הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לגבי קריאטין

שחר אברם

משתמש מתחיל
28
20
נק' מוניטין:
153
28
20
אהלן חברה
קראתי על קריאטין מונוהיידרייט ונשארו לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם ממש תשובה
1. כרגע אני בתקופת מסה אבל עוד חודש אני מתכנן לעשות חיטוב. יש טעם להתחיל לקחת? או שעדיף לחכות כבר למסה הבאה? יש טעם לקחת קריאטין שעושים חיטוב?
2. עם מה מומלץ לשתות את זה? מים? מיץ?
3.איזה חברה מומלץ? הבנתי שכל החברות זה אותו דבר כי זה פשוט קריאטין אבל רציתי לדעת על מה אתם ממליצים..

תודה רבה רבה לעוזרים![=

אהלן חברה
קראתי על קריאטין מונוהיידרייט ונשארו לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם ממש תשובה
1. כרגע אני בתקופת מסה אבל עוד חודש אני מתכנן לעשות חיטוב. יש טעם להתחיל לקחת? או שעדיף לחכות כבר למסה הבאה? יש טעם לקחת קריאטין שעושים חיטוב?
2. עם מה מומלץ לשתות את זה? מים? מיץ?
3.איזה חברה מומלץ? הבנתי שכל החברות זה אותו דבר כי זה פשוט קריאטין אבל רציתי לדעת על מה אתם ממליצים..

תודה רבה רבה לעוזרים![=

1. אין בעיה לקחת אותו גם עכשיו, לא בטוח כמה תספיק להנות מההשפעה אם בכלל, אתה יכול לנסות. גם בחיטוב ניתן לתסף בקריאטין. ישפר מעט התאוששות וגם ככה הנוזלים שספחת אם בכלל, יעלמו ברגע שתפסיק.
2.מיץ מים הכל תופס העיקר שיכנס.
3. אין פה חוכמות זה מונו בכולן, אבל קח קריאטין מחברה מוכרת עם פיקוח על המוצר .

• פותח/ת השרשור
1. אין בעיה לקחת אותו גם עכשיו, לא בטוח כמה תספיק להנות מההשפעה אם בכלל, אתה יכול לנסות. גם בחיטוב ניתן לתסף בקריאטין. ישפר מעט התאוששות וגם ככה הנוזלים שספחת אם בכלל, יעלמו ברגע שתפסיק.
2.מיץ מים הכל תופס העיקר שיכנס.
3. אין פה חוכמות זה מונו בכולן, אבל קח קריאטין מחברה מוכרת עם פיקוח על המוצר .

אוקיי תודה רבה אבל מה זאת אומרת אין בעיה לקחת אותו עכשיו? השאלה שלי היא האם יש טעם לקחת אותו בכלל הרי אני רק רוצה להוריד שומן בחיטוב אז יש בכלל השפעה לקריאטין?

Back
למעלה תחתית