הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי שתיית סקופים

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
עד כמה סקופים אפשר לשתות ביום מבלי שזה יגרום נזק כלשהו או יגרום לתופעה כל שהיא?

בערך 10 , קיצר אל תעבור את הפי 4 משקל גוף שלך.[מבחינת חלבון]

זה תוסף מזון. בכללי זה לא אמור להיות המקור חלבון היחיד שלך.

נראה לי ש2 סקופים זה בהחלט מספיק לאדם שאוכל נורמלי ופשוט רוצה עוד חלבון בתפריט.

• פותח/ת השרשור
אוקי כי פשוט קצת קשה לי להגיע למספר חלבון שאני אמור להגיע עליו ורציתי להתחיל לקחת 2 סקופים

יש לי שאלה לאשכול, אדם בחיטוב אוכל כמעט כל יום חצי-קילו של חזה עוף. חזה עוף זה בין המאכלים שפשוט הכי נמאסים שפשוט ואי אפשר להתרגל אליו.
אם והייתי מעלה בצריכת האבקות לבערך 5 סקופים ומקטין בחזה עוף ל100-200 גרם האם היו לי איזושהם נזקים משמועתיים?
משום מה תפריט סטנדרטי של רוב חברי הפורום בחיטוב כולל טונה וחזה עוף, מבחינתי תפריט כזה זה צעד רחוק מאוד לעשות.
חלבון תעשייתי היום זול מאוד ("כולה" 5 שקל) ותפריט שכולל הרבה ממנו יכול להיות הרבה יותר קל.

אתה לא חייב לאכול חצי קילו של חזה עוף ביום, יש מאכלים אחרים שאתה יכול לקחת במקום. אני לדוגמא אוכל כ 250-300 גרם חזה עוף בצהריים ובערב\מהלך היום אוכל עוד כ 100 גרם גבינה צהובה (כ-30 גרם חלבון), 2 ביצים (כ-14 גרם), תוסיף לזה קוטג' לדוגמא או גבינה לבנה (כ-24 גרם) ואתה דיי מסודר עם תיסוף של סקופ-2 חלבון.
כמובן שיש אפשרות לאכול סוגי בשר אחרים אבל אם אתה רוצה גיוון יש דרכים אחרות במקום להשלים עם 5 סקופים.

יש לי שאלה לאשכול, אדם בחיטוב אוכל כמעט כל יום חצי-קילו של חזה עוף. חזה עוף זה בין המאכלים שפשוט הכי נמאסים שפשוט ואי אפשר להתרגל אליו.
אם והייתי מעלה בצריכת האבקות לבערך 5 סקופים ומקטין בחזה עוף ל100-200 גרם האם היו לי איזושהם נזקים משמועתיים?
משום מה תפריט סטנדרטי של רוב חברי הפורום בחיטוב כולל טונה וחזה עוף, מבחינתי תפריט כזה זה צעד רחוק מאוד לעשות.
חלבון תעשייתי היום זול מאוד ("כולה" 5 שקל) ותפריט שכולל הרבה ממנו יכול להיות הרבה יותר קל.
אני אוכל כל יום בין 150 ל 300 גרם חזה עוף ולא ממש נמאס, מדי פעם אין אז אני מחליף במשהו אחר, בנוסף , אני אוכל גם 6 ביצים - 50 גרם חלבון [כמובן כולל הצהוב, חצי מהחלבון נמצא בצהוב] והנה הגעתי לרוב החלבון

אם אני לא טועה, חזה עוף מכיל את רוב אם לא כל החומצות האמיניות, בשונה מאבקת חלבון.

Back
למעלה תחתית