הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
Cool story bro
($_$)
אני מתאמן כבר מעל לשנה, תקופה רצינית בבילדינג וכרגע זה הSS הראשון והאחרון ואני רוצה לעשות אותו הכי טוב שאפשר, חוץ מזה שאני לא הולך להסתמך עליו ועל אלון שתבואו כל אימון ואני ייקח ממכם חגורה\רצועות, ושאר הציוד נקנה עוד מלפני שהייתי בגו.
חגורה אני מבין,
אבל כל שאר הדברים הם רק למי שמשקיע ומקריב.

לא יודע, החגורה והרצועות למפרקים יצאו לי ממש בזול, סה"כ יצא לי איזה 800 כל הציוד.

13 מ"מ אדומה ויפהההההההההה. לא מבית הכאב.

Cool story bro
($_$)
אני מתאמן כבר מעל לשנה, תקופה רצינית בבילדינג וכרגע זה הSS הראשון והאחרון ואני רוצה לעשות אותו הכי טוב שאפשר, חוץ מזה שאני לא הולך להסתמך עליו ועל אלון שתבואו כל אימון ואני ייקח ממכם חגורה\רצועות, ושאר הציוד נקנה עוד מלפני שהייתי בגו.

תן לתלה לאתר של החגורה(נראית חגורה עבה/13 מ"מ/ליפטינג כבד)
השלב הבא זה גומיות לבנץ' דינאמי ואז אתה כמו הנחש 🙄

אגב SS טובה גם לחזרה מפציעות או סתם אחרי הפסקות, היו לי כמה פעמים שלא התאמנתי וחזרתי שבועיים לSS כדי להקפיץ משקלים חזרה

תן לתלה לאתר של החגורה(נראית חגורה עבה/13 מ"מ/ליפטינג כבד)
השלב הבא זה גומיות לבנץ' דינאמי ואז אתה כמו הנחש 🙄

אגב SS טובה גם לחזרה מפציעות או סתם אחרי הפסקות, היו לי כמה פעמים שלא התאמנתי וחזרתי שבועיים לSS כדי להקפיץ משקלים חזרה

איך כדאי לתכנן חזרה לSS אחרי חיטוב ? ישר לתת את המקסימום בקפיצות מקסימליות , או לתת טיפה מרווח ולקפוץ נגיד 5 קילו לשבוע ?

נערך לאחרונה:
11/06/13: בהמלצת ה- דוקטור משקלים קלילים בסקוואט ובדדליפט ולפי הרגשה נמשיך ונעלה 20+- כל אימון.
סקוואט 60 3x5
בנץ 80 3x5
דדליפט [בעיקרון הייתי אמור 60, נתתי גם 100] 100 1x5
יד אחורית, בטן, be פלאנץ', מתח ואז סוף סוף הע1נס סיים והלכתי הביתה.

13/06/13: ממשיך כמו שהמליץ ה-דוקטור.
סקוואט 80 3x5 חצי דקה מנוחה [אושר וההיפוטרופיה שלו.. מעייף!]
פרס 62.5 3x5 קל
מתח מ.ג 11,8,7

יאללה ללמוד ללשון.. ;azban

כמה שוקל?

זה באמת עובד ככה עניין ההיפרטרופיה עם מנוחות קצרות? כמה נחשב מנוחות קצרות,שניות או גם דקות?

עליתי במשקל בזה שלא הייתי פעיל בפציעה, יום ראשון שבדקתי הייתי 97~.
לא יודע אם עובד, פשוט נכנסתי בין החימומים שלו והוא מיהר לסיים את הסטים אז סיימתי את כל הסקוואט תוך משהו כמו 4 דק'.

עליתי במשקל בזה שלא הייתי פעיל בפציעה, יום ראשון שבדקתי הייתי 97~.
לא יודע אם עובד, פשוט נכנסתי בין החימומים שלו והוא מיהר לסיים את הסטים אז סיימתי את כל הסקוואט תוך משהו כמו 4 דק'.
מוניטין שלילי.
ליפטר = בן אדם שתופס את הראק ל-3 ימים ונח יומיים בין סט לסט, עד שבאמצע המנוחה לסט השלישי מעיפים אותו.

23/06/13: חוזרים סוף סוף להתאמן.
סקוואט 100 3x5
בנץ' 85 3x5
דדליפט 120 1x5
הטכניקה קצת התחרבשה וזה גרם למשקלים להיות כבדים, נתחיל לאכול וזה יסתדר כבר.

איך אתה לא מתבייש?!
מתלונן על זה שאני לא מגיע בשעות הקבועות כשאתה בעצמך מגיע בשעות בהן הגיל של המתאמן הממוצע במכון הוא 60...

העיקר שחזרת לבילדינג 🙃

ע1נס אמר לי לבוא מוקדם יותר בגלל השעה סקוואטים שלו,אז באתי ב5 ככה, ועד שהגעת אני כבר הייתי בבית 😣
העיקר שלי יש אומגה 3, שטן1

אני דורש לקבל אומגה 3 בהקדם!
אל תשכח שהגומיות של ע1נס נמצאות אצלי, כך שיש לי קלף מיקוח...

סקוואט 100 3x5
בנץ' 85 3x5
דדליפט 120 1x5

יאללה תן בראש!!!

סקוואט 100 3x5
בנץ' 85 3x5
דדליפט 120 1x5

אל תפחד להעלות משקלים מהר, כח לא נעלם מהר
בהצלחה !

אל תפחד להעלות משקלים מהר, כח לא נעלם מהר
בהצלחה !

זה ממש לא קשור לפחד, הוא עושה בשכל שהוא מתחיל ממשקלים נמוכים אחרי תקופה (גם אם היא קצרה) בלי אימונים.
אני עשיתי אימון ראשון אחרי התחרות (ששבוע לפניה עשיתי רק אימונים קלים) בערך שבוע וחצי אחרי, וחשבתי פשוט להוריד חמש קילו מהשיא שעשיתי שבוע לפני התחרות. ונחש מה.... זה הרס לי יותר מחודש של אימונים בגלל כאבים מטורפים בגב תחתון (כנראה זה גרם לדלקת בגב תחתון, אבל ממש לא בטוח).
בכל מקרה מניסיון שלי עדיף להוריד אפילו חצי משמשקלים ולעלות כמובן מהר חזרה. זה יבזבז לך כולה שלוש ארבע אימונים אבל זה עדיף בהרבה מהעדרות מוחלטת של חודש.

זה ממש לא קשור לפחד, הוא עושה בשכל שהוא מתחיל ממשקלים נמוכים אחרי תקופה (גם אם היא קצרה) בלי אימונים.
אני עשיתי אימון ראשון אחרי התחרות (ששבוע לפניה עשיתי רק אימונים קלים) בערך שבוע וחצי אחרי, וחשבתי פשוט להוריד חמש קילו מהשיא שעשיתי שבוע לפני התחרות. ונחש מה.... זה הרס לי יותר מחודש של אימונים בגלל כאבים מטורפים בגב תחתון (כנראה זה גרם לדלקת בגב תחתון, אבל ממש לא בטוח).
בכל מקרה מניסיון שלי עדיף להוריד אפילו חצי משמשקלים ולעלות כמובן מהר חזרה. זה יבזבז לך כולה שלוש ארבע אימונים אבל זה עדיף בהרבה מהעדרות מוחלטת של חודש.

אני גם תמיד מתחיל מנמוך התכוונתי שיעלה מהר מהנקודה ממנה התחיל

25/06/13: בדד, אלון וע1נס הלכו לאימון בוייצמן.
סקוואט 3x5 110/115 לא זוכר כמה שמתי, התיכנון היה 110 אבל בפועל שמתי 115, היה הרבה יותר טוב מפעם קודמת, קצת גלשתי בתחתית אבל היה קל ובסדר גמור.
פרס 65 3x5
מתח משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית