתוצאה מכך לא הצלחתי לשמור על הערכים. הייתי שמח לדעת מה זה דילואד ? והאם התזונה הלקויה שהיתה לי במשך שבוע תפגע בי מבחינת חזרה למשקלים או שאחרי אימון אחד או שניים המשקלים יחזרו לקדמותיהם (בכל זאת מדאיג אותי, עבדתי קשה ודי מתבאס 😃)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה 😃

התזונה שלי ירדה לגמרי, לא היה לי חשק לאכול וכתוצאה מכך לא הצלחתי לשמור על הערכים. הייתי שמח לדעת מה זה דילואד ? והאם התזונה הלקויה שהיתה לי במשך שבוע תפגע בי מבחינת חזרה למשקלים או שאחרי אימון אחד או שניים המשקלים יחזרו לקדמותיהם (בכל זאת מדאיג אותי, עבדתי קשה ודי מתבאס 😃)
אני במקומך הייתי דואג להתאושש טוב מאשר לחזור למשקלים.
תעשה דילואד, תוריד 10-20% מהמשקלים ותתחיל משם, ותעלה בהדרגה כל אימון.

אחי, שבוע זה כלום
אני הייתי חולה 3 שבועות ובגלל סיבות כאלה ואחרות לא התאמנתי יותר מחודש
אז נכון, קשה לחזור (האמת, יותר קשה היה להפסיק) אבל תתחיל בכ 85-90% מהמשקלים שעשית לפני שבוע ותעלה לאט לאט
נכון, אולי לא תגיע באימון 1 חזרה למשקלים הקודמים אבל לאט לאט תחזור ועוד תעקוף אותם

בהצלחה

Back
למעלה תחתית