סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
על כמה אחוז שומן אתה עכשיו? תתן עוד סבב ss אחריי זה?
אין לי ממש מושג, לא אעשה עוד סבב של SS, אין בשביל מה.
אולי רק להעלות משקלים חזרה, אבל קשה לי להאמין, כי אוכל לעשות זאת גם בשבועיים הראשונים של כל תוכנית אחרת.

אין לי ממש מושג, לא אעשה עוד סבב של SS, אין בשביל מה.
אולי רק להעלות משקלים חזרה, אבל קשה לי להאמין, כי אוכל לעשות זאת גם בשבועיים הראשונים של כל תוכנית אחרת.
אני זוכר שהנחש דיבר על כך שהוא היה עושה SS כל פעם אחרי שהוא היה חוזר מתקופות ללא אימון, וככה הוא היה מחזיר את המשקלים שלו מהר לקדמותם. אולי שווה לך לעשות לאיזה חודש ואז להמשיך...

שום תכנית לא נותנת לך תבנית להעלות משקלים בשבועיים חוץ מSS בקפיצות גדולות

שבוע |||:
יום שישי 14/03/14: תחתון
סקוואט 150x3
דדליפט 117.5x5, 135x3, 150x5-6
פאוז סקוואט 85x3x6
אירובי 20 דק'

סקוואט לשם שינוי מאוד ברוגע ובריכוז, עלה יותר טוב משבוע שעבר שהיה עם המון רייג'.
דדליפט הלך ממש טוב, לא זוכר אם נתתי 5 או 6 [סירטונים אצל ע1נס], יכלתי לתת עוד, העדפתי להפסיק כי סגרתי את ה5 שתכננתי והגב קצת התעגל.
הורדתי אגן וכיווצתי טוב יותר גב עליון, הרגיש מצויין.

לכל הבכיינים שטועים שהתחלשתי, 150 סינגל זה מה שהיה לי בתחרות [150V-160X-160X כשל ופסילה].
מחר שקילה 😲

אם יש משהו שלמדתי בחיים הקצרים שלי זה שכל הכסף מתחבא בחרא של יונים,על ניקיון של גג משלמים 1500-2000 שקל וזה עבודה של כמה שעות. תמצא מישהו עם גג מלא בחרא תזמין חבר תנקו ותתיחלקו בינכם בשלל.

אם יש משהו שלמדתי בחיים הקצרים שלי זה שכל הכסף מתחבא בחרא של יונים,על ניקיון של גג משלמים 1500-2000 שקל וזה עבודה של כמה שעות. תמצא מישהו עם גג מלא בחרא תזמין חבר תנקו ותתיחלקו בינכם בשלל.

מאמין שזה קיים רק בערד...

כל גג בחיפה נקי יפה ומזופט
ובדרך כלל מלא אבק ולא חרא של יונים...

לגלות לך סוד? יש דרכים יותר טובות ונקיות להרוויח כסף. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית