נק' מוניטין:
0
- 14
- 0
שאלה ראשונה- קביעת משקל מטרה, מכיוון שהמשקל מהווה לי אינדיקציה חשובה לדעת כמה התקדמתי כלעתים זה לא הכי נראה לעין/העין לא אובייקטיבית (אתה חושב שגדלת יותר ממה שאתה ככה זה שמתאמנים הביטחון עולה חח)
רציתי לדעת כמה משקל ריאלי לעלות בחודש אני לא משתמש בחומרים אסורים למינהן.
כמה ריאלי לעלות בחודש במסה קילו? יותר?
שאלה נוספת- אני עושה מסה אבל במקביל רוצה להתאמן לריצת 10 ק"מ- אימוני אירובי ובשביל לשלב בין השנים צריך לפחות 5 אימונים (2 ריצות ועוד 3 מסה)
ואין לי אפשרות לפרוס את האימונים שלי ל5 ימים בשבוע.- מה שכן יש לי אפשרות זה הנוהל הבא
פעמיים בשבוע- אימון ריצה של 45 דקות + הפסקה של רבע שעה של אכילת פרי קטן ואיזה חטיף אנרגיה והתרעננות ואז אימון של שעה וחצי מסה
עוד יום אחד בשבוע של רק ריצה
ועוד יום בשבוע של רק מסה
האם זה אפשרי או מעמיס מדיי? מבחינה קלורית אני משלים את הקלוריות של הריצה זה לא הבעיה הכוונה מבחינה בריאותית.
רציתי לדעת כמה משקל ריאלי לעלות בחודש אני לא משתמש בחומרים אסורים למינהן.
כמה ריאלי לעלות בחודש במסה קילו? יותר?
שאלה נוספת- אני עושה מסה אבל במקביל רוצה להתאמן לריצת 10 ק"מ- אימוני אירובי ובשביל לשלב בין השנים צריך לפחות 5 אימונים (2 ריצות ועוד 3 מסה)
ואין לי אפשרות לפרוס את האימונים שלי ל5 ימים בשבוע.- מה שכן יש לי אפשרות זה הנוהל הבא
פעמיים בשבוע- אימון ריצה של 45 דקות + הפסקה של רבע שעה של אכילת פרי קטן ואיזה חטיף אנרגיה והתרעננות ואז אימון של שעה וחצי מסה
עוד יום אחד בשבוע של רק ריצה
ועוד יום בשבוע של רק מסה
האם זה אפשרי או מעמיס מדיי? מבחינה קלורית אני משלים את הקלוריות של הריצה זה לא הבעיה הכוונה מבחינה בריאותית.