סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
תעשה את זה בתור שניצל במחבת עם פירורי לחם..הכי טעים ותשים את זה בבגט/פיתה עם חומוס קטשופ מה שבא לך
יותר מידי התעסקות, אין לי כוח וזמן לזה.
בעבר הייתי עושה ככה, היום נשבר הזין.

שלחתי לך פרטית, תענה.

תעשה את זה בתור שניצל במחבת עם פירורי לחם..הכי טעים ותשים את זה בבגט/פיתה עם חומוס קטשופ מה שבא לך
יותר מידי התעסקות, אין לי כוח וזמן לזה.
בעבר הייתי עושה ככה, היום נשבר הזין.

שלחתי לך פרטית, תענה.

פילה עוף-לא תצטערו על כל שקל ששילמתם עליו !!!
קצת יותר יקר מחזה עוף אבל טעים כל כך וגם יש לו כמעט אותם ערכים כמו חזה עוף, אני חושב גם ששמעתי שהוא יותר בריא...

מה הבעיה? פשוט אוכלים פרה שלמה, אחלה חלבון. הוא חי, הוא ירוץ מהר בעורקים, הגיון פשוט.
יאללה תן 140 ותקבל כ1כב כסף, נשארו לך 14 נקודות 🙌

עשית מה שאמרתי לך?!?!?@!#?!?

אני מזכיר לך.. 200 מ"ל חלב ורק אחרי זה להוסיף את האבקה לתוך החלב(מונע גושים ומונע מהאבקה להדבק לדפנות של השייקר) לערבב טוב ולשים במקפיא לחצי שעה.

אגב אתה עדיין עם המטריקס תות?
שתיתי עכשיו עוד פעם וזה מטורף הטעם הזה..

עשית מה שאמרתי לך?!?!?@!#?!?

אני מזכיר לך.. 200 מ"ל חלב ורק אחרי זה להוסיף את האבקה לתוך החלב(מונע גושים ומונע מהאבקה להדבק לדפנות של השייקר) לערבב טוב ולשים במקפיא לחצי שעה.

אגב אתה עדיין עם המטריקס תות?
שתיתי עכשיו עוד פעם וזה מטורף הטעם הזה..
תודה רבה, המטריקס נגמר ממזמן, עוד שהייתי בחיטוב, אבל אני אנסה זאת עם אבקות אחרות ונראה איך הולך.
זה עובד גם עם 400-500 מ"ל?

18/07/13:
סקוואט 140 3x5 PR
פרס 72.5 3x4 PR

דדליפט באחיזת סנאץ' 2x10 במשקל 60 קילו.
מתח על מגבת 8,6
ריברס הייפרס 2x20

לא ממש מרוצה מהטכניקה בסקואט, קרסתי עם הברכיים ולא יכלתי לשלוט בעומק ככה שיצא שדפקתי די דיפים. מצ"ב בזאת הסט שלישי שלדעתי הטכניקה הייתה הכי "טובה" ובכללי הסט הלך מהר.
בפרס כבר הייתי עייף מהסקוואט, אבל קרוב מאוד לסגור חמישיות.
וע1נס שכח את הגומיות בבית אז לא עשיתי GM, ונתתי קצת תרגילי עזר שונים במטרה אולי לסדר מעט את הדדליפט.
סה"כ קטלני, ביומיים האחרונים קמתי ממש מוקדם [6-6 וחצי] ולא ישנתי הרבה כמו תמיד, עבדתי בבוקר, אבל הבשר עשה את שלו 🤪

לתל"ה: http://www.youtube.com/watch?v=bdloXN6NAuw&feature=youtu.be

תודה רבה, המטריקס נגמר ממזמן, עוד שהייתי בחיטוב, אבל אני אנסה זאת עם אבקות אחרות ונראה איך הולך.
זה עובד גם עם 400-500 מ"ל?

זה משפר את הטעם והמרקם פלאים!!
אני אישית אוהב שזה מתוק יחסית, בין 200-300 מ"ל חלב.
בגלל שאני בחיטוב ואני מכור לנס קפה(יוצא לי חצי ליטר ביום חלב) אז אני שותה 200 מ"ל בשייק.

תנסה פעם אחת ותגיד לי איך היה

תודה רבה 😃

אומנם הטכניקה פח, אבל זה חד פעמי כזה, לרוב הטכניקה הרבה יותר טובה.

פאק !! מה ?!?!!!
אתה רק בן 16 חשבתי אתה בן 20-28 תראה איזה ענק אתה:Oעזוב את זה שאתה ענק תראה איזה משקלים ואתה רק שנה אחת מתחתי:s59:
שאפו...🙌

ולחשוב שהיית בילדר שהתלהב מהלג פרס של קולמן ואמר לי שבילדינג פי 100 מליפטינג ושכל הליפטרים שמנים:bananaparty:
עכשיו אתה צריך לעבוד על 200 לסינגל, די ריאלי לדימונה עם הקצב הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית