נק' מוניטין:
6,854
- 1,924
- 1,032
אז מאיפה קנית? סליחה שאני חופר פשוט אני חושב לקנות אינזר במקום ה rdx שלי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חגורה אני מבין,Cool story bro
($_$)
אני מתאמן כבר מעל לשנה, תקופה רצינית בבילדינג וכרגע זה הSS הראשון והאחרון ואני רוצה לעשות אותו הכי טוב שאפשר, חוץ מזה שאני לא הולך להסתמך עליו ועל אלון שתבואו כל אימון ואני ייקח ממכם חגורה\רצועות, ושאר הציוד נקנה עוד מלפני שהייתי בגו.
לא יודע, החגורה והרצועות למפרקים יצאו לי ממש בזול, סה"כ יצא לי איזה 800 כל הציוד.
13 מ"מ אדומה ויפהההההההההה. לא מבית הכאב.
Cool story bro
($_$)
אני מתאמן כבר מעל לשנה, תקופה רצינית בבילדינג וכרגע זה הSS הראשון והאחרון ואני רוצה לעשות אותו הכי טוב שאפשר, חוץ מזה שאני לא הולך להסתמך עליו ועל אלון שתבואו כל אימון ואני ייקח ממכם חגורה\רצועות, ושאר הציוד נקנה עוד מלפני שהייתי בגו.
תן לתלה לאתר של החגורה(נראית חגורה עבה/13 מ"מ/ליפטינג כבד)
השלב הבא זה גומיות לבנץ' דינאמי ואז אתה כמו הנחש 🙄
אגב SS טובה גם לחזרה מפציעות או סתם אחרי הפסקות, היו לי כמה פעמים שלא התאמנתי וחזרתי שבועיים לSS כדי להקפיץ משקלים חזרה
מוניטין שלילי.עליתי במשקל בזה שלא הייתי פעיל בפציעה, יום ראשון שבדקתי הייתי 97~.
לא יודע אם עובד, פשוט נכנסתי בין החימומים שלו והוא מיהר לסיים את הסטים אז סיימתי את כל הסקוואט תוך משהו כמו 4 דק'.
23/06/13: חוזרים סוף סוף להתאמן.
סקוואט 100 3x5
בנץ' 85 3x5
דדליפט 120 1x5
הטכניקה קצת התחרבשה וזה גרם למשקלים להיות כבדים, נתחיל לאכול וזה יסתדר כבר.
23/06/13: חוזרים סוף סוף להתאמן.
סקוואט 100 3x5
בנץ' 85 3x5
דדליפט 120 1x5
הטכניקה קצת התחרבשה וזה גרם למשקלים להיות כבדים, נתחיל לאכול וזה יסתדר כבר.
אל תפחד להעלות משקלים מהר, כח לא נעלם מהר
בהצלחה !
אומגה אשע1נס אמר לי לבוא מוקדם יותר בגלל השעה סקוואטים שלו,אז באתי ב5 ככה, ועד שהגעת אני כבר הייתי בבית 😣
העיקר שלי יש אומגה 3, שטן1
זה ממש לא קשור לפחד, הוא עושה בשכל שהוא מתחיל ממשקלים נמוכים אחרי תקופה (גם אם היא קצרה) בלי אימונים.
אני עשיתי אימון ראשון אחרי התחרות (ששבוע לפניה עשיתי רק אימונים קלים) בערך שבוע וחצי אחרי, וחשבתי פשוט להוריד חמש קילו מהשיא שעשיתי שבוע לפני התחרות. ונחש מה.... זה הרס לי יותר מחודש של אימונים בגלל כאבים מטורפים בגב תחתון (כנראה זה גרם לדלקת בגב תחתון, אבל ממש לא בטוח).
בכל מקרה מניסיון שלי עדיף להוריד אפילו חצי משמשקלים ולעלות כמובן מהר חזרה. זה יבזבז לך כולה שלוש ארבע אימונים אבל זה עדיף בהרבה מהעדרות מוחלטת של חודש.