הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 שאלות בקשר לאימונים -אירובי + מסה

Sarusi Ziv

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שאלה ראשונה- קביעת משקל מטרה, מכיוון שהמשקל מהווה לי אינדיקציה חשובה לדעת כמה התקדמתי כלעתים זה לא הכי נראה לעין/העין לא אובייקטיבית (אתה חושב שגדלת יותר ממה שאתה ככה זה שמתאמנים הביטחון עולה חח)
רציתי לדעת כמה משקל ריאלי לעלות בחודש אני לא משתמש בחומרים אסורים למינהן.
כמה ריאלי לעלות בחודש במסה קילו? יותר?

שאלה נוספת- אני עושה מסה אבל במקביל רוצה להתאמן לריצת 10 ק"מ- אימוני אירובי ובשביל לשלב בין השנים צריך לפחות 5 אימונים (2 ריצות ועוד 3 מסה)
ואין לי אפשרות לפרוס את האימונים שלי ל5 ימים בשבוע.- מה שכן יש לי אפשרות זה הנוהל הבא
פעמיים בשבוע- אימון ריצה של 45 דקות + הפסקה של רבע שעה של אכילת פרי קטן ואיזה חטיף אנרגיה והתרעננות ואז אימון של שעה וחצי מסה
עוד יום אחד בשבוע של רק ריצה
ועוד יום בשבוע של רק מסה
האם זה אפשרי או מעמיס מדיי? מבחינה קלורית אני משלים את הקלוריות של הריצה זה לא הבעיה הכוונה מבחינה בריאותית.

אני עושה מסה אבל במקביל רוצה להתאמן לריצת 10 ק"מ
לדעתי אלה שתי מטרות שלא הולכות ביחד, אם תתאמן טוב במסה לא אמור להיות לך כוח לרוץ, בנוסף עם 2 ריצות שבועיות יהיה לך קשה מאוד להתקדם בריצת 10 ק"מ
לדעתי אם אין סיבה מיוחדת תתמקד במטרה אחת בכל פעם.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אלה שתי מטרות שלא הולכות ביחד, אם תתאמן טוב במסה לא אמור להיות לך כוח לרוץ, בנוסף עם 2 ריצות שבועיות יהיה לך קשה מאוד להתקדם בריצת 10 ק"מ
לדעתי אם אין סיבה מיוחדת תתמקד במטרה אחת בכל פעם.
מבחינה בריאותית זה בסדר?
אי אפשר להתמקד באחת בכל פעם כי אז אני ארד בשנייה.. מה שאני כן יכול לעשות ואני שוקל
זה לסיים עם המסה (אני לא רוצה להיות באדי בילדר ענק אני קצת מנפח שרירים חסר לי למראה שאני רוצה בסביבות 5 קילו לעלות ל70 קילו..
ואחר כך להתחיל עם הריצות ולהוריד ל2 אימוני מסה (כי המטרה זה לשמור ולא לגדול)
ועוד עזרה בבקשה עם השאלה השנייה

מבחינה בריאותית זה בסדר?
אין לי דרך לענות על זה, אימוני המאסה והריצות שניהם גורמים לעומס. עומס עלול לגרום לפציעות.

Back
למעלה תחתית