הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה שורפי שומן

• פותח/ת השרשור TazMan
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

TazMan

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
קראתי כמה מאמרים וכמה הודעות כאן של כמה אנשים ותיקים יותר ועדיין לא קיבלתי תשובה ברורה וחד משמעית מה יותר טוב,שורפי שומן עם אפדרין או לא?
אני אשמח לקבל תשובה ברורה כדי לדעת איזה סוג לרכוש ואיזה סוג יתן לי את התוצאות הטובות ביותר.
המטרה שלי בחודשיים שלושה הקרובים הם להפחית באחוזי השומן בגופי.
אני אשמח לקבל גם שמות ספציפיים של מוצרים שאתם ממליצים עליהם.

השאלה לא מובנת, שורפי שומן עם אפדרין? אפדרין זה "שורף שומן" בפני עצמו.
שורפי שומן המוגדרים כחוקיים אינם יעילים ככאלו שמוגדרים לא חוקיים (לפחות לא חוקיים בארץ, יהומבין לדוגמא ואפדרין חוקיים בחו"ל).
אם באפדרין חשקת אזי הוא יהיה יותר יעיל מכל שורף שומן גימיק שיווקי שתמצא בשוק הישראלי, אך צריך לדעת לקחת אותו בשכל ולדעת את המינונים הנכונים כי זה יכול גם להיגמר במוות.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי היא איזה שורפי שומן יותר יעילים?

קראתי כמה תשובות של אנשים כאן בפורום שאומרות שמוצרים שמכילים אפדרין הרבה יותר יעילים ממוצרים אחרים שלא מכילים אפדרין, האם זה נכון?
והשאלה השנייה היא איזה מוצר הכי מומלץ לצורך שריפת שומנים בהתבסס על השאלה הראשונה?
אם כמובן מוצרים עם אפדרין יותר יעילים אז איזה מוצר ספיציפי שמכיל אפדרין מומלץ?

אין כמעט שורפי שומן עם אפדרין בתוכם, או בעצם אין בכלל.
יש פורמולות שהן אפדרין - אספירין - קפיאין הן לא יעילות אם אתה לא שמן (20%+ שומן).
אפדרין זה החומר הפעיל מאפדרה, ממליץ לקרוא את המאמר השלם על אפדרין באתר ולקבל יותר מידע על המוצר.
שורפי שומן חוקיים בארץ מכילים תערובות של צמחים וקפיאין, דברים לא יעילים בעליל להורדה במשקל ומביאים במקרה הטוב מרץ, שאפשר לקבל מקפיאין בלבד (אפילו קפה בבית).

• פותח/ת השרשור
ואיזה מוצרים יעילים יש? כאלה שאפשר לרכוש בחו"ל.

קראתי על כמה מוצרים באתר bb.com ואני לא מבין בתחום כדי לדעת אם אם יעילים ואם לרכוש אותם?
התוספים שאני שוקל לרכוש הם MHP DREN ו LIPO-6X.
אפשר אולי לקבל הסבר קצת ואולי גם חוות דעת האם הם יעילים לצורך נושא של הורדת משקל והפחתת אחוזי שומן

בכל המוצרים יש יהומבין במינון מגוחך שזה בעצם מה שעוזר לאיבוד השומן, אתה יכול לקנות יהומבין נקי ולשלב עם קפיאין ולקבל יותר תועלת הן מבחינת הכיס והן מבחינת התוצאה.
דברים מיוחצנים זה טוב אך לא תמיד, אתה במקרה הזה משלם על הפירסומת שעשו למוצר ולמפתחי גוף שהם שילמו כדי ליחצן את המוצר ולא על מוצר אמיתי ששווה את הכסף.
בהרחבה על יהומבין אתה יכול לקרוא במערכת מאמרים ולהריץ חיפוש בפורום זה דובר אין ספור פעמים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה.

יש איזה שהוא מוצר של יוהמבין מומלץ?
ראיתי כבר בפוסט קודם שהומלץ על http://www.bodybuilding.com/store/sd/yo.html.
האם זה המוצר הכי מומלץ כרגע לצורך שריפת שומן והפחתת משקל?
כמו כן רשמת שעדיף לשלב עם קפאין לצורך קבלת תוצאות יותר טובות,לאיזה מוצר התכוונת?
קראתי את המאמר על היוהמבין ולפי מה שהבנתי יש לקחת אותו 3-4 שעות לאחר הארוחה וישר ללכת לעשות פעילות אירובית. כמה זמן לפני הפעילות האירובית יש צורך להשתמש ביוהבמין?(שעה לפני אימון,שעתיים?)

אתה באזור ה12% שומן? אם לא יהומבין לא יעזור לך.

• פותח/ת השרשור
אני מעל 12% שומן.יותר בסביבות 15%-17%

ולמה שהיוהמבין לא יעזור למי שהוא מתחת ל12%? (סתם שאלה לידע.כי אני מעל 12%)

יהומבין עוזר בעיקר באחוזים נמוכים, יותר לשומן עיקש פחות לתהליך שלם.

• פותח/ת השרשור
אוקי. עכשיו אני ממש מבולבל.

יהומבין יעזור לי להורדת משקל ולשריפת שומנים אם אני באזור 15%-17% שומן?
אם לא,אז מה כן יעזור להורדת המשקל?
אין לי שום בעיה לרכוש מוצרים בחו"ל,כאלה שלא נמכרים או מורשים בארץ,מכיוון שאני כמעט כל שבוע טס לחו"ל במסגרת העבודה שלי.

סדר בבלאגן

1. מוצרים עם החומרים הפעיל יהומבין יעיל לשומן עיקש ולרוב מתחילים להיות יעילים מ12% שומן ומטה.
2. מוצרים עם החומר הפעיל אפדרין יעילים בכל מצב, אם רוצים "ליטוש" זה יהיה עם סעיף 1, אסור לקחת את שניהם יחד.
3. אספירין במקביל עם אפדרין יהיה יעיל אצל אנשים שמנים (20% שומן ומעלה)
4. יש לך עוד שורפי שומן כגון קלן שהם כבר LEVEL אחד למעלה והשימוש שלהם צריך לעשות בחוכמה ולחשב אותו מראש, אבל הייתי מסתפק רק באפדרין ויהומבין.

בקצרה מה לקחת? תחליט בהתאם לסטטוס שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה על הסדר בבלאגן שנוצר לי.

אם ככה אני מבין מתשובתך שלמצבי יתאימו מוצרים עם אפדרין.מכיוון שמצבי הוא באזור ה17% שומן.
עכשיו,איזה מוצר ספציפי מומלץ לרכוש שמכיל כמות אפדרין יעילה מספיק? נתקלתי במספר מוצרים אבל אני לא יודע להגיד איזה מהם הוא הטוב ביותר.
אשמח לקבל שמות ספיציפיים של המוצרים המומלצים.

אפדרין נקי 100% HCL ללא כל תוספת ביחד עם קפיאין נקי, ביחס של 1:10 (לרוב המקרים זה 1:7) לטובת הקפיאין.
אני מזכיר לך שאפדרין אינו חוקי בארץ ויכולים לגרום לך בעיה בכניסה שלו לארץ, קפיאין אפשר לקנות בארץ או להזמין מ BB.COM.
לפני שימוש בכל אחד מהדברים הללו צריך לדעת בוודאות שאין בעיות לב, כליות, כבד וכו' - השימוש בחומרים הללו אינו משחק, אין להגזים עם המינונים ויש לקחת על פי ההמלצות בלבד גם אם "לא מרגישים שום דבר", החומר בפועל עובד מאחורי הקלעים יפה מאוד,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
יש מוצר ספיציפי מומלץ?

של אפדרין נקי 100% HCL שאני אוכל לרכוש או לחפש אותו ב BB.COM?
ואיך אני אמור לערבב אותו עם קפאין כדי לקבל את התוצאה הרצויה?

1. אין את זה ב BB.COM, זה יצא מהחוק בארה"ב וחזר רק לפני שנתיים והחוק אומר שאסור למכור אפדרין HCL נקי אלא רק עם מרכיב שנקרא גופשינס אשר עוזר לפתיחת הסימפונות לחולי אסטמה (לזה המוצר נועד במקור)
לא אוכל להדריך אותך למקום לקניית המוצר תצטרך לעשות זאת בעצמך מכיוון שהמוצר אינו חוקי בארץ והאתר אינו מעודד שימוש בחומרים שאינם חוקיים כאלה ואחרים.
2. מערבבים עם קפיאין ע"י קנייה של טבליות קפיאין או שתייה של קפה (פחות מבוקר).

ידידי אני נאלץ לנעול לך את האשכול כי זה נהייה כבר "סחר בחומרים", שים לב שהשני שרשמת כאן עם אספירין ואינך זקוק לו,
שיהיה בהצלחה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית