נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
חמישה חודשי חיטוב ?
הניגרי היה גאה
הניגרי היה גאה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי ממש מושג, לא אעשה עוד סבב של SS, אין בשביל מה.על כמה אחוז שומן אתה עכשיו? תתן עוד סבב ss אחריי זה?
אני זוכר שהנחש דיבר על כך שהוא היה עושה SS כל פעם אחרי שהוא היה חוזר מתקופות ללא אימון, וככה הוא היה מחזיר את המשקלים שלו מהר לקדמותם. אולי שווה לך לעשות לאיזה חודש ואז להמשיך...אין לי ממש מושג, לא אעשה עוד סבב של SS, אין בשביל מה.
אולי רק להעלות משקלים חזרה, אבל קשה לי להאמין, כי אוכל לעשות זאת גם בשבועיים הראשונים של כל תוכנית אחרת.
בשקילה מוקדמת נשקלתי 104.4 אאל"ט, ביום התחרות\יום אחרי נשקלתי 107~.כמה שקלת וכמה אתה שוקל עכשיו ?
אין לי ממש מושג, לא בדקתי.על כמה א.ש אתה כבר ? מתכנן להתחרות ?
ההורים נגד תחרות ? נדבקת ממני ? איך זה קרה ?אין לי ממש מושג, לא בדקתי.
לא מתחרה, אין תקציב, וההורים נגד.
עצוב1
ההורים תמיד היו נגד, תחרות ראשונה "החליקו" לי, עכשיו זה די בעייתי.ההורים נגד תחרות ? נדבקת ממני ? איך זה קרה ?
אם יש משהו שלמדתי בחיים הקצרים שלי זה שכל הכסף מתחבא בחרא של יונים,על ניקיון של גג משלמים 1500-2000 שקל וזה עבודה של כמה שעות. תמצא מישהו עם גג מלא בחרא תזמין חבר תנקו ותתיחלקו בינכם בשלל.
אם יש משהו שלמדתי בחיים הקצרים שלי זה שכל הכסף מתחבא בחרא של יונים,על ניקיון של גג משלמים 1500-2000 שקל וזה עבודה של כמה שעות. תמצא מישהו עם גג מלא בחרא תזמין חבר תנקו ותתיחלקו בינכם בשלל.
לגלות לך סוד? יש דרכים יותר טובות ונקיות להרוויח כסף. 😃
אם הבנתי נכון אתה מתכוון ל:bananen_smilies011:
טוב ? - סובייקטיבי, אבל איך זה נקי בדיוק 😖