הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
תפסתם את הקטע של ההקרבה חזק מידי.
בואו נתפשט, נלך לחדר כושר ונסקביט כי התחתונים בכביסה. הכל לשם ההקרבה.
תבינו, כשחוזרים על משהו, הוא כבר לא מספיק.
"טר1ל"

סה"כ יום טוב, בי.

11/07/13:
סקוואט 132.5 3x5 PR
בנץ עם עצירה 95 3x5 PR
דדליפט 160 עם חגורה 1x5

- - - עידכון הודעה - - -

אהה ואירובי - פינוי גזם facepalm

14/07/13: אימון לא משהו, מיום חמישי שעבר לא אכלתי ולא נחתי טוב, אבל על הזין, יום חמישי אני סוגר 140 סקוואט ללא חגורה.
דיברתי עם ע1נס ומחר ויום רביעי קילו בשר כהכנה ל140.
סקוואט 135 3x5 PR
פרס עם חגורה 70 3x5
מתח 3x10 ופשיטת גו 2x20

הטכניקה קצת השתבשה בסקוואט, לא משהו רציני שאי אפשר לתקן, מה שכן, מצאתי את הפיתרון לבעיית האחיזה שהייתה לי.
הפרס היה קצת יותר כבד מפעם שעברה, אבל נסגר.
עכשיו לאכול ולנוח, יום שלישי 137.5 וחמישי 140.

נשקלתי היום בסוף האימון 102.3 עם הנעליים והרבה מים, לא לחוץ, פחות או יותר סטטי או אפילו יורד קצת.

16/07/13: אימון מסריח, אתמול הגעתי אחרי שהסופר נסגר ככה שגם לא היה בשר.
סקוואט 137.5 4F,5,5 PR ממשיכים כרגיל, חמישי 140.
בנץ 97.5 3x5 PR פעם ראשונה שהתקשיתי, סט אחרון שמתי רצועות למפרקי הידיים.
דדליפט 162.5 1x4 PR לא ניסיתי בכלל חמישית, החגורה הפריעה לי מאוד והרגשתי שאני עוד רגע מקיא.
גם שכחתי את האולסטארס בבית והשתמשתי בנעליי בלרינה של הע1נס.

ושוב, גם היום, הכוסשלאמאמא של העובדים בסופר [שרובם ערבים] החליטו לא להגיע היום לעבודה, היה רק עובד אחד וגם לא נתנו לי לעקוף בשביל פאקינג קילו אחד של בשר טחון והביתה, כבר לא היה לי כוח ופרשתי הביתה.
מחר נקפוץ נקנה 2 קילו בשר, יום חמישי סוגרים 140 ולא מעניין אותי איך.

חזק מאוד כרגיל!
אתה תמיד קונה בשר טחון? עדיף מחזה עוף?
נשבר לי כבר לאכול חזה עוף כל יום וגם לא זול בכלל (אני קונה בכמעט 30 שקל לקילו :().

עכשיו אני מתחיל, בתור אקסטרה כוח לקראת ה140 בחמישי, הייתי אמור גם אתמול לאכול אבל היה סגור.
תכלס גם לי נשבר הזין מחזה עוף כבר, ואני מת כבר להמבורגר כבר כמה זמן, ויש גם מבצע 2 קילו ב50 שקלים ככה שזה יוצא יותר משתלם.
לחיטוב זה גם אחלה שומן.

עכשיו אני מתחיל, בתור אקסטרה כוח לקראת ה140 בחמישי, הייתי אמור גם אתמול לאכול אבל היה סגור.
תכלס גם לי נשבר הזין מחזה עוף כבר, ואני מת כבר להמבורגר כבר כמה זמן, ויש גם מבצע 2 קילו ב50 שקלים ככה שזה יוצא יותר משתלם.
לחיטוב זה גם אחלה שומן.
איך אתה אוכל תחזה עוף?

אני לא רוצה לשמוע ממך את המילה חיטוב. תודה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דפוק 🤪
איך אתה אוכל תחזה עוף?
איך אני אוכל או איך אני מכין?
אוכל עם קטשופ ו\או האוכל של הצהריים [אורז, ספגטי, תפוחי אדמה, בטטות - קטלנייי], או שם בסנדוויץ עם חומוס קטשוט ומיונז.

כ1כב כסף, מחכה1

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דפוק 🤪

איך אני אוכל או איך אני מכין?
אוכל עם קטשופ ו\או האוכל של הצהריים [אורז, ספגטי, תפוחי אדמה, בטטות - קטלנייי], או שם בסנדוויץ עם חומוס קטשוט ומיונז.

כ1כב כסף, מחכה1
תעשה את זה בתור שניצל במחבת עם פירורי לחם..הכי טעים ותשים את זה בבגט/פיתה עם חומוס קטשופ מה שבא לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית