הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גמישות להאמסטרינג

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אני בטוח שהרבה מפה מבצעים תרגילי גמישות ומתיחות לפחות פעם פעמיים בשבוע, עכשיו אני לא גמיש בכלל בהאסמטרינג מה שמפריע לי בדדליפט ובסקוואט.
עכשיו אני רוצה לעבוד על זה 3-4 פעמים בשבוע (או הכמות שהיא הכי טובה אני לא מבין בגמישות ומתיחות וכו').
עכשיו אני לא מכיר שום מתיחות להמאסטרינג ואני לא מכיר שום תוכנית אבל אני יודע שחיפוש מהיר בגוגל הוא הפתרון אז חיפשתי ומצאתי את התוכנית הזאת:
http://www.princeton.edu/uhs/pdfs/Dynamic Flexibility.pdf
לפי מה שהבנתי מתיחות דינמיות שונות ממתיחות סטטיות וכו'
עכשיו איפה אני מוצא מתיחות סטטיות? איך אני משלב אותם?
או פשוט מה לעשות בשביל לשפר את הגמישות בהאמסטרינג? כי אני לא מבין בזה בשיט אבל אני יודע שזו בעיה שצריך לתקן.

תודה לכל העוזרים:)

• פותח/ת השרשור

תודה.

squat-fig-121.jpg

זה לא מה שאני צריך...

תודה.

squat-fig-121.jpg

זה לא מה שאני צריך...

המתיחות שיש שם גם יעזרו לך לטווח התנועה בסקוואט.

בנוסף, אתה יכול למתוח את ההאמס בישיבה ישרה: הרגליים צמודות אחת לשניה וישרות. התחל להתכופף לכיוון אצבעות הרגליים, כאשר התנועה מתחילה מהאגן. התכופף עד שתרגיש מתיחה קלה והישאר בתנוחה כ- 10 שניות. חזור על המתיחה מספר פעמים. עם הזמן, ככל שתבצע את המתיחה יותר, תוכל להגיע רחוק יותר.

• פותח/ת השרשור
המתיחות שיש שם גם יעזרו לך לטווח התנועה בסקוואט.

בנוסף, אתה יכול למתוח את ההאמס בישיבה ישרה: הרגליים צמודות אחת לשניה וישרות. התחל להתכופף לכיוון אצבעות הרגליים, כאשר התנועה מתחילה מהאגן. התכופף עד שתרגיש מתיחה קלה והישאר בתנוחה כ- 10 שניות. חזור על המתיחה מספר פעמים. עם הזמן, ככל שתבצע את המתיחה יותר, תוכל להגיע רחוק יותר.

תודה על העזרה.
ישנם עוד מתיחות מומלצות להאמסטרינג?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית