ייעוץ בשר בקר +10% שומן כבש

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
התחלתי להכין את הבשר עם בצל מטוגן ו10 אחוז תוספת של שומן כבס הרבה יותר טעים לי מבשר בקר רגיל שהוא גורם לי להקיא .
ואני מעוניין לדעת אם זה לא יכול לפגוע בבריאות לחץ דם וכו.. בכל זאת שומן כבס ובצל מטוגן לא הדברים הכי בריאים שיש אשמח לשמוע את חוות דעתכם

דבר שני שהייתי רוצה לדעת אני בחיטוב ולא בדיוק הבנתי את עניין הגירעון הקלורי
האם תמיד צריך שהגירעון יהיה 500 קלוריות או שכל שבוע לעלות אותו זאת אומרת שבוע הבא 600 שבוע אחריי 700 ?
או שמורידים את כמות הקלוריות הנצרכות ביום עקב הירידה במשקל זאת אומרת שהגירעון תמיד יהיה 500 ? ביחס ל rmr ?
תודה מראש ..

מורידים עקב הירידה במשקל

אם אתה לחוץ לגבי הרגלי אכילה התשובות הן לא שחור על גבי לבן..תבדוק לחץ דם ותראה אם הוא התשנה מאז ששינית את הרגלי האכילה שלך

• פותח/ת השרשור
מורידים עקב הירידה במשקל

אם אתה לחוץ לגבי הרגלי אכילה התשובות הן לא שחור על גבי לבן..תבדוק לחץ דם ותראה אם הוא התשנה מאז ששינית את הרגלי האכילה שלך
עוד דבר קטן , אם אני מוסיף שומן לבשר בקר הערך של שומן וחלבון משתנה האם זה קריטי וצריך לשנות את כל התפריט או שאפשר להשאר עם אותו תפריט ?

מורידים עקב הירידה במשקל

יש מצב שלא הבנתי משהו בתהליך החיטוב, תמיד הולכים על גרעון קלורי מקסימלי? (מה שרשום במדריך 69*משקל הקילוגרמים של השומן)

הייתי בטוח שהולכים על גרעון 100 לדוגמא, ברגע שנתקעים ממשיכים להוריד ל-200,300 וכו'.. עד שאין מה להוריד ואז לתסף בתקופה האחרונה באירובי/אינטרוולים אם יש צורך.

תקן אותי אם אני טועה

עוד דבר קטן , אם אני מוסיף שומן לבשר בקר הערך של שומן וחלבון משתנה האם זה קריטי וצריך לשנות את כל התפריט או שאפשר להשאר עם אותו תפריט ?
שמע זה הכל תלוי איך בנוי התפריט שלך..אם בנית אותו שהוא יכול להכיל את שומן הכבש בערכים אז זה בסדר
במידה ולא הייתי ממליץ לך להכניס את כל מה שאתה אוכל לתפריט מסודר כדי שתוכל להיות עקבי וכדי למנוע כאב ראש בהמשך
יש מצב שלא הבנתי משהו בתהליך החיטוב, תמיד הולכים על גרעון קלורי מקסימלי? (מה שרשום במדריך 69*משקל הקילוגרמים של השומן)

הייתי בטוח שהולכים על גרעון 100 לדוגמא, ברגע שנתקעים ממשיכים להוריד ל-200,300 וכו'.. עד שאין מה להוריד ואז לתסף בתקופה האחרונה באירובי/אינטרוולים אם יש צורך.

תקן אותי אם אני טועה
לא לא תמיד הולכים על גרעון מקסימלי ..בכלל לא
אני אוהב להתחיל עם גרעון 350-400 מהBMR ואז להוריד כשאני נתקע ..

• פותח/ת השרשור
שמע זה הכל תלוי איך בנוי התפריט שלך..אם בנית אותו שהוא יכול להכיל את שומן הכבש בערכים אז זה בסדר
במידה ולא הייתי ממליץ לך להכניס את כל מה שאתה אוכל לתפריט מסודר כדי שתוכל להיות עקבי וכדי למנוע כאב ראש בהמשך

לא לא תמיד הולכים על גרעון מקסימלי ..בכלל לא
אני אוהב להתחיל עם גרעון 350-400 מהBMR ואז להוריד כשאני נתקע ..
אני לא בדיוק יכול לבדוק את הערך של שומן כבס , מה שכן אני לוקח כף של שמן זית פלוס עוד כפית , אני חושב שאני יחליף את זה בשומן כבס וככה זה יסתדר לפי דעתי , יש אפשרות ? גם ככה כל האוכל שאני בודק זה על המיליגרם כי יש לי משקל בבית לא נראה לי שסטייה כזאת קטנה תשנה לי משהו מה אתה חושב ?

וודי שיש אפשרות. רק שים לב לערכים הסופיים שאתה לא חורג מהם. הכל אפשר העיקר הערכים הסופיים.

• פותח/ת השרשור
וודי שיש אפשרות. רק שים לב לערכים הסופיים שאתה לא חורג מהם. הכל אפשר העיקר הערכים הסופיים.
השאלה אם כף וחצי שמן זית מתחילף ב 10 אחוז שומן כבס ב 300 גרם בשר בקר טחון ?

אני לא בדיוק יכול לבדוק את הערך של שומן כבס , מה שכן אני לוקח כף של שמן זית פלוס עוד כפית , אני חושב שאני יחליף את זה בשומן כבס וככה זה יסתדר לפי דעתי , יש אפשרות ? גם ככה כל האוכל שאני בודק זה על המיליגרם כי יש לי משקל בבית לא נראה לי שסטייה כזאת קטנה תשנה לי משהו מה אתה חושב ?
זה כבר תלוי בכמה אתה רוצה להיות מדויק...

• פותח/ת השרשור
זה כבר תלוי בכמה אתה רוצה להיות מדויק...
אני עד עכשיו הייתי מדויק על המיליגרם , אם עכשיו אני קצת יפספס לפה או לשם אני חושבת שזה בסדר בסופו של דבר אנחנו לא רובוטים מה שכן קצת אני לא בטוח בו אם זה יחס גדול מידי שהחלפתי כף וחצי ב10 אחוז שומן כבס ל300 גרם בשר בקר ?

• פותח/ת השרשור
מה הערכים של השומן כבש?
http://www.foodsdictionary.co.il/Products/1/שומן כבש
אם אני אוכל 300 גרם בשר בקר אז יש לי 30 גרם שומן כבס , ולגבי הבצל נראה לי ממש שטויות אבל לגבי השומן כבס אשמח לשמוע מה אתה חושב אם זה משנה הרבה ?
(אני בטוח שזה לא בדיוק אותו דבר השאלה אם זה ממש נורא ) ?

נערך לאחרונה:
אתה מוסיף בעצמך את השומן כבש נכון?
אז למה אתה מתכוון שאתה אומר שב300 גרם בקר יש לך 30 גרם שומן כבש?
אני קצת מבולבל
אשמח אם תוכל לכתוב הכל לאט לאט מההתחלה
עם פסיקים ונקודות

http://www.foodsdictionary.co.il/Products/1/%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F%20%D7%9B%D7%91%D7%A9
אם אני אוכל 300 גרם בשר בקר אז יש לי 30 גרם שומן כבס , ולגבי הבצל נראה לי ממש שטויות אבל לגבי השומן כבס אשמח לשמוע מה אתה חושב אם זה משנה הרבה ?
(אני בטוח שזה לא בדיוק אותו דבר השאלה אם זה ממש נורא ) ?

סתם שאלה אתה רוצה להכין קבב ?? כי זה בערך המתכון לקבב מנצח
בקר לא שמן טחון
שומן כבש
בצל
כוסברה
מרק עוף קצת
פלפל שחור מלח
לערבב טוב לעשות קציצות
לבשל על מחבט פסים או מנגל מנגל יוצא מטורף

• פותח/ת השרשור
אתה מוסיף בעצמך את השומן כבש נכון?
אז למה אתה מתכוון שאתה אומר שב300 גרם בקר יש לך 30 גרם שומן כבש?
אני קצת מבולבל
אשמח אם תוכל לכתוב הכל לאט לאט מההתחלה
עם פסיקים ונקודות
לא משנה אני כבר הסתדרתי עשיתי קצת חיפושים באינטרנט , תודה בכל מקרה
מצטער על החפירה פשוט החיטוב הזה חדש לי ואני די במחסור בידע , אני רוצה להתחיל לרוץ בימים שאני לא מתאמן 3 פעמיים בשבוע למשך 20 דקות ריצה קלה (170 דופק) ורציתי לדעת אם זה בסדר ביום שאני רץ להיות על גירעון גדול יותר זאת אומרת 800 ?
הבנתי שריצה עוזרת לניוד השומן ועוזרת לשרוף יותר שומן במקום שריר ועוד כל מיני דברים ,
תפריט: אנבוליק דיאט
תכנית אימונים : ביל סטאר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סתם שאלה אתה רוצה להכין קבב ?? כי זה בערך המתכון לקבב מנצח
בקר לא שמן טחון
שומן כבש
בצל
כוסברה
מרק עוף קצת
פלפל שחור מלח
לערבב טוב לעשות קציצות
לבשל על מחבט פסים או מנגל מנגל יוצא מטורף
לא תודה , אני מכין עם בצל מטוגן ושומן כבס יוצא להיט !!! הבעיה שאני לא מצליח שזה לא יתפרק לי במחבט בגלל הבצל , אני לש אותו שם אותו במקרר מה לא והוא מתפרק לי חח ח

לדעתי להתחיל חיטוב עם 20 דק' אירובי 3 פעמים בשבוע זה הרבה מידי
אני מכיר אנשים שחושבים אחרת..אבל אף פעם לא יצא לי להתווכח עם אחד וקשה לי להאמין שיצליחו לשכנע אותי אחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית