עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
This is the river of our lifes, our lifes, oh yeah! 🤘
בדדליפט יש חזרות טובות יותר וטובות פחות, תדאג להוציא תחת ושהגב התחתון יהיה ישר.
הסקוואט שלך דפוק מהיסוד, תתחיל מהתחלה.
קודם כל כדי לקבל הערכה טובה של מה צריך לשפר תצלם מגבוה יותר, ואם אפשר רחוק יותר(אפילו שיהיה קצת מאחורה)
דדליפט- לא טוב, המוט לא עולה בקו ישר, בגלל שלא רואים את הכפות רגליים לא יכול לומר לך אם העמידה בסדר
בקשר לסקוואט- כאבו לי הברכיים מלהסתכל, זה לא סקוואט אתה פשוט מנסה להתכופף למטה עם מוט, תוריד משקל, תתרגל את התנועה מהתחתית, תעשה הרבה מתיחות וכו' וכו'
כוסעמק הטכניקה של הLB משגעת אותי, אני לא מצליח להבין אותה!! 😵
הורדתי משקל ועדיין הטכניקה לא טובה, לפי מה שהבנתי אני עושה רע מאוד לברכיים בגלל שאני לא משתמש בHIP DRIVE ואין לי מושג איך להשתמש בו.
ממה לעשות???
קיצר הנה הטכניקה הסקוואט:
והנה של הדדליפט:
תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות!
סלח לי על הבורות [?] אבל מה זה tibia?דדליפט- המוט עדיין לא עולה בקו ישר, עד שלא אראה את כל הגוף לא יכול לומר לך מה לתקן, כמו שציינתי מקודם, הייתי מנחש שאתה ברוחב עמידה לא מתאים ולא מצמיד את המוט לtibia בתחילת ההרמה
סלח לי על הבורות [?] אבל מה זה tibia?
איך שאני רואה את זה יש לך 2 אופציות, קח את זה כביקורת בונה:
1. תעשה את השיעורי בית שלך, תשב כמה ימים על ההסבר בספר על איך עושים סקוואט נכון, תרשום לך נקודות חשובות וכו'.
2. תלך למדריך או מתאמן ותיק שיודע לעשות סקוואט מלא, 2 אימונים והסקוואט ישתפר פלאים, גם אם אין לך גישה למישהו שילמד בחינם ותצטרך לשלם כסף מהצד שחור זו תהיה ההשקעה הכי טובה שלך.
אופציה 1 עדיפה מן הסתם, ככה תבין באמת למה צריך לעשות כל דבר.
כרגע יש פשוט יותר מדי דברים לתקן בסקוואט, יותר מדי הערות
דדליפט- המוט עדיין לא עולה בקו ישר, עד שלא אראה את כל הגוף לא יכול לומר לך מה לתקן, כמו שציינתי מקודם, הייתי מנחש שאתה ברוחב עמידה לא מתאים ולא מצמיד את המוט לtibia בתחילת ההרמה
כוסעמק הטכניקה של הLB משגעת אותי, אני לא מצליח להבין אותה!! 😵
הורדתי משקל ועדיין הטכניקה לא טובה, לפי מה שהבנתי אני עושה רע מאוד לברכיים בגלל שאני לא משתמש בHIP DRIVE ואין לי מושג איך להשתמש בו.
ממה לעשות???
קיצר הנה הטכניקה הסקוואט:
והנה של הדדליפט:
תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות!
הסקוואט לא השתפר חוץ מזה שהוא עמוק יותר, נראה שאתה לא יודע מה צריך לעשות בתנועה פשוט.
דדליפט- סט אפ וניתוק לא טובים, כנראה העלית משקלים, צריך לעבוד על טכניקה.