הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש תקוע

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
בגלל שההורים שלי לא מחדשים לי מנוי למכון (בגלל שיעורי נהיגה וטסטים- זה הרבה כסף) עד שאני יעבור טסט חח
התכנית הזאת בסדר ? :
מתח עם משקל רוחב כתפיים 3X8
פיסטולס (סקאווט על רגל אחת) 6X4
מקבילים על טבעות עם משקל/רגיל עם משקל (בדרך כלל עושה על טבעות) 8X3
שכיבות סמיכה 10X2
שכיבות סמיכה בעמידת ידיים 2Xmax
כפיפות מרפקים (יד קדמית) 8X2
שכיבות סמיכה יהלום 10X1
כפיפות בטן עם משקל 12X1

זהו , איך היא ? אני יוכל להתקדם איתה ? (יש לי בבית פלטות ומשקולות יד המשקל זה לא בעיה וכן יש לי גם טבעות התעמלות)
ואני מרגיש דיי תקוע גם המשקל לא זז , להוסף עוד קלוריות ?

אם יש לך מוט ופלטות למה אתה מתעסק בדברים כאלה במקום לעשות סקוואט, פרס, בנצ' ודדליפט?
אם אתה לא מתקדם זה אוכל או שינה לא מספקת, תבדוק מה לא טוב אצלך
ד"א אני לא רואה טעם ביהלום אם אתה כבר עושה מקבילים עם משקל

• פותח/ת השרשור
אם יש לך מוט ופלטות למה אתה מתעסק בדברים כאלה במקום לעשות סקוואט, פרס, בנצ' ודדליפט?
אם אתה לא מתקדם זה אוכל או שינה לא מספקת, תבדוק מה לא טוב אצלך
ד"א אני לא רואה טעם ביהלום אם אתה כבר עושה מקבילים עם משקל

כדי לסחוט את המקסימום מהיד אחורית חח ואני עושה מקבילים לחזה (נשען קדימה)
אין לי מוט יש לי משקולות מתברגות וגם אם היה לי אין לי גם מספיק משקל (יש לי בערך 40 קג פלטות במצטבר)

גם המשקל הזה זה משהו, לפרס זה מעולה, גם לפרפר
תעשה מה שאפשר גם עם המשקולות(גם שכיבות סמיכה אפשר)

• פותח/ת השרשור
גם המשקל הזה זה משהו, לפרס זה מעולה, גם לפרפר
תעשה מה שאפשר גם עם המשקולות(גם שכיבות סמיכה אפשר)

אחי ניסית פעם מקבילים על טבעות ? זה אוכל לך תכתפיים איזה פרס ,אני עושה שכיבות סמיכה כאלה לכתפיים בקטנה
בשביל פרפר אני צריך ספה ויש לי כבר מספיק סטים לחזה ב FBW הזאת , אני רק חושש שבגלל שזה לא AB יהיה קשה לי להתקדם

אחי ניסית פעם מקבילים על טבעות ? זה אוכל לך תכתפיים איזה פרס ,אני עושה שכיבות סמיכה כאלה לכתפיים בקטנה
בשביל פרפר אני צריך ספה ויש לי כבר מספיק סטים לחזה ב FBW הזאת , אני רק חושש שבגלל שזה לא AB יהיה קשה לי להתקדם

אתה לא צריך ספה בשביל פרפר- מניסיון.
זה לא ברור למה העבודה שזאת FBW ולא AB תקשה עליך להתקדם, אבל כנראה שאתה יודע את הסיבה.
בכל מקרה, אם מפריע לך שהתוכנית היא לא AB אז....תחליף לAB?

בזמן הצבא הייתי גם מתאמן בבית, לקח הרבה זמן עד ששיפצרתי את התוכנית למשהו שיתאים לי, הרבה ניסוי וטעיה.
אני אתן לך את התוכנית שלי, היא מתאימה לי, אבל אולי תוכל לקחת ממנה דברים. (היא AB)

A:
מתח
פרס משקולות בעמידה
הרמת ידיים לצדדים
בייספ
בטן

B:
גובלט סקוואט (Goblet squat)
שכיבות סמיכה סופרסט עם פרפר על הריצפה
לחיצה צרפתית עם משקולות יד
בטן

עכשיו זה מה שהייתי עושה בבטן-
פלאנק (מקסימום שאני יכול) ואז 30 כפיפות בטן שבהן השכמות לא נוגעות בריצפה. 3 סטים של זה. בלי מנוחה בכלל- לא בין הסטים ולא בין הפלאנק לכפיפות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא צריך ספה בשביל פרפר- מניסיון.
זה לא ברור למה העבודה שזאת FBW ולא AB תקשה עליך להתקדם, אבל כנראה שאתה יודע את הסיבה.
בכל מקרה, אם מפריע לך שהתוכנית היא לא AB אז....תחליף לAB?

בזמן הצבא הייתי גם מתאמן בבית, לקח הרבה זמן עד ששיפצרתי את התוכנית למשהו שיתאים לי, הרבה ניסוי וטעיה.
אני אתן לך את התוכנית שלי, היא מתאימה לי, אבל אולי תוכל לקחת ממנה דברים. (היא AB)

A:
מתח
פרס משקולות בעמידה
הרמת ידיים לצדדים
בייספ
בטן

B:
גובלט סקוואט (Goblet squat)
שכיבות סמיכה סופרסט עם פרפר על הריצפה
לחיצה צרפתית עם משקולות יד
בטן

עכשיו זה מה שהייתי עושה בבטן-
פלאנק (מקסימום שאני יכול) ואז 30 כפיפות בטן שבהן השכמות לא נוגעות בריצפה. 3 סטים של זה. בלי מנוחה בכלל- לא בין הסטים ולא בין הפלאנק לכפיפות.

סופר סט של שתי תרגילים לחזה ? O:
לא יודע שמעתי שFBW כבד 3 פעמים בשבוע למתאמן שהוא לא מתחיל קשה להתאושש או משהו , בגלל זה רציתי AB אין הבדל אתה אומר ?
אולי לעשות בין שתי האימונים הכבדים יחסית (8X3) לעשות אימון שהוא רק עם משקל גוף בלי משקל מחובר אלי ?

סופר סט של שתי תרגילים לחזה ? O:
לא יודע שמעתי שFBW כבד 3 פעמים בשבוע למתאמן שהוא לא מתחיל קשה להתאושש או משהו , בגלל זה רציתי AB אין הבדל אתה אומר ?
אולי לעשות בין שתי האימונים הכבדים יחסית (8X3) לעשות אימון שהוא רק עם משקל גוף בלי משקל מחובר אלי ?
וואי נמאס לי לחזור על עצמי.
אני אגיד את זה שוב, זה יותר מידי רק אם אתה מרגיש שזה יותר מידי.
אתה לא מגיע למשקל מסויים ואומר "מעכשיו, אני לא מתאמן מתחיל, אני מתאמן מתקדם ובגלל זה אני לא מתאושש מFBW ואני צריך לעבור לAB". תעבור לAB רק אם אתה מרגיש שאתה צריך. גם אם אתה דוחק 500.

וכן, סופרסט של שתי תרגילים לחזה, למה לא?
אגב שכחתי להגיד, שכיבות סמיכה עשיתי איטי מאוד, בערך 4 שניות כל חזרה. 2 שניות עליה 2 לירידה. ככה שלא תיהייה חייב לעבור את הטווח של 8-10 חזרות כדי להרגיש משהו.

• פותח/ת השרשור
וואי נמאס לי לחזור על עצמי.
אני אגיד את זה שוב, זה יותר מידי רק אם אתה מרגיש שזה יותר מידי.
אתה לא מגיע למשקל מסויים ואומר "מעכשיו, אני לא מתאמן מתחיל, אני מתאמן מתקדם ובגלל זה אני לא מתאושש מFBW ואני צריך לעבור לAB". תעבור לAB רק אם אתה מרגיש שאתה צריך. גם אם אתה דוחק 500.

וכן, סופרסט של שתי תרגילים לחזה, למה לא?
אגב שכחתי להגיד, שכיבות סמיכה עשיתי איטי מאוד, בערך 4 שניות כל חזרה. 2 שניות עליה 2 לירידה. ככה שלא תיהייה חייב לעבור את הטווח של 8-10 חזרות כדי להרגיש משהו.

אני מרגיש שקשה לי האמת , אתה אומר להכניס בין שתי האימונים הרגילים עוד אימון כזה רק עם משקל גוף (טווח חזרות יותר גבוהה) ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית