הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
אני מניח שגם לזה יש חלק לא קטן בעניין 😉

שמע אחי, אני יגיד לך ככה, מאז שעזבת, אני מעיף משקלים, חושב1
בקרוב נעקוף אותך בבנץ'..
גנב גומי1ת שפל..

יש לי עוד חודש לאימונים (חודש וכמה ימים)
אם עד אז לא עקפת אותי - זה לא נחשב...

21/07/13:
סקוואט 142.5 4F,3,3
בנץ 100 3x5 PR
דדליפט 162.5 1x4

חרא אימון, נכשלתי ברביעית בסקוואט והטכניקה הייתה חרא, סגרתי כבר עוד 2 שלושת בטכניקה כמה שיותר טובה וסיימתי, אין לי טעם להמשיך בטכניקה רעה, זה רק מפריעה לי ומקשה עליי מאוד.
אני בעד ריסט, נדבר עם הדוקטור ונחליט.
בנץ קל, קצת איטי.
דדליפט בשילובי טכניקה, סגרתי 3 בטכניקה טובה יותר, רביעית מכוערת וויתרתי.

סתם בילדר שלוחץ יותר מהסקבט.
מוניטין שלילי, זה לא PR זו השפלה לעולם הליפטינג!

23/07/13:
סקוואט 142.5 4,3,5 [סט אחרון 5]
פרס 72.5 3x5 PR
GM גומיות עבות 7,12,15

אני חושב שנחתי יותר מידי בין הסט הראשון לשני והתקררתי קצת, בכל מקרה תודות לעצתם של אבקכוכבים והנחש אושר עמד מולי [הסתיר את המראה] והלך הרבה יותר טוב מברגיל. שמתי גם רצועות בהמלצת הע1נס אבל עדיין שברתי מפרקים, היה היום השקה ולא יכולתי לשים מגנזיום כי המנהל ישב לנו על הראש.
סט אחרון כבר נשבר הזין מהכשלים וסגרתי את כל החמישייה לא משנה מה, אחר כך כבר לא נשאר לי אוויר והגעתי גמור לפרס שעלה לאט יותר מפעם שעברה, אבל סגרתי הכל.
מה שבטוח בחמישי חגורה, אבל צריך להתייעץ עם הדוקטור איזה משקלים לתת, כנראה נחזור על ה140 עם חגורה ונמשיך משם.
נקפוץ השבוע לקנות ליקוויד גריפ.

- - - עידכון הודעה - - -

יש מצב שאני כבר לא RAW לאחר הסט עם הבל1נים..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-Psycho. :(

שמע אתה מעיף משקלים בפרס, חבל שככה נתקעת בסקוואט.
קורה 😛

שמע אתה מעיף משקלים בפרס, חבל שככה נתקעת בסקוואט.
קורה 😛
בסקוואט אני לא לחוץ, אני עדיין מתקדם יפה מאוד, יש לי את החגורה בתור גיבוי, וגם עוד לא התחלתי סקוואט התאוששות באמצע שבוע 😵‍💫🥊
אבל הדדליפט.. ;azban

הבלונים קרעו אותי מצחוק, כל הכבוד על השיא החדש! 😃

איך אתה מגיע לשם? באתר של אגד אין אוטובוסים לשם, לפחות מרחובות
אני גר ביהוד ככה שרק לקחת קו 56 ולרדת באחת התחנות הקרובות [פחות מ5 דקות הליכה מהתחנה] או פשוט לנסוע באופניים.
אגב, כתוב "נ
יתן להזמין מוצרים בטלפון או במייל ולקבל אותם לסניף הקרוב אליכם או במשלוח ישירות לביתכם.
"
תרים טלפון תברר כמה יעלה משלוח עד אלייך, אולי זה יותר פשוט.

אני גר ביהוד ככה שרק לקחת קו 56 ולרדת באחת התחנות הקרובות [פחות מ5 דקות הליכה מהתחנה] או פשוט לנסוע באופניים.
אגב, כתוב "נ
יתן להזמין מוצרים בטלפון או במייל ולקבל אותם לסניף הקרוב אליכם או במשלוח ישירות לביתכם.
"
תרים טלפון תברר כמה יעלה משלוח עד אלייך, אולי זה יותר פשוט.
ראיתי את זה, התקשרתי ואמרו לי שאין משלוחים. לא נורא פעם הבאה אקח 2 אוטובוסים. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית