עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שבוע הבא?תתחדש על הנעליים , לפי דעתי כדי לך להעמיס שבוע הבא ....
אז תגיד לי בפרטי או בפייסבוק אני פשוט רוצה לדעת אם להיות מאוכזב שלא קניתי אותן במקום הנעליים של בלהבעיה שלי בדדליפט היא בעיקר האזור של הגב העליון, אז נתתי בק אוף סט, דדליפט רגיל, פשוט עם עצירה של איזה 1-2 שניות רגע אחרי הניתוק.
לגבי המחיר, 🤫🤫🤫
למה שבוע הבא?
מתח של זיינים.שבוע 3:
בנץ 94x4x4
פרס דאמבל 24x2x10
מתח 10,10,10,8
סט מקבילים
אירובי 15 דק'
מחר המכון נסגר ב2, זה אומר שצריך לקום מוקדם, ועוד יש נפח סקוואט מחר 😵
דילואד, מחכה1
מת לנסות את הנעליים, שיגיע כבר הדילואדדדד
גלידת JOY/בן&ג'ריס תכפר על העוול של גלידלמה שבטוח אני אקנה שוב את הגלידה "דלידל"
למה דווקא טעמתי את הגלידל בטעם ריבת חלב והיה סבבה, אחלה של דבר.גלידת JOY/בן&ג'ריס תכפר על העוול של גלידל
מה זה גלידת דלידל? שוק1
כמה פחמימות יש בזה ?יש את "הסקיני קאו" שאני פותח העמסה קבוע עם זה , אחר"כ פסטה עם רוטב עגבניות , גומי וחמצוצים(שאין בזה שומן בכלל 0.6גרם שומן ל100 גרם) .
ראיתי על הסקיני קאו, השאלה האם זה כשר לפסח והאם זה "נפוץ" ברוב הסופרים?יש את "הסקיני קאו" שאני פותח העמסה קבוע עם זה , אחר"כ פסטה עם רוטב עגבניות , גומי וחמצוצים(שאין בזה שומן בכלל 0.6גרם שומן ל100 גרם) .
לא , זה לא כשר אבל אני עשיתי מבצע חילוץ 🤫ראיתי על הסקיני קאו, השאלה האם זה כשר לפסח והאם זה "נפוץ" ברוב הסופרים?
ומעבירים בקופה ?לא , זה לא כשר אבל אני עשיתי מבצע חילוץ 🤫
זה משהו כמו 140-120 קלוריות ליח' (בחבילה יש 6 יח') בכל יח' יש 4- גרם שומן וכל השאר פחמימה.כמה פחמימות יש בזה ?