סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
18/08/13:
סקוואט 157.5 5,5,2 PR
בנץ' 110 5,5,4 PR
דדליפט ריסט 1x5 140 קל

בסקוואט קרה לי מה שהיה לשובבני בדדליפט [המבין יבין], סט ראשון שני לא הפריע ממש, סט שלישי כבר לא יכלתי, וויתרתי אחרי הזוג ורצתי לשירותים :vomit:
בנץ בלי חגורה, מעכשיו נוסיף חגורה.
דדליפט ריסט [10% פחות] בלי חגורה, קליל.
ממשיכים הלאה, יום חמישי שוברים את המכון, 160 הנה אני בא!
מוטץ.

asf-העלת פה נקודה רגישה, אני שוקל פחות מהפרס שלו.

נערך לאחרונה:
תגיד פסיכו, איך יוצרים קשר עם הדוקטור?
נראה לך ריאלי? אני אהיה 16 בקרוב, כלומר טינס 3 לצערי, קטג בטח עד 67.5 ק"ג-יש מצב שב3 חודשים הבאים אני אשים 70 קילו על הסקוואט שלי?
כלומר יהיה לי לסינגל
145 דדליפט
130 סקוואט
75 בנץ
? או שעדיף לי להגיע כצופה?

תגיד פסיכו, איך יוצרים קשר עם הדוקטור?
נראה לך ריאלי? אני אהיה 16 בקרוב, כלומר טינס 3 לצערי, קטג בטח עד 67.5 ק"ג-יש מצב שב3 חודשים הבאים אני אשים 70 קילו על הסקוואט שלי?
כלומר יהיה לי לסינגל
145 דדליפט
130 סקוואט
75 בנץ
? או שעדיף לי להגיע כצופה?
למתאמן מתחיל לא אמורה להיות בעיה להוסיף 20 קילו על המוט בחודש, ככה שמה שאתה אומר זה אפשרי בהחלט.
אני לא רואה סיבה לא להתחרות, גם בלי קשר למשקלים, זה חוויה אדירה, וזה אחלה ניסיון בשבילך.

וכן כמו אביב, רק שלי זה היה בסקוואט וכבר לא יכולתי להחזיק את עצמי ועפתי לשירותים חחחחחחחחחחחחחחח

למתאמן מתחיל לא אמורה להיות בעיה להוסיף 20 קילו על המוט בחודש, ככה שמה שאתה אומר זה אפשרי בהחלט.
אני לא רואה סיבה לא להתחרות, גם בלי קשר למשקלים, זה חוויה אדירה, וזה אחלה ניסיון בשבילך.

וכן כמו אביב, רק שלי זה היה בסקוואט וכבר לא יכולתי להחזיק את עצמי ועפתי לשירותים חחחחחחחחחחחחחחח
שחושבים על זה יש לי 3 חודשים וחצי בSS ואז חיטוב קל לקראת התחרות.

טוב, קצת מביך אבל שטויות, לפחות לא שחררת בזמן היציאה מהבור 😃

איזה חיטוב? איזה קטג' אתה מתכנן להיכנס שאתה צריך חיטוב? אל תשכח שיש גם הורדת נוזלים לפני התחרות.

טוב, קצת מביך אבל שטויות, לפחות לא שחררת בזמן היציאה מהבור 😃
בדיוק בגלל זה וויתרתי על השלישית ועפתי לשירותים חחחחחחחחחחחחחחחח
חייב למצוא ממה זה נובע, אסור שזה יקרה עוד הפעם.. ל1ל

תוותר על החיטוב
גם אם תשקול 85 נגיד תיכנס בעד 90 זה ממש לא משנה זה תחרות ראשונה אל תשים על זה זין תקבע מטרה לעצמך וזהו....
אלא אם כן אתה מתכנן על איזשהו שיא עולם או שיא ארצי וזה סיבה טוב לרדת קטגוריה אבל אני בספק אם אתה מכוון לזה לתחרות הראשונה.

חחח מרתף או עליית גג! ענק!
תגיד פסיכו אנחנו מדברים הפתעה רועשת או תחתונים לפח?

איזה חיטוב? איזה קטג' אתה מתכנן להיכנס שאתה צריך חיטוב? אל תשכח שיש גם הורדת נוזלים לפני התחרות.

בדיוק בגלל זה וויתרתי על השלישית ועפתי לשירותים חחחחחחחחחחחחחחחח
חייב למצוא ממה זה נובע, אסור שזה יקרה עוד הפעם.. ל1ל
הורדת נוזלים-סליחה. אמםם חשבתי על להיכנס ב67.5-כי אני מניח שאני בערך אסיים מקסימום 1.70 SS-עכשיו 65/66.

אהה שכחתי, גם 25 דק' אירובי, שרפו לי התאומים 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית