ייעוץ בשר בקר +10% שומן כבש

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
התחלתי להכין את הבשר עם בצל מטוגן ו10 אחוז תוספת של שומן כבס הרבה יותר טעים לי מבשר בקר רגיל שהוא גורם לי להקיא .
ואני מעוניין לדעת אם זה לא יכול לפגוע בבריאות לחץ דם וכו.. בכל זאת שומן כבס ובצל מטוגן לא הדברים הכי בריאים שיש אשמח לשמוע את חוות דעתכם

דבר שני שהייתי רוצה לדעת אני בחיטוב ולא בדיוק הבנתי את עניין הגירעון הקלורי
האם תמיד צריך שהגירעון יהיה 500 קלוריות או שכל שבוע לעלות אותו זאת אומרת שבוע הבא 600 שבוע אחריי 700 ?
או שמורידים את כמות הקלוריות הנצרכות ביום עקב הירידה במשקל זאת אומרת שהגירעון תמיד יהיה 500 ? ביחס ל rmr ?
תודה מראש ..

לא תודה , אני מכין עם בצל מטוגן ושומן כבס יוצא להיט !!! הבעיה שאני לא מצליח שזה לא יתפרק לי במחבט בגלל הבצל , אני לש אותו שם אותו במקרר מה לא והוא מתפרק לי חח ח

שבור בפנים שצי בייצים וטיפה פירורי לחם תערבב וזה לא יתפרק

• פותח/ת השרשור
לדעתי להתחיל חיטוב עם 20 דק' אירובי 3 פעמים בשבוע זה הרבה מידי
אני מכיר אנשים שחושבים אחרת..אבל אף פעם לא יצא לי להתווכח עם אחד וקשה לי להאמין שיצליחו לשכנע אותי אחרת
אני ירדתי כבר באזור ה 7 קילו ככה שאני לא בהתחלה השאלה אם גירעון של 750 בערך כולל ריצה זה לא גירעון גדול מדי ?
דבר שני שאני לא מבין , כל הגוף שלי נראה די חטוב רק הבטן לא יורדת ,יש אפשרות שהגנטיקה שלי לא מאפשרת אחוזי שומן נמוכים בבטן (10%) למשל ?

נערך לאחרונה:
אני ירדתי כבר באזור ה 7 קילו ככה שאני לא בהתחלה השאלה אם גירעון של 750 בערך כולל ריצה זה לא גירעון גדול מדי ?
דבר שני שאני לא מבין , כל הגוף שלי נראה די חטוב רק הבטן לא יורדת ,יש אפשרות שהגנטיקה שלי לא מאפשרת אחוזי שומן נמוכים בבטן (10%) למשל ?
יכול להיות שזה שומן עיקש...
ו7.5 קילו זהל א תמיד הרבה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה שומן עיקש...
ו7.5 קילו זהל א תמיד הרבה
אחרי שקראתי קצת על שומן עיקש וספרינטים 1 ו 2 ראיתי רק יתרונות לתכנית אימונים hiit ובכל זאת יש אנשים באינרטנט שאומרים שזה פוגע בהתאוששות בזמן חיטוב ומסה ,
מה שבפורטל יש לזה רק תכנים חיובים גם למסה וגם ולחיטוב, עכשיו אני רוצה להתחיל לבצע hiit מה אתה מייעץ?
(עושה ביל סטאר ) תפריט :אנבוליק דיאט

נערך לאחרונה:
אחרי שקראתי קצת על שומן עיקש וספרינטים 1 ו 2 ראיתי רק יתרונות לתכנית אימונים hiit ובכל זאת יש אנשים באינרטנט שאומרים שזה פוגע בהתאוששות בזמן חיטוב ומסה ,
מה שבפורטל יש לזה רק תכנים חיובים גם למסה וגם ולחיטוב, עכשיו אני רוצה להתחיל לבצע hiit מה אתה מייעץ?
(עושה ביל סטאר ) תפריט :אנבוליק דיאט
שתנסה לשלב את הHIIT אבל תוריד את העומס טיפה מהרגליים..לדוג' תעשה סקוואט רק פעם בשבוע ולא 3

• פותח/ת השרשור
שתנסה לשלב את הHIIT אבל תוריד את העומס טיפה מהרגליים..לדוג' תעשה סקוואט רק פעם בשבוע ולא 3
טוב תודה רבה . שאומרים מנוחה או התאוששות פרוטוקול 1 2 הכוונה לעמוד או להמשיך לרוץ בעצימות בינונית .?

נערך לאחרונה:
טוב תודה רבה . שאומרים מנוחה או התאוששות פרוטוקול 1 2 הכוונה לעמוד או להמשיך לרוץ בעצימות בינונית .?
תקרא את המאמר
זאת ריצה קלה..עכשיו אתה צריך לראות איזה יחס אתה רוצה לעשות

• פותח/ת השרשור
תקרא את המאמר

אני ילך על פרוטוקול 3 בכל מקרה אחרי קריאה מרובה לא מבין למה אומרים שזה פוגע בהתאוששות כתוב ההפך שזה משפר התאוששות נורא מבלבל כל האינטרט הזה

• פותח/ת השרשור
תקרא את המאמר
אני די מבולבל , רשום שhiit אמור לקחת משהו כמו 20 דקות אבל בפרוטוקול 3 של ליל זה
5 דקות חימום + 9וחצי בערך אינטרוולים + 30-40 דקות בעצימות בינונית , ככה שזה יוצא 40+ דקות שרוב האנשים אומרים ש40 דקות שורף שריר ?
אשמח אם תעשה לי קצת סדר בעניינים

אני די מבולבל , רשום שhiit אמור לקחת משהו כמו 20 דקות אבל בפרוטוקול 3 של ליל זה
5 דקות חימום + 9וחצי בערך אינטרוולים + 30-40 דקות בעצימות בינונית , ככה שזה יוצא 40+ דקות שרוב האנשים אומרים ש40 דקות שורף שריר ?
אשמח אם תעשה לי קצת סדר בעניינים
פרוטוקול זה פרוטוקול..זה שונה לגמרי-זאת ההמלצה של לייל איך לשרוף שומן לפי דעתו(המלצה שכן-משלבת בה HIIT+ ריצה קלה)
HIIT מדבר על האינטרוולים בלבד ולא על סמך דעה של מאמן כלשהו שחושב שיהיה טוב להוסיף גם ריצה קלה..מבין?

• פותח/ת השרשור
פרוטוקול זה פרוטוקול..זה שונה לגמרי-זאת ההמלצה של לייל איך לשרוף שומן לפי דעתו(המלצה שכן-משלבת בה HIIT+ ריצה קלה)
HIIT מדבר על האינטרוולים בלבד ולא על סמך דעה של מאמן כלשהו שחושב שיהיה טוב להוסיף גם ריצה קלה..מבין?
מבין מבין 😃 תודה רבה , אם תוכל גם להגיב על ההודעה הקודמת אז עוד יותר תודה .

מבין מבין 😃 תודה רבה , אם תוכל גם להגיב על ההודעה הקודמת אז עוד יותר תודה .
לדעתי התכוונו ש: אינטרוולים ישפר לך את פינוי הח"ח (התאוששות אנאירובית נקרא לזה..לשריר נצמדות ח"ח שמונעות ממנו להמשיך את התנועה( בגלל זה אתה לא יכול להרים את RM3 שלך ל10 חזרות).
אז האינטרוולים יעזור לך בפינוי ח"ח
אבל,ההתאוששות של הגוף מהאימון לוקחת זמן -בעיקר בחיטוב כי זה נחשב אימון שקשה להתאושש ממנו

• פותח/ת השרשור
לדעתי התכוונו ש: אינטרוולים ישפר לך את פינוי הח"ח (התאוששות אנאירובית נקרא לזה..לשריר נצמדות ח"ח שמונעות ממנו להמשיך את התנועה( בגלל זה אתה לא יכול להרים את RM3 שלך ל10 חזרות).
אז האינטרוולים יעזור לך בפינוי ח"ח
אבל,ההתאוששות של הגוף מהאימון לוקחת זמן -בעיקר בחיטוב כי זה נחשב אימון שקשה להתאושש ממנו
שוב תודה רבה ! על כל העזרה עד כה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית