הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לפני התחלת SS

• פותח/ת השרשור talkl
  • פורסם בתאריך

talkl

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
1) בספר SS של מארק, הוא רושם שככל שתתקדם התוכנית כך המשקלים שאצליח להוסיף בין אימון לאימון יהיו קטנים יותר,
והוא מסביר שכנראה שיהיה צורך לקנות משקולות של 0.25, 0.5 ק"ג במידה ולא נמצא משקולות אלו בחדר כושר.
החדר כושר שאני מתאמן בו לא מספק משקולות כאלו קטנות למוט, המידה הקטנה ביותר היא 1.25 ק"ג.
האם נתקלתם בבעיה? ואיך פותרים אותה?

2) לגבי תזונה. לעלות בכמות האוכל שאני אוכל, לא תהיה בעיה. הבעיה מתחילה כשמבקשים ממני להקפיד על תפריט דקדקני.
ולהתחיל לעשות עם עצמי חישובים יומיים, כמה חלבון צרכתי, כמה פחמימות צרכתי וכן הלאה.
אני סטודנט באוניברסיטה ואת רובו של היום אני מבלה באוניברסיטה. לא יהיה לי זמן לחשוב על תפריטים.
האם אי הצמדות לתפריט ספציפי פוגעת משמעותית בתוכנית אימונים?
האם יש טיפים כלליים לגבי תזונה תוך כדי SS?

תודה

גם אני עוד לא התחלתי SS,
לגבי המשקולות, בתרגילים אתה מעלה 5/7 ק"ג למורכבים ו 2.5 ק"ג לבנץ, אז אני לא חושב שתהיה בעיה במשקלים האלה. גם משקולות של חצי קילו לא שוקלות כלום ולא יהיה הבדל.

לגבי התזונה, כדאי באמת לחשב כמה צרכת אבל הכי חשוב זה פשוט לאכול הרבה. אל תנסה לחשב קלוריות וכו'.

1] מיותר.
2] תדאג להגיע בערך לכמות חלבון וקל' שאתה צריך, זה הכי חשוב.

• פותח/ת השרשור
הייתי עם חבר בחדר כושר שהוא רצה לנסות.
היינו באימון חינם.
שאלתי שם את ראש המדריכים איך עושים Military press.
התחלנו לדבר על SS, והוא התחיל להגיד לי שבנתונים שלי.
גובה 1.85 משקל 72 אחוזי שומן 21 לא כדאי לי להתחיל עם SS מיידי,
אלא לעשות תקופה התחלתית של חיטוב, להוריד אחוזי שומן ורק אז לעלות עם SS.

יש הגיון במה שהוא אומר?

הייתי עם חבר בחדר כושר שהוא רצה לנסות.
היינו באימון חינם.
שאלתי שם את ראש המדריכים איך עושים Military press.
התחלנו לדבר על SS, והוא התחיל להגיד לי שבנתונים שלי.
גובה 1.85 משקל 72 אחוזי שומן 21 לא כדאי לי להתחיל עם SS מיידי,
אלא לעשות תקופה התחלתית של חיטוב, להוריד אחוזי שומן ורק אז לעלות עם SS.

יש הגיון במה שהוא אומר?
אם אתה באמת 21 אחוז שומן עם הנתונים האלו כדאי לדעתי לחטב לאזור ה15% ואז לעשות מסה נקייה(להתחיל ב+300 קלוריות ואז להעלות בהדרגה) כי זה נראה עם המשקל והגובה הזה שאתה בלי מסת שריר ועם שומן

אם אתה באמת 21 אחוז שומן עם הנתונים האלו כדאי לדעתי לחטב לאזור ה15% ואז לעשות מסה נקייה(להתחיל ב+300 קלוריות ואז להעלות בהדרגה) כי זה נראה עם המשקל והגובה הזה שאתה בלי מסת שריר ועם שומן

מסה נקייה ב-SS הרעיון הכי מפגר שיש מנסיון
עדיף לרדת ל-12% ואז להפציץ במלוכלכת עד 20%

מסה נקייה ב-SS הרעיון הכי מפגר שיש מנסיון
עדיף לרדת ל-12% ואז להפציץ במלוכלכת עד 20%
במצב שלו עדיף שירד ל15 כי כנראה אין עליו בכלל שריר ועל 12 הוא יראה כמו ניצול שואה(ובתחילת הSS הוא לא יצטרך לאכול 4000 קלוריות ן300 גרם חלבון) שיעלה בהדרגה ויסיים 20-22 אחוז שומן SS

במצב שלו עדיף שירד ל15 כי כנראה אין עליו בכלל שריר ועל 12 הוא יראה כמו ניצול שואה(ובתחילת הSS הוא לא יצטרך לאכול 4000 קלוריות ן300 גרם חלבון) שיעלה בהדרגה ויסיים 20-22 אחוז שומן SS

לא דיברתי על זה דיברתי על המצב של המסה הנקייה
מצידו גם לסיים על 18% או 25% שומן
אבל שיהיה במסה מלוכלכת

Back
למעלה תחתית