הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
רק אל תשכח:

ממליץ לך גם לעבוד קצת על חיזוק האמות והאצבעות, זה עוזר להוריד לחץ מהמפרק. אני אישית עושה 2 סופרסטים של 2 תרגילים לאמה אחרי אימון יד קידמית, זה יותר כיף לתחושה של הפאמפ ויותר עוזר לי.

מצאתי את זה בגוגל באחד מהאשכולות של הפורום ופשוט הייתי חייב לעלות את זה לפה 🤡

01/09/13: שבוע אחרון בSS
סקוואט 160 1,3,2
בנץ 117.5 5,4,4 PR
דדליפט 155 1x5 קפיצה של 5 קילו

שיניתי לאחיזה רחבה בסקוואט מהסט השני, שמתי רצועות לכף היד, ואני מוריד מרפקים בכוח, היה הרבה יותר טוב לדעתי, אבל סוג של "שרפתי" את עצמי עם כל הניסיונות הללו.
בנץ מצויין, שיפרתי את הכיווץ והתחת לא עלה, ככה שלמרות הכשל אני מרוצה.

צריך למצוא פיתרון לאימון בחמישי, יום שלישי סוגר את המטרה בפרס ובחמישי את הבנץ'.

01/09/13: שבוע אחרון בSS
סקוואט 160 1,3,2
בנץ 117.5 5,4,4 PR
דדליפט 155 1x5 קפיצה של 5 קילו

שיניתי לאחיזה רחבה בסקוואט מהסט השני, שמתי רצועות לכף היד, ואני מוריד מרפקים בכוח, היה הרבה יותר טוב לדעתי, אבל סוג של "שרפתי" את עצמי עם כל הניסיונות הללו.
בנץ מצויין, שיפרתי את הכיווץ והתחת לא עלה, ככה שלמרות הכשל אני מרוצה.

צריך למצוא פיתרון לאימון בחמישי, יום שלישי סוגר את המטרה בפרס ובחמישי את הבנץ'.
כל הכבוד על הבנץ'!

אותו דבר, ~105.
תכלס סגרתי 3x3 על 160, נותר לי רק לסגור 80 פרס ו120 בנץ.

משקל מכובד ביותר... אתה מתכנן חיטוב מתישהו או שרכגע טוב לך ככה?

בודק אפשרות להתחיל CBL ולרדת מתחת ל100 (זאת הקטג המתוכננת).
אין לי מושג לגבי אחוז שומן, אבל אני מאוד נוזלי.

בודק אפשרות להתחיל CBL ולרדת מתחת ל100 (זאת הקטג המתוכננת).
אין לי מושג לגבי אחוז שומן, אבל אני מאוד נוזלי.

אני חושב שכדאי לך להתחיל לחתוך במשקל , CBL מצויינת במיוחד למטרות שלך (היא גם כייפית) אבל אם אתה מעל 15 אחוז שומן לדעתי תהיה לך בעיה לחתוך במשקל דרכה

אני חושב שכדאי לך להתחיל לחתוך במשקל , CBL מצויינת במיוחד למטרות שלך (היא גם כייפית) אבל אם אתה מעל 15 אחוז שומן לדעתי תהיה לך בעיה לחתוך במשקל דרכה
למה שתהיה בעיה?

לא, אבל אושר עוזר לי, בתפריט זמנים וזה.
אתה נוכן להגיד לי בקצרה מה הבעיה?
יש לי את הספר במחשב בבית.

אני לא זוכר אם זה כתוב בספר או באיזה מאמר שקראתי על הדיאטה יש איזה משהו שאומר שה"דיאטה" מתאימה יותר לאחוז שומן מתחת ל15
אני לא זוכר בדיוק איפה זה נכתב ולמה בגלל זה אני אומר לך שתנסה לבדוק את זה לפניי
בעיקרון ה"עקרונות" של הדיאטה הזאת מאד פשוטים והגיוניים והם עובדים טוב (אני על זה כבר כמה זמן) אבל תנסה לבדוק על הקטע עם הא.ש תוודא את זה, שוב אני אולי מתבלבל אבל זכור לי משהו

you dont need something else dont do normal cutting, with 105 you EASY get into 100 cat... 1 week no carbs maybe worst case scanerio dehydration. it wont be difficult for you. save cutting or cbl for after dimona

יש עוד 3 חודשים עד דימונה, ואני לא מתכוון לחטב לפני התחרות. אני לא יודע מה יהיה עם המשקל גוף בחודשיים בטקסס, ככה שחשבתי שcbl יעזור.
אז מה אתה מציע?

אצלי ההבדל של הנוזלים 2.5 ק"ג לכל היותר . לא בטוח שכדאי לבנות על שבוע דל פחמימה
בפרט שמן הסתם בטקסס כדאי לאכול יותר מניטרלי , וזה אומר לעלות במשקל בתזונה רגילה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית