הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[בעיה] מתח

Danielgar

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
לא מצליח לעשות מתח , אני יכול לעשות חזרה אחת או שתיים שהפנים של היד כלפי הפנים שלי...
לא מצליח לעשות בכלל חזרה אחת שהגב של היד כלפי הפנים שלי , בבקשה תעזרו לי...
אני רוצה להתחיל בקרוב תכנית SS ואני לא יכול בגלל המתח
ועוד משהו , איזה תכנית מומלצת לחיטוב?

תעשה בסופינציה (כשהפנים של היד מופנה כלפי הפנים שלך), 3 סטים של כמה חזרות שאתה יכול. תוך כמה אימונים זה ישתפר.
לחיטוב מומלצת הליניארית של ביל סטאר.

פשוט תעשה כמה שאתה יכול. זה ישתפר.

אני זוכר בפעם הראשונה שניסיתי לעשות מתח לא יכלתי בכלל להרים את עצמי. פשוט ניסיתי בכל הכוח. בלי סטים וכל מני דברים. כל פעם כשהיה לי משעמם הייתי הולך למתח במשקוף של הדלת והייתי מנסה. עם הזמן הצלחתי לקפוץ ולהחזיק את עצמי ולעשות חצאי חזרות עד שהצלחתי לעשות חזרות מלאות.

לדעתי אין מה לסבך את זה. פשוט עושים כמה שיכולים וזה משתפר די מהר.

תשתמש בגרביטרון זה להיט, או תתלה על המתח ותקפל את הרגליים, תבקש מחבר שיעזור לך לדחוף אותם למעלה ותעלה [טוב גם לסחוט חזרות אחרונות במתח]

• פותח/ת השרשור
תעשה בסופינציה (כשהפנים של היד מופנה כלפי הפנים שלך), 3 סטים של כמה חזרות שאתה יכול. תוך כמה אימונים זה ישתפר.
לחיטוב מומלצת הליניארית של ביל סטאר.

אתה יכול להפרט ולהביא לי את האימונים ?
תודה חברה!! ננסה את זה

• פותח/ת השרשור
זה לחיטוב ? כי אני הבנתי שצריך לעבוד בחיטוב 10-12 חזרות

תעשה חזרות שליליות כשכל חזרה היא בערך 2-3 שניות. ככה אני עשיתי והיום אני כבר עושה 7 חזרות... (שואף להגיע ל45)

• פותח/ת השרשור

אחי אבל אני לא יצליח לעלות בשמשקלים נכון ? ואני יוכל להוסיף קצת תרגילי עזר? כמו כפיפת מרפקים ודכ'? כי אני לא רואה שזה עובד על כל הגוף

לדעתי, נכי טוב כדי לעלות במתח רגיל צריך לעשות מתח בנות ושלילי.
יש לך את התכנית 20 pull ups
קודם תצליח 10 ואז תוסיף משקל...
הגב שלך יתחזק, אז אולי תעלה במשקלים.. .

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית