ייעוץ תכנית FBW למתאמן שלי

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
מתאמן שלי גובהה 170 שוקל 69 קילו על כ14 אחוז שומן והנה התוכנית FBW שבניתי לו לחיטוב תביעו חוות דעת 😃

A1- יום ראשון
-לחיצת חזה בשיפוע עליון 3X5 סופר סט עם BOR 3X5 מנוחות 120-150 שניות
-לחיצת חזה בדאמבלים 3X6-10 בסופר סט עם מתח 3X6-10 מנוחות 60-90 שניות
-הרחקות כתפיים לצדדים 3X8-12 מנוחות 60 שניות בין סטים
-כפיפות מרפקים בדאמבלים 3X8-12 בסופר סט עם לחיצה צרפתית 3X8-12 מנוחות 45-60 שניות בין סטים
-20 דקות HIIT

יום שני - אופניים בעצימות נמוכה-בינונית 45-60 דקות

A2- יום שלישי
-פרס 3X5 מנוחות 120-150 שניות
-כתף אחורית בקרוס אובר 2X8-12 מנוחות 60 שניות
-סקוואט בסמיט משין 3X10-15 בסופר סט עם עליות עם קצות האצבעות בסמיט משין 3X10-20
-פרפר במכונה 3X8-12 בסופר סט עם חתירה במכונה 3X8-12 מנוחות 60 שניות
-כפיפות בטן עם משקל 3X10-15 בסופר סט עם סיבוב רוסי פלטה 45 ליברות מנוחות 60 שניות

יום רביעי - אליפטיקל 45-60 דקות בעצימות נמוכה-בינונית

יום חמישי - A1

יום שישי - ריצה 45-60 דקות + כפיפות בטן עם משקל 3X10-15 בסופר סט עם סיבוב רוסי פלטה 45 ליברות

יום שבת - מנוחה

נערך לאחרונה:
סקוואט בסמית?
דדליפט אין...
לחיצת חזה אין..
רק הפרס 3X5 וגם אז 150 שניות מנוחה?
חצי מהתוכנית סופר-סטים?
זה בן אדם שרק נכנס לחד"כ

• פותח/ת השרשור
סקוואט בסמית?
דדליפט אין...
לחיצת חזה אין..
רק הפרס 3X5 וגם אז 150 שניות מנוחה?
חצי מהתוכנית סופר-סטים?
זה בן אדם שרק נכנס לחד"כ

1)זה לא בן אדם שרק נכנס לחדר כושר זה בן אדם ששוקל כמו הגובהה שלו למרות שהוא אקטומורף ולמרות שבקושי יש לו רגליים בגלל שהוא פשוט לא אוהב איך שרגליים גדולות נראות אז התפשרנו על זה שהוא לא יעבוד הרבה על רגליים אני מאמין שיש עליו יותר מסה מאשר עלייך וזה רק בשנה אחת של אימונים.
2)סקוואט בסמיט בגלל שבחדר הכושר שלו אין אופציה לבצע סקוואט בצורה בטיחותית
3)אין דדליפט כי שוב הוא לא רוצה רגליים גדולות
4)יותר מ 150 שניות מנוחה זה ביזבוז זמן לבודיבילדר וגם זה הרבה מאוד וזה כל כך הרבה רק בגלל שזה תרגיל כוח אצל בודי בילדרים נחים בכוח 2-2.5 דקות בין סטים ויש כאלה שאפילו פחות
5)מה רע בסופר סטים לאנטגוניסטים?
6)אין לחיצת חזה כי יש לחיצת חזה בדאמבלים שטווח התנועה בדאמבלים יותר גדול והכיווץ יותר טוב כלומר יותר גדילה

הערה: תוכנית שעברה היה לחיצת חזה רגילה והיה לחיצה בשיפוע עליון בקרוס אובר אבל חלק מהרעיון בבודיבילדינג זה MUSCLECONFUSION אז משנים תמיד תרגילים

עכשיו אני אשמח לחוות דעת ממישהו קצת יותר רציני שמבין קצת בבילדינג

1)זה לא בן אדם שרק נכנס לחדר כושר זה בן אדם ששוקל כמו הגובהה שלו למרות שהוא אקטומורף ולמרות שבקושי יש לו רגליים בגלל שהוא פשוט לא אוהב איך שרגליים גדולות נראות אז התפשרנו על זה שהוא לא יעבוד הרבה על רגליים אני מאמין שיש עליו יותר מסה מאשר עלייך וזה רק בשנה אחת של אימונים.
2)סקוואט בסמיט בגלל שבחדר הכושר שלו אין אופציה לבצע סקוואט בצורה בטיחותית
3)אין דדליפט כי שוב הוא לא רוצה רגליים גדולות
4)יותר מ 150 שניות מנוחה זה ביזבוז זמן לבודיבילדר וגם זה הרבה מאוד וזה כל כך הרבה רק בגלל שזה תרגיל כוח אצל בודי בילדרים נחים בכוח 2-2.5 דקות בין סטים ויש כאלה שאפילו פחות
5)מה רע בסופר סטים לאנטגוניסטים?
6)אין לחיצת חזה כי יש לחיצת חזה בדאמבלים שטווח התנועה בדאמבלים יותר גדול והכיווץ יותר טוב כלומר יותר גדילה

הערה: תוכנית שעברה היה לחיצת חזה רגילה והיה לחיצה בשיפוע עליון בקרוס אובר אבל חלק מהרעיון בבודיבילדינג זה MUSCLECONFUSION אז משנים תמיד תרגילים

עכשיו אני אשמח לחוות דעת ממישהו קצת יותר רציני שמבין קצת בבילדינג

אז למה לא לפצל במקום כל הסופר סטים האלו?

לדעתי אתה סתם מסבך את העניין ודחפת לו כל מיני מושגים מפוצצים (HIIT,MUSCLEONFUSION,סופרסט)
כדי להראות שאתה מבין משהו.
במקום לסבך את זה עם המנוחות והסופרסטים תן לו FBW פשוטה, גם ככה בחיטוב הוא לא יעלה מסה.
עוד משהו, תסביר למתאמן הליצן שלך שרגליים חשובות לא פחות מפלג גוף עליון אם לא יותר וזה פשוט
בדיחה לראות מישהו מסיבי עם רגליים של תרנגול.
אה ועוד משהו- תהיה בטוח שRussianHotGirl לוקח את המתאמן שלך- just saying.

• פותח/ת השרשור
אז למה לא לפצל במקום כל הסופר סטים האלו?
בשביל שתהיה האופציה לעבוד על כל שריר 3 פעמים בשבוע בכל זאת זה חיטוב רוצים לתת כמות מסויימת של נפח (קטנה מאוד אבל עדיין משהו) בכל אימון בשביל שלא תהיה ירדה בשריר אבל להתאמן כל זמן קצר שוב בשביל שלא תהיה ירידה בשריר במסה לא היה לי אכפת גם שיעבוד על כל שריר פעם אחת בשבוע עם נפח אין סופי

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה סתם מסבך את העניין ודחפת לו כל מיני מושגים מפוצצים (HIIT,MUSCLEONFUSION,סופרסט)
כדי להראות שאתה מבין משהו.
במקום לסבך את זה עם המנוחות והסופרסטים תן לו FBW פשוטה, גם ככה בחיטוב הוא לא יעלה מסה.
עוד משהו, תסביר למתאמן הליצן שלך שרגליים חשובות לא פחות מפלג גוף עליון אם לא יותר וזה פשוט
בדיחה לראות מישהו מסיבי עם רגליים של תרנגול.
אה ועוד משהו- תהיה בטוח שRussianHotGirl לוקח את המתאמן שלך- just saying.

1)זה לא סיבוך סופר סטים לאנטגוניסטים זה משהו שעושים בשביל לחסוף זמן באימון ולסיים את האימון תוך פחות משעה
2)ניסיתי מיליון פעמים להחדיר למתאמן שלי שחשוב לעבוד על רגליים לא עוזר לי אני לא מצליח לשכנע אותו ובהתחלה הוא בכלל לא היה מוכן לעבוד עליהן זה שהוא בכלל עובד על רגליים קצתל זאת התקדמות
3)המתאמן שלי יותר גדול ויותר חזק מRUSSIANHOTGIRL בפלג הגוף העליון שלו סתם נתון היום הוא עידכן לי מהאימון שלו (תוכנית אימון הקודמת עדיין לא זאת שמפורסמת פה) לחיצת חזה בדאמבלים 32.5 קילו כל יד ל12-10-8 עם 60 שניות מנוחה בין הסטים ומתאמנים שלי לא סתם מרימים אצלי מתרכזים גם בכיווץ הקונצנטרי וגם באקסצנטרי ולא פשוט מנסים להזיז את המשקל

עזוב,התוכנית גרוע בכל מקרה.
עצימות יותר חשובה מנפח בחיטוב
תן לו איזה תוכנית FBW מהפורטל במקום לנסות להמציא את הגלגל

1)זה לא סיבוך סופר סטים לאנטגוניסטים זה משהו שעושים בשביל לחסוף זמן באימון ולסיים את האימון תוך פחות משעה
2)ניסיתי מיליון פעמים להחדיר למתאמן שלי שחשוב לעבוד על רגליים לא עוזר לי אני לא מצליח לשכנע אותו ובהתחלה הוא בכלל לא היה מוכן לעבוד עליהן זה שהוא בכלל עובד על רגליים קצתל זאת התקדמות
3)המתאמן שלי יותר גדול ויותר חזק מRUSSIANHOTGIRL בפלג הגוף העליון שלו סתם נתון היום הוא עידכן לי מהאימון שלו (תוכנית אימון הקודמת עדיין לא זאת שמפורסמת פה) לחיצת חזה בדאמבלים 32.5 קילו כל יד ל12-10-8 עם 60 שניות מנוחה בין הסטים ומתאמנים שלי לא סתם מרימים אצלי מתרכזים גם בכיווץ הקונצנטרי וגם באקסצנטרי ולא פשוט מנסים להזיז את המשקל
ניגש לזה בזווית אחרת, אם אתה כזה חכם למה אתה מבקש עזרה?
וסתם שתהיה בעניין סופר סטים לא רק חוסכים בזמן אלא גם במשקל.

• פותח/ת השרשור
ניגש לזה בזווית אחרת, אם אתה כזה חכם למה אתה מבקש עזרה?
וסתם שתהיה בעניין סופר סטים לא רק חוסכים בזמן אלא גם במשקל.
אני אשמח שתסביר לי איך עבודה על גב מורידה מהמשקל בעבודה על החזה כל השרירים שעובדים בתנועות הם אנטגוניסטים (חזה לגב, יד קדמית ליד אחורית...)
ובגלל זה יש את אותו הכוח כרגיל בכל סט אלה עם כן הכושר שלך הוא של פדלאה גמורה שלא עשתה אירובי כבר שנה ואז הסופר סטים מכבידים עלייך מבחינת נשימה ודופק

• פותח/ת השרשור
עזוב,התוכנית גרוע בכל מקרה.
עצימות יותר חשובה מנפח בחיטוב
תן לו איזה תוכנית FBW מהפורטל במקום לנסות להמציא את הגלגל

טעות קשה לקראת סוף החיטוב מעלים את הנפח עוד יותר בגלל שיש מעט כוח והמשקלי עבודה יורדים קצת אז בשביל לשמור על המסת שריר מוסיפים נפח

צר לי, אתה שוב מוכיח שיש מאמנים שאין להם שמץ של מושג מה הם עושים, ושקורס המאמנים לא קרוב ללהפוך אותך למאמן באמת.

טעות קשה לקראת סוף החיטוב מעלים את הנפח עוד יותר בגלל שיש מעט כוח והמשקלי עבודה יורדים קצת אז בשביל לשמור על המסת שריר מוסיפים נפח
המטרה בחיטוב זה לשמר את הכוח והעצימות
ברור שמאבדים כוח אבל צריך למזער כמה שיותר את הירידה
להוסיף נפח זה אחד הדברים היותר מפגרים שיש..בטח שלקראת סוף חיטוב

אני לא מבין - לא היית בפורום בשנתיים האחרונות? דיברנו לא פעם, לא פעמיים וגם לא עשרים שהתייחסות למהירות של המוט, לא משנה אם זה בחלק הקונצנטרי או האקסצנטרי, בתור פרמטר בלתי תלוי זה קונספט מפגר.
אתה לא יודע שהרחב הגבי עובד גם בבנץ', ושהחזה עובד גם במתח?
אתה לא יודע שבחיטוב מורידים נפח ומעלים עצימות?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין - לא היית בפורום בשנתיים האחרונות? דיברנו לא פעם, לא פעמיים וגם לא עשרים שהתייחסות למהירות של המוט, לא משנה אם זה בחלק הקונצנטרי או האקסצנטרי, בתור פרמטר בלתי תלוי זה קונספט מפגר.
אתה לא יודע שהרחב הגבי עובד גם בבנץ', ושהחזה עובד גם במתח?
אתה לא יודע שבחיטוב מורידים נפח ומעלים עצימות?

1)אתה אומר על סמך הגודל העצום שיש לך שלא משנה המהירות של המוט ודני וכל שאר המתחרים בNAC אומרים שזה כן משנה מעניין מי כנראה יודע יותר...
2)התוכנית הזאת זה כבר אחרי הורדה בנפח ועלייה בעצימות עם הייתה רואה את התוכנית שהוא עבד איתה במסה הייתה מבין.
3)הרחב גבי עובד בבנץ' השאלה היא בתור מה? אתה הייתה נותן למתאמן שלך בנץ' פרס כתרגיל לגב? הייתה מסתפק בזה? אולי לא גם תגיד לי שלא צריך לעבוד ידיים כי הם עובדות מספיק במשיכות ולחיצות כבדות? אז אולי גם לא צריך לעבוד חזה כי מצחצחים שיניים?

• פותח/ת השרשור
המטרה בחיטוב זה לשמר את הכוח והעצימות
ברור שמאבדים כוח אבל צריך למזער כמה שיותר את הירידה
להוסיף נפח זה אחד הדברים היותר מפגרים שיש..בטח שלקראת סוף חיטוב

למה כל בודיבילדר עושה את זה? בסוף חיטוב בכל מקרה בגלל שהפחמימה נמוכה אתה תעבד כוח אז בשביל לפצות על איבוד הכוח ולא לעבד מסת שריר מוסיפים נפח עבודה זה אלף בית בחיטוב

1)אתה אומר על סמך הגודל העצום שיש לך שלא משנה המהירות של המוט ודני וכל שאר המתחרים בNAC אומרים שזה כן משנה מעניין מי כנראה יודע יותר...
2)התוכנית הזאת זה כבר אחרי הורדה בנפח ועלייה בעצימות עם הייתה רואה את התוכנית שהוא עבד איתה במסה הייתה מבין.
3)הרחב גבי עובד בבנץ' השאלה היא בתור מה? אתה הייתה נותן למתאמן שלך בנץ' פרס כתרגיל לגב? הייתה מסתפק בזה? אולי לא גם תגיד לי שלא צריך לעבוד ידיים כי הם עובדות מספיק במשיכות ולחיצות כבדות? אז אולי גם לא צריך לעבוד חזה כי מצחצחים שיניים?

1. כשאשתמש במה שדני משתמש, תשווה אותי אליו. בינתיים, אני זה שרק חזר לעניינים לפני כמה חודשים, בחיטוב העליתי את הדדליפט שלי ב-30 ק"ג, ועכשיו בשלושה חודשים של מסה, עליתי 8 ק"ג (ואני עובד אפילו לא לחמישיות, אלא בעיקר לשלשות וסינגלים) והעליתי את הדדליפט בעוד 22.5 ק"ג. ואם תריץ חיפוש קצר בפורום, תראה שדני הוא לא סמכות לא באימונים, וגם בחומרים הוא חטף על הראש מעדי.
2. אז למה אתה רוצה פתאום להעלות נפח?
3. לא הייתי מסתפק בבנץ' בתור תרגיל לגב, אבל גם לא הייתי שואל (כמוך):"בוא תסביר לי איך תרגילי חזה יפגע במשקל של תרגילי גב בסופרסט".
ונכון, אני לא עובד על יד אחורית כי היא גם ככה עובדת בלחיצות. יד קדמית אני עושה כפיפות מרפקים פעם בשבוע, כי התרגיל המורכב היחיד שבו היא עובדת זה מתח.

אה, ואם עניינך בלהביא "ברי סמכא" למיניהם - תריץ עוד חיפוש על הציטוט מ-PPST על מהירויות. כנראה שגם לואי סימונס וכל המאמנים שדוגלים באימונים דינאמיים לא מבינים על מה הם מדברים.

באמת אני לא מבין מה אתה רוצה?
העלת תוכנית אימון לחוות דעת אז אמרנו לך מה דעתנו ואתה מחפש כל מיני תירוצים למה היא טובה
אתה המאמן ,אז תיתן מה שאתה רוצה למתאמן שלך כי בכל מקרה אתה לא מקשיב לנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית