▒▒▒▒▒ באגים ותקלות בפורום, אנא לדווח ▒▒▒▒▒

• פותח/ת השרשור
הבעיה שהיתה מקודם עם ההודעות חדשות הסתדרה, אבל יש עוד בעיה שאי אפשר לראות את הנתונים על המוניטין של משתמשים(ניקוד וכו')
סודר

שמירה בעריכה שבמצב לא מתקדם לא מצליחה. זה פשוט טוען לי בלי הפסקה.

רק כשאני מעביר עריכה למצב מתקדם ומשם שומר זה מצליח.
איזה דפדפן?

החיפוש לא עובד לי דרך הנייד(מקבל מעין שגיאה מוזרה שאני מחפש משהו)

מה שאתה רואה בתמונה מתקבל כשמשחזרים טאב שנסגר.

קבצים מצורפים

• bug.png
    bug.png
    KB 118 · צפיות: 178
תקלה נוספת, ישנה הפעם.
תסתכל על השעות בצד שמאל.

קבצים מצורפים

• bug2.png
    bug2.png
    KB 85.3 · צפיות: 165
משום מה הבועה שעולה מתי שמישהו שעקבתי אחריו כותב הודעה , לא מופיע כלום בשם המשתמש שכתב את זה ואיפה הוא כתב זאת.

ש דאבלים, זה לא מוסיף את ההודעה השנייה לראשונה כמו פעם.
שוב, אין לי סמיילים.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה רואה בתמונה מתקבל כשמשחזרים טאב שנסגר.
אני לא חושב שזו בעיה בפורום אלא אצלך בדפדפן. עצם העובדה שזה בגרמנית זה כבר מוזר וזה לא משהו שאני מצליח לשחזר הן עם כרום והן עם פיירפוקס.

תקלה נוספת, ישנה הפעם.
תסתכל על השעות בצד שמאל.
סודר

משום מה הבועה שעולה מתי שמישהו שעקבתי אחריו כותב הודעה , לא מופיע כלום בשם המשתמש שכתב את זה ואיפה הוא כתב זאת.
התחברתי למשתמש שלך, הגבתי מהמשתמש שלי (כי אתה עוקב אחרי) וזה עבד לי היטב. עם איזה דפדפן אתה גולש?

ש דאבלים, זה לא מוסיף את ההודעה השנייה לראשונה כמו פעם.
שוב, אין לי סמיילים.
תוקן.

ניסויים ביומכאניים: רוב המחקרים בתחום מתמקדים בעומסים על עמוד השדרה, לחץ תוך בטני (IAP) וטווחי תנועה של הגו. המחקרים האינפורמטיביים ביותר מוצגים בפרק זה.שני מחקרים (Harman etal, 1989, and Lander etal, 1992) מציינים ששימוש בחגורת גב מגביר את הבטיחות במטלות חוזרות הקשורות בהרמה. שני המאמרים האלו מציגים עליה בכוחות התגובה מהקרקע ועליה בלחץ התוך בטני בהרמה חוזרת של משקולת. במחקרים אלו הייתה קיימת הנחה בסיסית, שלחץ תוך בטני הוא סמן מוצלח לכוח שרירי גו. לעומת זאת, מספר מחקרים מעלים השערת נגד הבודקת את הקשר בין לחץ תוך בטני גבוה ובין הפחתה בעומסים על גו תחתון. (McGill and Norman 1987) הציגו שעליה הלחץ תוך בטני מעלה את כוחות הדחיסה הפועלים על עמוד השדרה המותני. בנוסף (Nachemsin and Collegues 1986) הציגו מידע על תוך דיסק חולייתי בזמן ביצוע הליך ולסלווה. הלחץ בתוך הדיסק הבין חולייתי עולה. לכן המסקנה שלחץ תוך בטניף שעולה עקב שימוש בחגורהף מוריד את עומסי הדחיסה על חוליות המותן, פשוט אינו נכון. למעשה, רוב הסיכויים שעליה שכזו בלחץ תוך בטני עשוי אף להזיק לעמוד השדרה. (McGill and Colleagues 1990) הציעו שאין שינוי בהפעלת שרירי פושטי גו או שרירי בטן עקב עליה בלחץ התוך בטני. מחקרים נוספים (Reyna and Colleagues 1995, and Ciriello and Snook 1995) מצאו שחגורות אינן מספקות הקלה בעומסים על פושטי הגו או הפחתה בעייפות שרירית. תמונה לא אחידה עולה ממחקרים נוספים, (Granata and Colleagues 1997), בהם נראה כי לחגורה אין השפעה אחידה על העומסים וטווחי התנועה של הגו. דומה כי חגורות גו משנות את טכניקת ההרמה בקרב אחדים באופן חיובי להפחתת עומסים ובאופן שלילי בקרב אחרים.

• פותח/ת השרשור
ניסויים ביומכאניים: רוב המחקרים בתחום מתמקדים בעומסים על עמוד השדרה, לחץ תוך בטני (IAP) וטווחי תנועה של הגו. המחקרים האינפורמטיביים ביותר מוצגים בפרק זה.שני מחקרים (Harman etal, 1989, and Lander etal, 1992) מציינים ששימוש בחגורת גב מגביר את הבטיחות במטלות חוזרות הקשורות בהרמה. שני המאמרים האלו מציגים עליה בכוחות התגובה מהקרקע ועליה בלחץ התוך בטני בהרמה חוזרת של משקולת. במחקרים אלו הייתה קיימת הנחה בסיסית, שלחץ תוך בטני הוא סמן מוצלח לכוח שרירי גו. לעומת זאת, מספר מחקרים מעלים השערת נגד הבודקת את הקשר בין לחץ תוך בטני גבוה ובין הפחתה בעומסים על גו תחתון. (McGill and Norman 1987) הציגו שעליה הלחץ תוך בטני מעלה את כוחות הדחיסה הפועלים על עמוד השדרה המותני. בנוסף (Nachemsin and Collegues 1986) הציגו מידע על תוך דיסק חולייתי בזמן ביצוע הליך ולסלווה. הלחץ בתוך הדיסק הבין חולייתי עולה. לכן המסקנה שלחץ תוך בטניף שעולה עקב שימוש בחגורהף מוריד את עומסי הדחיסה על חוליות המותן, פשוט אינו נכון. למעשה, רוב הסיכויים שעליה שכזו בלחץ תוך בטני עשוי אף להזיק לעמוד השדרה. (McGill and Colleagues 1990) הציעו שאין שינוי בהפעלת שרירי פושטי גו או שרירי בטן עקב עליה בלחץ התוך בטני. מחקרים נוספים (Reyna and Colleagues 1995, and Ciriello and Snook 1995) מצאו שחגורות אינן מספקות הקלה בעומסים על פושטי הגו או הפחתה בעייפות שרירית. תמונה לא אחידה עולה ממחקרים נוספים, (Granata and Colleagues 1997), בהם נראה כי לחגורה אין השפעה אחידה על העומסים וטווחי התנועה של הגו. דומה כי חגורות גו משנות את טכניקת ההרמה בקרב אחדים באופן חיובי להפחתת עומסים ובאופן שלילי בקרב אחרים.
1. למה זה באשכול של הבאגים?
2. מה הקישור למאמר? אני לא באמת זוכר את כל המאמרים בפורטל.
3. לקח לי שעה להבין מה הבעיה, המילה נבלעת עם הטקסט - עדיף היה לצבוע את זה באדום.

לפעמים שאני מפרסם הודעה זה מפרסם לי אותה כמה פעמים ואז מחבר את הכל להודעה אחת.

• פותח/ת השרשור
לפעמים שאני מפרסם הודעה זה מפרסם לי אותה כמה פעמים ואז מחבר את הכל להודעה אחת.
באיזה דפדפן?
תלחץ על פרסום תגובה פעם אחת וזה לא יעשה את זה. לפעמים לוקח כמה שניות לפרסם תגובה ואם תלחץ 10 פעמים על שלח תגובה זה יחבר הכל יחד.

שגיאה.PNG
כרום.
מעניין שדווקא אני חווה את רוב הבעיות facepalm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית