- פותח/ת השרשור
בשבילי כן, אל תשכח שאני לא מתאמן בבית, אלא במכון ציבורי.זו לא סיבה לוותר.
אתה יודע אולי ממה זה קורה? זה בחיים לא קרה לי..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשבילי כן, אל תשכח שאני לא מתאמן בבית, אלא במכון ציבורי.זו לא סיבה לוותר.
מוטץ.18/08/13:
סקוואט 157.5 5,5,2 PR
בנץ' 110 5,5,4 PR
דדליפט ריסט 1x5 140 קל
בסקוואט קרה לי מה שהיה לשובבני בדדליפט [המבין יבין], סט ראשון שני לא הפריע ממש, סט שלישי כבר לא יכלתי, וויתרתי אחרי הזוג ורצתי לשירותים :vomit:
בנץ בלי חגורה, מעכשיו נוסיף חגורה.
דדליפט ריסט [10% פחות] בלי חגורה, קליל.
ממשיכים הלאה, יום חמישי שוברים את המכון, 160 הנה אני בא!
בשבילי כן, אל תשכח שאני לא מתאמן בבית, אלא במכון ציבורי.
אתה יודע אולי ממה זה קורה? זה בחיים לא קרה לי..
אהה?גם לי בחיים לא קרה, עליית הגג או המרתף?
תגיד פסיכו, איך יוצרים קשר עם הדוקטור?אהה?
אהה?
כמו אביבbnanastlyeהקאת או בדיוק כמו אביב?
למתאמן מתחיל לא אמורה להיות בעיה להוסיף 20 קילו על המוט בחודש, ככה שמה שאתה אומר זה אפשרי בהחלט.תגיד פסיכו, איך יוצרים קשר עם הדוקטור?
נראה לך ריאלי? אני אהיה 16 בקרוב, כלומר טינס 3 לצערי, קטג בטח עד 67.5 ק"ג-יש מצב שב3 חודשים הבאים אני אשים 70 קילו על הסקוואט שלי?
כלומר יהיה לי לסינגל
145 דדליפט
130 סקוואט
75 בנץ
? או שעדיף לי להגיע כצופה?
שחושבים על זה יש לי 3 חודשים וחצי בSS ואז חיטוב קל לקראת התחרות.למתאמן מתחיל לא אמורה להיות בעיה להוסיף 20 קילו על המוט בחודש, ככה שמה שאתה אומר זה אפשרי בהחלט.
אני לא רואה סיבה לא להתחרות, גם בלי קשר למשקלים, זה חוויה אדירה, וזה אחלה ניסיון בשבילך.
וכן כמו אביב, רק שלי זה היה בסקוואט וכבר לא יכולתי להחזיק את עצמי ועפתי לשירותים חחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :Dטוב, קצת מביך אבל שטויות, לפחות לא שחררת בזמן היציאה מהבור 😃
איזה חיטוב? איזה קטג' אתה מתכנן להיכנס שאתה צריך חיטוב? אל תשכח שיש גם הורדת נוזלים לפני התחרות.שחושבים על זה יש לי 3 חודשים וחצי בSS ואז חיטוב קל לקראת התחרות.
בדיוק בגלל זה וויתרתי על השלישית ועפתי לשירותים חחחחחחחחחחחחחחחחטוב, קצת מביך אבל שטויות, לפחות לא שחררת בזמן היציאה מהבור 😃
תוותר על החיטובשחושבים על זה יש לי 3 חודשים וחצי בSS ואז חיטוב קל לקראת התחרות.
הורדת נוזלים-סליחה. אמםם חשבתי על להיכנס ב67.5-כי אני מניח שאני בערך אסיים מקסימום 1.70 SS-עכשיו 65/66.איזה חיטוב? איזה קטג' אתה מתכנן להיכנס שאתה צריך חיטוב? אל תשכח שיש גם הורדת נוזלים לפני התחרות.
בדיוק בגלל זה וויתרתי על השלישית ועפתי לשירותים חחחחחחחחחחחחחחחח
חייב למצוא ממה זה נובע, אסור שזה יקרה עוד הפעם.. ל1ל
לפי דעתי מי שמסיים ss על מ.ג כזה לא באמת מיצה את התוכנית (גם לגובה שלך).הורדת נוזלים-סליחה. אמםם חשבתי על להיכנס ב67.5-כי אני מניח שאני בערך אסיים מקסימום 1.70 SS-עכשיו 65/66.
אני שוקל 52 קילו וזה אחרי ירידה בנוזליםלפי דעתי מי שמסיים ss על מ.ג כזה לא באמת מיצה את התוכנית (גם לגובה שלך).