הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחיר של קריאטין

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
מהו המחיר הנורמלי לקריאטין? אני רוצה לקנות אותו אבל אין לי מושג מה המחיר הסביר שלו .. פשוט לא רוצה לצאת פראייר.
אצלי במכון הוא עולה 250 שקל זה סביר? יש פחות יקרים?

ועוד שאלה מה ההבדל בין קריאטין מיקרונייזד לבין קריאטין מוהנדרייט (חחחח מקווה שאמרתי נכון)?

שתי הדברים שאמרת לא בהכרח שונים.
קראטין מונו זה סוג של קראטין, יש מונו מיקרונייזד שזה אומר שהאבקה קצוצה לחתיכות דקות יותר.
250 שקל לאיזה משקל?

תלוי איפה
אתה יכול לחפש באינרנט חנויות שמוכרות קריאטין בארץ ולעשות השוואת מחירים.... זה יהיה לך קל יותר

• פותח/ת השרשור
שתי הדברים שאמרת לא בהכרח שונים.
קראטין מונו זה סוג של קראטין, יש מונו מיקרונייזד שזה אומר שהאבקה קצוצה לחתיכות דקות יותר.
250 שקל לאיזה משקל?

תלוי איפה
אתה יכול לחפש באינרנט חנויות שמוכרות קריאטין בארץ ולעשות השוואת מחירים.... זה יהיה לך קל יותר

היום במכון בדקתי , קילו קריאטין עולה 250 שקל. סביר ? כדאי לקנות? יש יותר זולים?

• פותח/ת השרשור
יש לך קריאטינים של חברות היום ב200 ,250 זה מוגזם.

למשל?

יחסית דיי יקר

שאלה בקשר לקריאטין עצמו, לאחר שקראתי במאמר בקילוגרם על הקריאטין עלו לי כמה שאלות:
1] ראיתי שכולם ממליצים את השיטה של ה5 גרם ביום למשך חודש ולא את השיטות האחרות כמו לדוגמא 10 גרם ביום למשך עשרה ימים, יש סיבה לזה?

2] במידה ואני לא שותה אבקה, איך אני אמור לבלוע \ לשתות את הקריאטין? בכוס רגילה עם מים?
5 גרם = לכפית קטנה אני צודק?

3] כנראה שאין ברירה ואני אקנה את הקריאטין מיקרונייזד של דימטייז ב 250 שקל כי אני לא מכיר עוד חנויות שמוכרות מוצרים כאלו.
חשבתי גם להזמין מחו"ל אבל נראה לי שהקריאטין לא יעבור את המכס, אני צודק? פעם הזמנת קריאטין מחו"ל ללא בעיות?

4] נ.ב ועוד משהו שלא הזכירו במאמר, למה חייב לשתות יותר מים במהלך צריכת הקריאטין? (אולי רשום ולא הבנתי?)

תודה רבה והמשך יום טוב.

נערך לאחרונה:
למשל?

שאלה בקשר לקריאטין עצמו, לאחר שקראתי במאמר בקילוגרם על הקריאטין עלו לי כמה שאלות:
1] ראיתי שכולם ממליצים את השיטה של ה5 גרם ביום למשך חודש ולא את השיטות האחרות כמו לדוגמא 10 גרם ביום למשך עשרה ימים, יש סיבה לזה?

2] במידה ואני לא שותה אבקה, איך אני אמור לבלוע \ לשתות את הקריאטין? בכוס רגילה עם מים?
5 גרם = לכפית קטנה אני צודק?

3] כנראה שאין ברירה ואני אקנה את הקריאטין מיקרונייזד של דימטייז ב 250 שקל כי אני לא מכיר עוד חנויות שמוכרות מוצרים כאלו.
חשבתי גם להזמין מחו"ל אבל נראה לי שהקריאטין לא יעבור את המכס, אני צודק? פעם הזמנת קריאטין מחו"ל ללא בעיות?

4] נ.ב ועוד משהו שלא הזכירו במאמר, למה חייב לשתות יותר מים במהלך צריכת הקריאטין? (אולי רשום ולא הבנתי?)

תודה רבה והמשך יום טוב.
1)בעיקרון המטרה הסופית שלך היא להגיע לX קריאטין בדם...קיימות כל מיני שיטות-לכן ולכן,אתה רק צריך לבחור
אישית לי יש 2 שיטות שאני אוהב להמליץ אליהם
א)5 גרם ביום כל יום
ב)20 גרם ביום למשך שבוע ואז לתחזק עם 5 גרם בכל יותר..
אני מניח ששיטת ה10 גרם ליום גם באה לזרז את תהליך אגירת הקריאטין בדם בהתחלה.
כמו שאמרתי..רק תבחר

2)כן אתה צודק.
יש כמה שיטות,אבל יכול לשים את זה בשייק,לשתות את זה בכוס מים,אבל מניסיון? הכל כמעט שוקע למטה ואז אתה צריך ממילא לבלוע את זה.
אז ככה שלדעתי השיטה הכי טובה היא לשים כפית בפה ואז מיד לשתות מים,לשקשק ולבלוע וסיימת

3)אסור לדבר על הזמנות מחול
לגבי המחירים בארץ-תוך 10 שניות בגוגל http://www.energyclub.org.il/107149/חדש-אבקת-קריאטין-1-קילו-DYMATIZ

4.מכיוון שהקריאטין סופח נוזלים לתאי השריר,ולכן אתה צריך כביכול "להשלים" את כמות המים על מנת למנוע התייבשות

• פותח/ת השרשור
1)בעיקרון המטרה הסופית שלך היא להגיע לX קריאטין בדם...קיימות כל מיני שיטות-לכן ולכן,אתה רק צריך לבחור
אישית לי יש 2 שיטות שאני אוהב להמליץ אליהם
א)5 גרם ביום כל יום
ב)20 גרם ביום למשך שבוע ואז לתחזק עם 5 גרם בכל יותר..
אני מניח ששיטת ה10 גרם ליום גם באה לזרז את תהליך אגירת הקריאטין בדם בהתחלה.
כמו שאמרתי..רק תבחר

2)כן אתה צודק.
יש כמה שיטות,אבל יכול לשים את זה בשייק,לשתות את זה בכוס מים,אבל מניסיון? הכל כמעט שוקע למטה ואז אתה צריך ממילא לבלוע את זה.
אז ככה שלדעתי השיטה הכי טובה היא לשים כפית בפה ואז מיד לשתות מים,לשקשק ולבלוע וסיימת

3)אסור לדבר על הזמנות מחול
לגבי המחירים בארץ-תוך 10 שניות בגוגל http://www.energyclub.org.il/107149/%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%90%D7%91%D7%A7%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%98%D7%99%D7%9F-1-%D7%A7%D7%99%D7%9C%D7%95-DYMATIZ

4.מכיוון שהקריאטין סופח נוזלים לתאי השריר,ולכן אתה צריך כביכול "להשלים" את כמות המים על מנת למנוע התייבשות

תודה רבה על העזרה! עלו לי עוד כמה שאלות אשמח אם תענה עליהם.

שאלה לגבי השיטה של 20 גרם ביום למשך שבוע,
1]גם אם זאת הפעם הראשונה שאני לוקח קריאטין אפשר לעשות את השיטה הזאת?
2]במשך שבוע לקחת 20 גרם ביום ובסיום השבוע לקחת 5 גרם כל יום אם הבנתי נכון?
3]מתי מסיימים את השימוש בקריאטין? יש מועד לסיום? כי אני יכול פשוט לקחת עד שהצנצת תגמר חח...

ועוד שאלה קטנה לסיום
4] זה משנה מתי לוקחים את המנה של ה5 גרם? בסיום ארוחה? סיום אימון? לפני אימון?

ושוב,תודה רבה על כל העזרה וההענות.

תודה רבה על העזרה! עלו לי עוד כמה שאלות אשמח אם תענה עליהם.

שאלה לגבי השיטה של 20 גרם ביום למשך שבוע,
1]גם אם זאת הפעם הראשונה שאני לוקח קריאטין אפשר לעשות את השיטה הזאת?
2]במשך שבוע לקחת 20 גרם ביום ובסיום השבוע לקחת 5 גרם כל יום אם הבנתי נכון?
3]מתי מסיימים את השימוש בקריאטין? יש מועד לסיום? כי אני יכול פשוט לקחת עד שהצנצת תגמר חח...

ועוד שאלה קטנה לסיום
4] זה משנה מתי לוקחים את המנה של ה5 גרם? בסיום ארוחה? סיום אימון? לפני אימון?

ושוב,תודה רבה על כל העזרה וההענות.
1) אין סיבה שלא
2)נכון מאוד
3)לוקח כמה שבא לך..אני כל תקופת המאסה שלי לוקח בקריאטין ומפסיק רק לתקופה קטנה בחיטוב

4)לא משנה

• פותח/ת השרשור
1) אין סיבה שלא
2)נכון מאוד
3)לוקח כמה שבא לך..אני כל תקופת המאסה שלי לוקח בקריאטין ומפסיק רק לתקופה קטנה בחיטוב

4)לא משנה

אוקיי תודה גבר.

מצטער שאני חופר שאלה אחרונה, צריך לחכות כמה שעות בין מנה למנה?
זה אפשרי לאכול ארוחה גדולה ואז לקחת מנה ואז רבע שעה אחרי עוד הפעם ארוחה גדולה ומנה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית