▒▒▒▒▒ באגים ותקלות בפורום, אנא לדווח ▒▒▒▒▒

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
שודרגה תוכנה בשרת שיכולה ליצור באגים ובעיות בפורום.
אנא יידעו אותנו אם יש בעיות כאלו ואחרות בגלישה בפורום או בפורטל.
בעיות ידועות:

1.
אי הצגה של קבצים מצורפים (שגיאות מופיעות בראש העמוד).

2. לא ניתן לערוך הודעות לאחר כתיבתן. ברגע שמנסים לערוך מקבלים חלון ריק כאילו לא נכתב דבר.

זה בטיפול.

שמתי לב שמהיום בבוקר בחלק מהנושאים בפורומים התצוגה מופיעה מצד שמאל.

האמת שכרגע זה בסדר ואני לא מוצא פוסט שזה קורה.
אם יקרה שוב אני אעלה.

אני גולש באקספלורר (הרגל מגונה אני יודע). אני חושב ש8.

כשמצטטים הודעה ועוברים למצב מתקדם, הציטוט לא מופיע שם.
יותר מזה, כל טקסט שמופיע בתגובה המהירה לא עובר למצב המתקדם וגם לא ניתן לשלוח הודעות מהמצב המתקדם.

אני מקדים את השאלה שלך- אני משתמש ב- firefox 19.0.2.

נערך לאחרונה:
זה שורט הקטע של העריכה צריך להעתיק את ההודעה הקודמת ואז לערוך מה שרוצים אחרת הכל ריק וגם אחרי זה שלוחצים שמור זה מתרענן לנצח צריך ללכת לדף הבית חזרה

נכנסתי לאשכול של הערכת אחוזי שומן וחלק מן הדפים לא עולים ומוצגות במקום הודעות כאלו :Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2791

עם צירופי מספרים שונים

נכנסתי לאשכול של הערכת אחוזי שומן וחלק מן הדפים לא עולים ומוצגות במקום הודעות כאלו :Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2791

עם צירופי מספרים שונים
+1
גם אני עם אותה בעיה, כמה שורות כאלה בחלק המאשכולות.
כרום.

קרו לי שתי הבעיות.
אני מנסה לערוך את ההודעה,ובמקום מה שכתבתי כבר יש חלון ריק.
בנוסף.
לא רואים תמונות מצורפות ויש את השגירה הנ"ל בראש הדף:
Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2777

Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2791

Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2777

Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2791

משתמש בפיירפוקס

קרו לי שתי הבעיות.
אני מנסה לערוך את ההודעה,ובמקום מה שכתבתי כבר יש חלון ריק.
בנוסף.
לא רואים תמונות מצורפות ויש את השגירה הנ"ל בראש הדף:

(קרה לי באשכול הבא: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39671 )
משתמש בפיירפוקס

כשאני נכנס לחפש נושאים שפורסמו לאחרונה במשתמש זה כותב "connection to localhost:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused)"

לא נית לתת מוניטין, אני מקבל הודעת שגיאה בdatabaseן

כי אין מוניטין או שמשדרגים אותו או שהורידו את זה לגמרי 😛

הבעיה שהיתה מקודם עם ההודעות חדשות הסתדרה, אבל יש עוד בעיה שאי אפשר לראות את הנתונים על המוניטין של משתמשים(ניקוד וכו')

שמירה בעריכה שבמצב לא מתקדם לא מצליחה. זה פשוט טוען לי בלי הפסקה.

רק כשאני מעביר עריכה למצב מתקדם ומשם שומר זה מצליח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית