עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אוכל כל יום בין 150 ל 300 גרם חזה עוף ולא ממש נמאס, מדי פעם אין אז אני מחליף במשהו אחר, בנוסף , אני אוכל גם 6 ביצים - 50 גרם חלבון [כמובן כולל הצהוב, חצי מהחלבון נמצא בצהוב] והנה הגעתי לרוב החלבוןיש לי שאלה לאשכול, אדם בחיטוב אוכל כמעט כל יום חצי-קילו של חזה עוף. חזה עוף זה בין המאכלים שפשוט הכי נמאסים שפשוט ואי אפשר להתרגל אליו.
אם והייתי מעלה בצריכת האבקות לבערך 5 סקופים ומקטין בחזה עוף ל100-200 גרם האם היו לי איזושהם נזקים משמועתיים?
משום מה תפריט סטנדרטי של רוב חברי הפורום בחיטוב כולל טונה וחזה עוף, מבחינתי תפריט כזה זה צעד רחוק מאוד לעשות.
חלבון תעשייתי היום זול מאוד ("כולה" 5 שקל) ותפריט שכולל הרבה ממנו יכול להיות הרבה יותר קל.
יש לי שאלה לאשכול, אדם בחיטוב אוכל כמעט כל יום חצי-קילו של חזה עוף. חזה עוף זה בין המאכלים שפשוט הכי נמאסים שפשוט ואי אפשר להתרגל אליו.
אם והייתי מעלה בצריכת האבקות לבערך 5 סקופים ומקטין בחזה עוף ל100-200 גרם האם היו לי איזושהם נזקים משמועתיים?
משום מה תפריט סטנדרטי של רוב חברי הפורום בחיטוב כולל טונה וחזה עוף, מבחינתי תפריט כזה זה צעד רחוק מאוד לעשות.
חלבון תעשייתי היום זול מאוד ("כולה" 5 שקל) ותפריט שכולל הרבה ממנו יכול להיות הרבה יותר קל.