עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב לשלב הכול בתוכנית טווח נמוך\גבוה גם שזה נוגע לתרגילים מורכבים.
לעבוד בתרגילים פשוטים תמיד בטווח גבוה ובמורכבים לשחק עם זה? פעם גבוה פעם נמוך?
בגדול כן .. שמע הרבה אנשים צריכים לצאת מהקופסה (בלי קשר אליך ) , ולהבין שאימון זה לא דבר שיש לו חוקים שחור ולבן , צריך לעבוד על השרירים בכול מיני צורות של אימונים כמו כוח , היפוטרופיה , סיבולת וכו.... מעבר לזה שהדבר נותן חוסר שיעמום וחדוות עשיה , זה תורם לגוף הנפש והשרירים.
אני למשל עושה אימון של חזרות גבוהות ( תמיד בין 6-12) כלומר 10 ל 12 ואימון אחר פרמידה יורדת (או עולה תמיד מתבלבל בזה ) מתחיל 8 יורד ל 6-8 וסט אחרות 6-8 שוב (מוסיף משקל מסט לסט). חשוב לציין שאני עושה FBW ככה שזה כול הגוף סופג את טווח החזרות לא חלקו כמו בפיצולים של ab/c וכדומה.
אם אתה עושה תוכנית של פיצולים אפשר לעשות A של השבוע חזרות גבוהות ואימון שני של A חזרות נמוכות , כנל ל B... בכול מקרה אני עושה ככה ועלי זה עובד ואני מרגיש התקדמות , לא יודע איך זה ישפיע על מישהו אחר.
בהצלחה 😃
כוח זה הבסיס
כל אימון טוב להפרטרופיה הבסיס שלו זה כוח
לדוגמא גב יכול להיות:
דדליפט 1-3X5
חתירה 3X8
מתח 3X10
ורגליים:
סקוואט 3X6
לג פרס 3X10
כפיפת ברך 3X12
סתם דוגמאות...
אחת הסיבות הכי חשובות שכולם שכחו לציין זה שמירה על הטכניקה, בטווח יחסית קטן הכי קל לשמור על הטכניקה, ואם אתה עובד יותר מאיזה 5-6 חזרות הכי קשה לשמור על הטכניקה ולדעתי קמעט 100% שאם אתה עובד במשקל יחסית כבד תשבר לך הטכניקה בסוף...מבנוסף זה גם מעייף להחזיק מוט על הגב למשך יותר מ6 חזרות בסקווט למשל...התאמנתי כבר כוח אחי.
אחת הסיבות הכי חשובות שכולם שכחו לציין זה שמירה על הטכניקה, בטווח יחסית קטן הכי קל לשמור על הטכניקה, ואם אתה עובד יותר מאיזה 5-6 חזרות הכי קשה לשמור על הטכניקה ולדעתי קמעט 100% שאם אתה עובד במשקל יחסית כבד תשבר לך הטכניקה בסוף...מבנוסף זה גם מעייף להחזיק מוט על הגב למשך יותר מ6 חזרות בסקווט למשל...