עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשש אנשים נהיו מצחיקיםתנסה לעבוד פיצולים ABCD יעבוד טוב
לא התכווני להעליב או לעצבן פשוט לא נראה לי הגיוני שבן אדם שימשיך להתאמן ירד לא מאסה לא משנה באיזה תכניתלא קורה הרבה שאני מתעצבן מתגובה של כנראה ילד בן 16 אבל וואלה עצבנת אותי, אין לך מושג מהחיים ואתה משתלח שאני רושם שטויות?👏
היפרטרופיה לא נובעת רק מחיסרון או גרעון קלורי, זה כמו לטעון שרכב ייסע לנצח בצורה טובה אם נדאג שיהיה בו מספיק דלק(שם את זה במונחים שלך כדי שתבין).
אם בנאדם עושה חיטוב בלי אלמנט של כוח הוא יירד במאסה, אחרת כולנו היינו מתאמנים קשה שנתיים, עושים SS, טקסס, חיטוב 3 חודשים ועוברים אחרי זה לעשות אימוני שחיה ואימוני טבעות אולימפיות כל שאר החיים.
יש עקרונות של עומס יסף וסופרקומפנסציה(פיצוי יסף), כל אלה קובעים איזה אדפטציה(שינוי) הגוף יעבור, בשרירים גדולים עמוסי סיבים לבנים כמו הירכיים תהיה אדפטציה שלילית אם מ140 ל5 חזרות תתחיל לעשות סטים של 15, כי נדרש פחות כח והסיבים העיקריים לא מגיעים לגירוי מקסימלי.
בנוסף בטווח חזרות הגבוה מערכת העצבים המרכזית(פעילות חשמלית, העצבים אחראיים לכיווץ של סיבי שריר) היא רנדומלית, ייצור הכוח המקסימלי לא מתבצע בהמשכיות(לדוג' בחזרה 14 פתאום מרגישים שיש נפילה מסויימת אבל בחזרה הבאה לא מרגישים), החומציות בשריר גבוהה(חומצת חלב, מרגישים "כואב", "שורף")- זו אדפטציה שדומה לאדפטציה של אירובי, שונה לחלוטין ממה שאנחנו רוצים(אנאירובי, גודל, כוח וכו' וכו')
המטרה של האתרים שמוכרים תוספי תזונה היא שתשתמש בהם, הם יספרו לך סיפורי מעשיות שמי שעושה 5 חזרות לא גדל ושצריך לפמפם את הרגליים ב15-20 חזרות תוך כדי שימוש בתוספי תזונה ואבקות התאוששות ואבקות מעודדות שחרור GH ועוד חרטה ועוד חרטה.
אני לא בחור גדול כל כך(101 קילו, 17 אחוז שומן) אבל אני יודע איך מתאמנים ומה מביא תוצאות ומה לא, אם היית מגיב כמו בנאדם אולי גם הייתי מייעץ לך, אם תגיד לכל אחד שמגיב לך שהוא מדבר שטויות לא תגיע רחוק;maeq
לך תשאל איזה אחד מהסוסים במקלחות ששוקל 83 קילו עם יד 44 ורגל 54, הוא יגלה לך את הסודות לעליה במאסת שריר.
נ.ב- עריכה
לידע כללי HST זה לא תכנית אחת, יש סוגים של HST כמו שיש סוגים של שייקו.
HST למי שתהה היא לא תכנית טובה, היא טרנד גרוע, זה שהיא בראשי תיבות באנגלית ויש בה סקוואט ודדליפט לא אומר שהיא תכנית טובה ממש כמו 80% מהתכניות WOD שמתמקדים לפעמים רק בהן בקרוספיט(קרוספיט בלי אימוני כוח)
לא התכווני להעליב או לעצבן פשוט לא נראה לי הגיוני שבן אדם שימשיך להתאמן ירד לא מאסה לא משנה באיזה תכנית
ודבר שני חיפשתי בפורומים כמו הפורום הזה רק באנגלית ואין שום זיכרון לכך שאימוני כוח טובים יותר מאימוני BB להיפוטרפיה.
טוב אז קודם כל סליחה על הבורות , ותודה על העזרה אבל אתה חושב שבן אדם טבעי ללא שורפים וללא סטרואידים אחד מטר 70 יכול להגיע למשקל 80 קילו על 9 אחוז שומן למשל ? אד קוהן עלה מטר 68 על 99 קילו אבל אני בטוח שהוא לא היה טבעי )אם זה סטרואידים שעוזרים בכוח או משהו אחר )ככה שזה לא דוגמא טובה .שמע, אם אתה משוכנע שזה נכון למה שלא תנסה ותחזור עם התוצאות? לך תנסה תכנית כגון HST או אימון BB, תעבוד בטווח החזרות שמומלץ ותחזור עוד 4 חודשים...
עניתי לך פה איך תכנית טובה להיפרטרופיה צריכה להראות תעשה עם זה מה שנראה לך
בקשר ל68 קילו על 1.68, גם על 6% שומן זה לא מרשים, בנאדם עם רגליים נורמליות וגב בגובה שלך ייראה טוב עם 80 קילו מינימום, פחות מזה זה פשוט קטן.
אד קוהן עלה(1.68) עלה לתחרויות על 99 קילו עם קוביות בבטן(מאוחר יותר גם בקטגוריה של 110) מאימוני כוח.
ארנולד התחיל את הדרך שלו לאימונים מ5X5 ואימוני פאוורליפטינג.
רוני קולמן היה עובד על 1-3 חזרות באימוני רגליים/גב/חזה בתרגילים הקלאסיים.
אפשר להמשיך עם הרשימה הזאת כל היום...
אנשים טבעיים ששוקלים 85 קילו והם מטר 70 על אחוז שומן חד ספרתי קשה לי להאמין ,מכיר אנשים טבעיים 1.70 ששוקלים 85+ על אחוז שומן נמוך... הרבה יותר מאחד
רובם ככולם עושים סקוואט/דדליפט כבדים
מכיר גם הרבה 1.80 ששוקלים 70 על תכנית ABCD או HST או Harta Hypertrophy Program בלי טיפת מאסה
טוב תקשיב. אני לא מאמין שאני כותב תגובה על החרא הזה, אבל זה המצב, כמו שכבר נאמר כאן:אל תשכח שאני לא גבוה אני מטר 68 ולהיות במשקל הזה עם 10 אחוז שומן זה תוצאה יפה מאוד , וגם שהתחלתי ss אמרו לי להתחיל איתה ך ואז לעבור לתכניות עם נפח , ועכשיו שאני מבקש תכנית עם נפח כולם מתעצבנים כיאיל פגעתי בהם אנח לא מבין תעניין הזה
ן.
וסמוקינגסנייק, אין לי מושג מה הרקע שלך ולא נתקלתי בך בפורום לפני כמה הימים האחרונים, אבל אתה עושה רושם של מאדרפאקר
טוב נקח את זה לשומת לבי , פשוט כל הזמן אומרים להתחיל עם כוח לעבור לנפח ככה שלא כל כך הבנתי נכוןטוב תקשיב. אני לא מאמין שאני כותב תגובה על החרא הזה, אבל זה המצב, כמו שכבר נאמר כאן:
מתאמן טבעי לא עולה במאסה בצורה שאפילו קרובה לאידיאלית בלי עלייה משמעותית בכוח. זה שתרגילי פאמפ ו12 חזרות טובות להיפרטרופיה זה נכון, אבל כשבאמת יש לך בגוף את התגובות ההורמונליות הרצויות.
אם אתה מזריק, אז יש לך את זה כי אתה מזריק. אם אתה לא מזריק, אז אין לך את זה, אלא אם תעבוד כבד - והגוף יגיב בצורה הזאת. בילדרים מזריקים, ולכן כל החרא שלהם עובד. יש להם הרבה טסט בדם ולא בגלל שהגוף שלהם מגיב לאימוני כוח ע"י הפרשת טסט, אלא כי הם מזריקים אותו. וחוץ מזה, שבשורה התחתונה גם בילדרים עובדים כבד, פשוט פחות מליפטרים. וזה לא רלוונטי לגביך כל עוד אתה טבעי.
רוצה להראות כמו אחד שיכול להרים רבע טון מהריצפה? תתחיל בלהיות מסוגל לעשות את זה. כשהסקוואט והדדליפט שלך יהיו 5 פלטות ואתה תהיה קטן ושחיף, תחשוב מה עושים. רמז: זה לא יקרה, לפחות לא בלי שממש, אבל ממש תרצה להשאר underweight. משקולני עילית עובדים על זה במשך lifetime וגם למשקולנים בקטגוריות של ה69 ו77 יש מסת שריר יפה, בוודאי אם הקריטריון שלך ל"יפה מאוד" זה 68 קילו על 10% שומן בגובה 1.68. והם בכלל בענף שלא מתבסס על כוח אבסולוטי, אלא power, כלומר כוח מתפרץ. ואל תהיה יהיר, כי לא, סביר להניח שאתה לא יכול להציג ביצועי כוח-משקל כמו משקולני עילית. אתה פשוט תגדל. כל הזין.
וסמוקינגסנייק, אין לי מושג מה הרקע שלך ולא נתקלתי בך בפורום לפני כמה הימים האחרונים, אבל אתה עושה רושם של מאדרפאקר. אחלה תגובות, קיבלת ממני מוניטין 🤩
אני לא מעלה תמונות לפורום , אבל כן לפי מה שאומרים בפורום זאת התכנית הכי טובה לחיטוב , ובחיטוב לא גדלים בגוף אלה רק יורדים באחוזי שומן התכנית bill star היא בשביל לשמור על המשקלים הקיימים או אפילו לעלות איתם טיפה ובעיקר לשמור על המסה שסברת במשך התכנית ssגבר יש לי שאלה אני גם ב SS אני בקרוב מאוד מסיים את התוכנית והמליצו לי לחיטוב לאחר SS את הלינארית של ביל סטאר ואתה עושה אותה אז אתה בטח יכול להגיד לי אם התוכנית טובה? אני ב SS וכרגע אני על אחוז שומן דיי גבוהה 16-17 או אולי פחות לא בטוח אבל אז אני רוצה תוכנית שבסוף החיטוב אני יהיה חטוב ועם נפח איזה תוצאות ראית אחרי הלינארית? גדלת בגוף וירדת באחוז שומן? ואתה יכול לשלוח לי תמונה שהיית ב SS אם יש לך ותמונה של עכשיו?
תודה אחי סליחה על החפירה חח
שבת שלום.
כן אני יודע את זה אבל אני מתכוון אם אחרי התוכנית ראית שינוי יפה בגוף קיבלת גוף מחוטב פחות או יותר? ולא לפורום אתה יכול לשלוח לי בפרטי תשטש פנים אם אתה רוצהאני לא מעלה תמונות לפורום , אבל כן לפי מה שאומרים בפורום זאת התכנית הכי טובה לחיטוב , ובחיטוב לא גדלים בגוף אלה רק יורדים באחוזי שומן התכנית bill star היא בשביל לשמור על המשקלים הקיימים או אפילו לעלות איתם טיפה ובעיקר לשמור על המסה שסברת במשך התכנית ss