הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
תודה רבה 😃
אין זמן לתת טקסס, עד שאני יעבור את ה4 שבועות "דילואד" בתוכנית, אני כבר אצטרך להתחיל את ההכנה לתחרות.
כרגע אני שקוע בלסיים SS כמו שצריך, אחר כך נראה מה עושים.
לא נראלי שניתן חיטוב, חבל אל הכוח שיתבזבז.
אני גם שוקל להתחרות בתחרות, הבעייה פה היא שיש לי רק 3 חודשים להתכונן ואני רק בתחילת SS, מה אתה ממליץ? לחכות לתחרות בשנה שאחריי? פתח תקווה אם יהיה? לפני התחרות אמרת שתרד בנוזלים לא?

אני גם שוקל להתחרות בתחרות, הבעייה פה היא שיש לי רק 3 חודשים להתכונן ואני רק בתחילת SS, מה אתה ממליץ? לחכות לתחרות בשנה שאחריי? פתח תקווה אם יהיה? לפני התחרות אמרת שתרד בנוזלים לא?
קודם כל, בלי קשר, תגיע לתחרות, בין אם מתחרה או לא, זאת חוויה אדירה.
3 חודשים זה המון זמן, זה מספיק זמן בשביל להוסיף 6X קילו על המוט ויותר, אבל ההחלטה להתחרות היא שלך ושלך בלבד.
פתח תקווה גם תהיה תחרות, כמו בכל שנה, בסביבות אפריל, שמה כנראה אני לא אתחרה.
וכן, לפני התחרות יורדים המון נוזלים, ככה הנחש אמר.

קודם כל, בלי קשר, תגיע לתחרות, בין אם מתחרה או לא, זאת חוויה אדירה.
3 חודשים זה המון זמן, זה מספיק זמן בשביל להוסיף 6X קילו על המוט ויותר, אבל ההחלטה להתחרות היא שלך ושלך בלבד.
פתח תקווה גם תהיה תחרות, כמו בכל שנה, בסביבות אפריל, שמה כנראה אני לא אתחרה.
וכן, לפני התחרות יורדים המון נוזלים, ככה הנחש אמר.
טוב ניראלי שאני אבוא, נפגוש אנשים ונלמד. גם אם אני לא אתחרה.

תודה רבה 😃
אין זמן לתת טקסס, עד שאני יעבור את ה4 שבועות "דילואד" בתוכנית, אני כבר אצטרך להתחיל את ההכנה לתחרות.
כרגע אני שקוע בלסיים SS כמו שצריך, אחר כך נראה מה עושים.
לא נראלי שניתן חיטוב, חבל אל הכוח שיתבזבז.
איך אתה מתכונן לתחרות ? אנחנו בערך באותה רמה (למרות שאתה הרבה יותר חזק ממני) בגלל זה אני שואל

טוב ניראלי שאני אבוא, נפגוש אנשים ונלמד. גם אם אני לא אתחרה.
תבוא, כדאי לך.

איך אתה מתכונן לתחרות ? אנחנו בערך באותה רמה (למרות שאתה הרבה יותר חזק ממני) בגלל זה אני שואל
כרגע עוד לא ידוע, יש עוד זמן עד ההכנה.
בעיקרון נמשוך SS עד כמה שאפשר ואז נראה איפה אני עומד.
לפי מה שהבנתי, למתאמן "מתחיל" מספיק חודש הכנה לתחרות, שבהם עובדים 1-5 חזרות במשקלים גבוהים מאוד, אבל איך תראה התוכנית, מה מי מו וכו', אין לי מושג האמת.

כל הכבוד על ההתקדמות במשקלים!!
אתה מתכוון להמשיך עם המסה עד סוף החורף?

אני יודע שזה PR והכל אבל למה אתה יורד כל כך לא מבוקר לבור והברכיים קורסות פנימה? תעבוד על זה...

כל הכבוד על ההתקדמות במשקלים!!
אתה מתכוון להמשיך עם המסה עד סוף החורף?
אין לי מושג האמת איך יראה ההמשך, קודם נסיים ss, אחר כך נחשוב הלאה.

אני יודע שזה PR והכל אבל למה אתה יורד כל כך לא מבוקר לבור והברכיים קורסות פנימה? תעבוד על זה...
בטיפול.

סתם שאלה , למה בזמן הלימודים אתה חושב שיהיה לך קשה יותר להתקדם ?
פחות שעות שינה, מבחנים, בגרויות, עבודות, ללמוד 7 שעות ביום..

14/08/13:
סקוואט 120 2x5
בנץ 107.5 5,5,4
דדליפט 165 1x4
אירובי 30 דק' - ולא אושר, זה לא הליכה הביתה.

ממשיכים כרגיל בבנץ', ננסה קודם בלי חגורה ונראה איך הולך.
דדליפט נשבר כבר הזין, גם התבלבלתי בספירה ונתתי רק 4 במקום 5, אבל גם ככה הרביעית הייתה ממש קשה וכבר החליק לי מהיד [אושר, מגנזיום, האמ האמ].

חוץ מפחות שעות שינה אני לא רואה בעיה רצינית (גם אני תלמיד...).
אני מסכים איתך, קשה לי להאמין שמישהו כל כך חורש שאין לו 1:15-1:45 שעות פעמיים בשבוע (אימון רגיל) ועוד 0:45-1:00 שעות פעם בשבוע כאימון התאוששות...
Lior you are already making excuses before you even started school, you don't want to hear about all of mine and still you saw me in fucking Tasmania in a meet.
אופיר למה אתה רושם גם פה וגם בפייסבוק באנגלית?

אני מסכים איתך, קשה לי להאמין שמישהו כל כך חורש שאין לו 1:15-1:45 שעות פעמיים בשבוע (אימון רגיל) ועוד 0:45-1:00 שעות פעם בשבוע כאימון התאוששות...

אופיר למה אתה רושם גם פה וגם בפייסבוק באנגלית?
אני חושב, אבל זו רק השערה כה אל תיקח מזה שום דבר ברצינות אני חושב
via Imgflip Meme Maker

eyesss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית