הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור
צלמתי היום גם דדליפט וסקוואט אשמח לחוות דעת:
דדליפט:

סקוואט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
This is the river of our lifes, our lifes, oh yeah! 🤘

בדדליפט יש חזרות טובות יותר וטובות פחות, תדאג להוציא תחת ושהגב התחתון יהיה ישר.

הסקוואט שלך דפוק מהיסוד, תתחיל מהתחלה.

קודם כל כדי לקבל הערכה טובה של מה צריך לשפר תצלם מגבוה יותר, ואם אפשר רחוק יותר(אפילו שיהיה קצת מאחורה)

דדליפט- לא טוב, המוט לא עולה בקו ישר, בגלל שלא רואים את הכפות רגליים לא יכול לומר לך אם העמידה בסדר

בקשר לסקוואט- כאבו לי הברכיים מלהסתכל, זה לא סקוואט אתה פשוט מנסה להתכופף למטה עם מוט, תוריד משקל, תתרגל את התנועה מהתחתית, תעשה הרבה מתיחות וכו' וכו'

• פותח/ת השרשור
This is the river of our lifes, our lifes, oh yeah! 🤘

בדדליפט יש חזרות טובות יותר וטובות פחות, תדאג להוציא תחת ושהגב התחתון יהיה ישר.

הסקוואט שלך דפוק מהיסוד, תתחיל מהתחלה.

קודם כל כדי לקבל הערכה טובה של מה צריך לשפר תצלם מגבוה יותר, ואם אפשר רחוק יותר(אפילו שיהיה קצת מאחורה)

דדליפט- לא טוב, המוט לא עולה בקו ישר, בגלל שלא רואים את הכפות רגליים לא יכול לומר לך אם העמידה בסדר

בקשר לסקוואט- כאבו לי הברכיים מלהסתכל, זה לא סקוואט אתה פשוט מנסה להתכופף למטה עם מוט, תוריד משקל, תתרגל את התנועה מהתחתית, תעשה הרבה מתיחות וכו' וכו'

המון תודה על התגובות.
בקשר לדדליפט נראה לי שזה בגלל שלא קרבתי את המוט.
ובקשר לסקוואט הוא באמת יצא דפוק אני אנסה לצלם עוד פעם.

• פותח/ת השרשור
כוסעמק הטכניקה של הLB משגעת אותי, אני לא מצליח להבין אותה!! 😵
הורדתי משקל ועדיין הטכניקה לא טובה, לפי מה שהבנתי אני עושה רע מאוד לברכיים בגלל שאני לא משתמש בHIP DRIVE ואין לי מושג איך להשתמש בו.
ממה לעשות???
קיצר הנה הטכניקה הסקוואט:

והנה של הדדליפט:

תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הורדתי משקל ועדיין הטכניקה לא טובה, לפי מה שהבנתי אני עושה רע מאוד לברכיים בגלל שאני לא משתמש בHIP DRIVE ואין לי מושג איך להשתמש בו.
ממה לעשות???

והנה של הדדליפט:

אתה לא יושב אחורה, לא שובר מקביל, ולא עושה היפ דרייב.
תנסה פשוט לשבת אחורה לכסא ותבין את זה, תרד יותר עמוק עד שתרגיש מתיחה קטנה, שם אתה מעלה קודם את האגן ואז את הגב תחתון,
יש סרטון טוב שריפטו מסביר את זה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איך שאני רואה את זה יש לך 2 אופציות, קח את זה כביקורת בונה:
1. תעשה את השיעורי בית שלך, תשב כמה ימים על ההסבר בספר על איך עושים סקוואט נכון, תרשום לך נקודות חשובות וכו'.
2. תלך למדריך או מתאמן ותיק שיודע לעשות סקוואט מלא, 2 אימונים והסקוואט ישתפר פלאים, גם אם אין לך גישה למישהו שילמד בחינם ותצטרך לשלם כסף מהצד שחור זו תהיה ההשקעה הכי טובה שלך.

אופציה 1 עדיפה מן הסתם, ככה תבין באמת למה צריך לעשות כל דבר.
כרגע יש פשוט יותר מדי דברים לתקן בסקוואט, יותר מדי הערות

דדליפט- המוט עדיין לא עולה בקו ישר, עד שלא אראה את כל הגוף לא יכול לומר לך מה לתקן, כמו שציינתי מקודם, הייתי מנחש שאתה ברוחב עמידה לא מתאים ולא מצמיד את המוט לtibia בתחילת ההרמה

דדליפט- המוט עדיין לא עולה בקו ישר, עד שלא אראה את כל הגוף לא יכול לומר לך מה לתקן, כמו שציינתי מקודם, הייתי מנחש שאתה ברוחב עמידה לא מתאים ולא מצמיד את המוט לtibia בתחילת ההרמה
סלח לי על הבורות [?] אבל מה זה tibia?

• פותח/ת השרשור
איך שאני רואה את זה יש לך 2 אופציות, קח את זה כביקורת בונה:
1. תעשה את השיעורי בית שלך, תשב כמה ימים על ההסבר בספר על איך עושים סקוואט נכון, תרשום לך נקודות חשובות וכו'.
2. תלך למדריך או מתאמן ותיק שיודע לעשות סקוואט מלא, 2 אימונים והסקוואט ישתפר פלאים, גם אם אין לך גישה למישהו שילמד בחינם ותצטרך לשלם כסף מהצד שחור זו תהיה ההשקעה הכי טובה שלך.

אופציה 1 עדיפה מן הסתם, ככה תבין באמת למה צריך לעשות כל דבר.
כרגע יש פשוט יותר מדי דברים לתקן בסקוואט, יותר מדי הערות

אני אנסה קודם כל את אפשרות 1 אני מקווה שאני אצליח, אצלם ואעלה את זה.
ולגבי האפשרות ה2 היא לא תקפה בגלל שמדריכים בחדר כושר שלי לא מוכנים ללמד אותי את הטכניקה של סקוואט LB בגלל שזה "שובר את הגב"
ואין לי אף אחד שאני מכיר שיודע את הטכניקה.

תודה רבה לכולם על התגובות!

אני לא כזה מבין, אבל יש לי משהו להגיד
נראה שהמשקל כבד לך ואתה מתרכז בו ולא בטכניקה. נסה עם פחות משקל או עם מוט ריק,
לא רואה כמה אתה מרחיק את הרגליים אבל תנסה שיהיו קצת יותר מרוחב הכתפיים ושיזוזו הצידה שיהיה לגוף שלך מקום להתיישב.
אל תתבייש תוציא תחת אחורה ושב בזהירות 😃

ממה לעשות???

והנה של הדדליפט:

תסתכל על הסרטון של הדדליפט.
תעביר לשניה 25~ ותחלץ פליי. תסתכל רק על השעון של הסרטון, ברגע שהוא מגיע לשנייה מספר 32 תלחץ על סטופ.
תסתכל עליך... אתה רואה מה אתה לא עושה טוב?
התחת שלך עולה לפני המשקולת, אתה מרים עם הגב ולא עם הרגליים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הדדליפט:

הסקוואט:

נראה לי שדווקא שפרתי קצת את הטכניקה.
אשמח לביקורות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט לא השתפר חוץ מזה שהוא עמוק יותר, נראה שאתה לא יודע מה צריך לעשות בתנועה פשוט.
דדליפט- סט אפ וניתוק לא טובים, כנראה העלית משקלים, צריך לעבוד על טכניקה.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט לא השתפר חוץ מזה שהוא עמוק יותר, נראה שאתה לא יודע מה צריך לעשות בתנועה פשוט.
דדליפט- סט אפ וניתוק לא טובים, כנראה העלית משקלים, צריך לעבוד על טכניקה.

יש מצב אתה אומר לי ספציפית מה לא טוב בסקוואט? ואז אני אחפש על זה כמה שיותר מידע.
ובקשר לדדליפט המשקל בכלל לא כבד לי, מוזר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית