הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לתוכנית 5x5 וקובץ האקסל.

• פותח/ת השרשור Gekass
  • פורסם בתאריך

Gekass

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
אהלן,
אני כרגע בשבוע ה-3 של התוכנית, ובאופן כללי מרוצה מאוד.
אני עובד עם קובץ האקסל שמצורף לתוכנית וכפי שידוע לכם הקובץ עובד עם משקלים ב-LBS ויש צורך להמיר אותם לקילוגרמים, בשבוע ה-1 וה-2 הכל הלך טוב ובאמת הייתה עלייה של משקלים מאימון לאימון, אבל בשבוע ה-3 העלייה בין סט לסט היא מינורית (אני מדבר על האימון ה-2 בעיקר) ולא ניתן להמיר אותה למשקל על המוט. ויוצא שאני עולה במשקל כל שבועיים (חוץ מתוספת של 2.5 באימון ה-3).

יש לציין כי העלייה המינורית לא נגרמת מחוסר היכולת שלי להרים את המשקל, אלא כי זה מה שכתוב באקסל.

אשמח לשמוע עצות מאנשים שהתנסו עם הקובץ בפרט ועם התוכנית בכלל,
האם לזנוח את הקובץ ולקבוע כלל של עליית משקלים של 10% או להמשיך עם הטבלה והעלייה המינורית היא בסדר?
תודה.

פשוט תעלה 2.5 ק"ג כל פעם.

• פותח/ת השרשור
תודה,
העניין הוא שאם אני מעלה 2.5 כל פעם זה לא מסתנכרן עם הקובץ, לכן רציתי לשמוע מה עשו כאלה שהרימו לפי הקובץ.

איזה תוכנית? הלנארית או הטקסס?

תדמיין שאתה פי 2.2 יותר חזק ממישהו אחר שעושה את התוכנית, ותעשה את התוכנית שלו אבל על כל פאונד שהוא שם אתה שם קילו.

הסוד הוא: תכניס לאקסל את המידע בקילו והוא יתן לך את ההתקדמות בקילו 🤫

• פותח/ת השרשור
איזה תוכנית? הלנארית או הטקסס?

לינארית

תדמיין שאתה פי 2.2 יותר חזק ממישהו אחר שעושה את התוכנית, ותעשה את התוכנית שלו אבל על כל פאונד שהוא שם אתה שם קילו.

הסוד הוא: תכניס לאקסל את המידע בקילו והוא יתן לך את ההתקדמות בקילו 🤫

תודה רבה!
איזה אידיוט יצאתי, מזל שכל זה קרה עוד בשלב של הריסט, ולא בהתקדמות האמיתית.

Back
למעלה תחתית