הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט - תרגילי עזר

• פותח/ת השרשור Blast
  • פורסם בתאריך

Blast

משתמש פעיל
886
361
נק' מוניטין:
3,311
886
361
אני רוצה להוסיף מדי פעם rack pulls וdeficit deadlift לרוטינה שלי .
יש איזו המלצה או שיטה להוספת תרגילים אלו לאימוני דדליפט?

מכניסים את התרגילים האלה ברוטציה באימון של הדדליפט ככה שייצא לך דדליפט כבד אחת לשבועיים(אם אתה צריך את התרגילים האלה אתה עושה דדליפט רק פעם בשבוע, אם זה לא המצב ואתה עושה פעמיים בשבוע תוריד לפעם בשבוע ותמשיך להתקדם)

בהתחלה לא ממליץ לעשות רוטציה אלא לקחת רק תרגיל אחד ולעבוד על הנקודה החלשה שלך ישירות, אני אסביר:
תראה איפה אתה נתקע, לדוג' אם קשה לך בחזרות האחרונות תמיד אחרי הניתוק(אתה מצליח לנתק אבל נתקע בשוקיים/לא נועל) תעשה יותר RACK PULL.
אם קשה לך הניתוק הפיזי של המוט בהתחלה תעשה יותר DEFICIT או HALTING DEADLIFT.

ממליץ ללמוד את הדגשים לתרגילים, לדוג' RACK PULL בניגוד למה שחושבים זה לא פשוט דדליפט מגובה הגיד של ה4 ראשי, זו תנועה שאמורה לחזק את הגב התחתון וההאמס ולנטרל את ה4 ראשי מהניתוק של המוט(נשענים קדימה יותר מהרגיל).
אם יש לך בעיות עם טכניקה תשאל ננסה לעזור

אתה אמור להתקדם בPR בדדליפט אחת לשבועיים עם התרגילי עזר

• פותח/ת השרשור
מכניסים את התרגילים האלה ברוטציה באימון של הדדליפט ככה שייצא לך דדליפט כבד אחת לשבועיים(אם אתה צריך את התרגילים האלה אתה עושה דדליפט רק פעם בשבוע, אם זה לא המצב ואתה עושה פעמיים בשבוע תוריד לפעם בשבוע ותמשיך להתקדם)

בהתחלה לא ממליץ לעשות רוטציה אלא לקחת רק תרגיל אחד ולעבוד על הנקודה החלשה שלך ישירות, אני אסביר:
תראה איפה אתה נתקע, לדוג' אם קשה לך בחזרות האחרונות תמיד אחרי הניתוק(אתה מצליח לנתק אבל נתקע בשוקיים/לא נועל) תעשה יותר RACK PULL.
אם קשה לך הניתוק הפיזי של המוט בהתחלה תעשה יותר DEFICIT או HALTING DEADLIFT.

ממליץ ללמוד את הדגשים לתרגילים, לדוג' RACK PULL בניגוד למה שחושבים זה לא פשוט דדליפט מגובה הגיד של ה4 ראשי, זו תנועה שאמורה לחזק את הגב התחתון וההאמס ולנטרל את ה4 ראשי מהניתוק של המוט(נשענים קדימה יותר מהרגיל).
אם יש לך בעיות עם טכניקה תשאל ננסה לעזור

אתה אמור להתקדם בPR בדדליפט אחת לשבועיים עם התרגילי עזר

קודם כל תודה על התגובה המפורטת.
אני אגיד לך מה...כרגע אני מתאמן בתוכנית שלפיה אני עושה דדליפט פעמיים ב8 ימים וכל אימון שונה מקודמו מכיוון שאני עובד על אחוז שונה.
בכל סיום סבב אני כן משיג pr בrm1 שלי שזאת בעצם המטרה.
אין לי בעיה מיוחדת עם ניתוק או נעילה.
פשוט לאחרונה הוספתי את התרגילים האלה כדי להתנסות בעוד סוג אימון ועל הדרך גם היה לי שיפור משמעותי בrm1 האחרון.
אז חשבתי אולי להכניס את התרגילים הנ״ל מתוך הגיון פשוט שאם אעלה את הקושי בעזרת תרגילי עזר אז התרגיל הבסיסי יתחזק גם כן .

לא משנה מה אתה עושה בכל תקופה של האימונים תלמד שלא מנסים לתקן מה שלא שבור
אם אתה מתקדם בתכנית שלך אל תשנה אותה כי יכול להיות שהשינויים יעצרו אותך, אם אתה מתחזק מהר יותר בדרך אחרת תעשה את זה
התרגילי עזר אמורים לעבוד על הנקודות החלשות, אם עדיין אין כאלה כי המשקל נמוך אל תחפש אותן

אצל ריפטו בדרך כלל ב210-230 לסינגל רוב האנשים מתחילים תרגילי עזר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא משנה מה אתה עושה בכל תקופה של האימונים תלמד שלא מנסים לתקן מה שלא שבור
אם אתה מתקדם בתכנית שלך אל תשנה אותה כי יכול להיות שהשינויים יעצרו אותך, אם אתה מתחזק מהר יותר בדרך אחרת תעשה את זה
התרגילי עזר אמורים לעבוד על הנקודות החלשות, אם עדיין אין כאלה כי המשקל נמוך אל תחפש אותן

אצל ריפטו בדרך כלל ב210-230 לסינגל רוב האנשים מתחילים תרגילי עזר

לא בקטע שחצני..אני מעל המשקלים האלה לסינגל, כך שגם אם אין נקודות חלשות במיוחד, הסינגל הכבד עצמו על 96 קילו קשה מטבעו.
שורה תחתונה אתה אומר לא לעשות שומדבר חוץ מדדליפט עד שתצוץ בעיה אמיתית?

כן, עד שתצוץ נקודת חולשה תמשיך רגיל, יש לא מעט אנשים שעושים רק דדליפט ומתקדמים רחוק, אם אתה אחד מהם הרווחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית