סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
Raccon it's more, people loose more then 10kg for fluids with good methods and exp. 5kg for 100+kg lifter its easy.
I lost 4 kg just by droping carbs before CBL. He is heavier and probably more fluid-full then what I was. He will be good.

03/09/13: התאוששות, כנראה אימון אחרון בSS אם לא נמצא פיתרון לאימון בחמישי.
חזרתי ב4 הביתה מבצפר, אכלתי קצת, איזה שעה החזקתי את עצמי לא להירדם לקחתי קפאין ויצאתי לאימון.

הרגליים היו תפוסות ברמות, אז נתתי סקוואט יותר קל מהרגיל. בלי שרוולים.
סקוואט 100 3x3
פרס 80 4,4,3 PRRRRRRRRRR
אירובי 20 דק'
מתח מ.ג 10,10,7

המטרה בפרס הייתה לסגור 3x3 את המשקל הזה, והלך מצויין ויחסית קל לטכניקה שהיא לא הכי טובה שלי, היה לי בלאגן עם הנשימות וכתוצאה מכך בעיה של באלאנס והרבה זמן בין החזרה הרביעית לחמישית, כולן עלו עד החצי ונעצרו.
יש לי את המשקל הזה לחמישיות ללא ספק, אבל אין זמן, העיקר שעברתי את המטרה שהצבתיייייייייייייייי risus

03/09/13: התאוששות, כנראה אימון אחרון בSS אם לא נמצא פיתרון לאימון בחמישי.
חזרתי ב4 הביתה מבצפר, אכלתי קצת, איזה שעה החזקתי את עצמי לא להירדם לקחתי קפאין ויצאתי לאימון.

הרגליים היו תפוסות ברמות, אז נתתי סקוואט יותר קל מהרגיל. בלי שרוולים.
סקוואט 100 3x3
פרס 80 4,4,3 PRRRRRRRRRR
אירובי 20 דק'
מתח מ.ג 10,10,7

המטרה בפרס הייתה לסגור 3x3 את המשקל הזה, והלך מצויין ויחסית קל לטכניקה שהיא לא הכי טובה שלי, היה לי בלאגן עם הנשימות וכתוצאה מכך בעיה של באלאנס והרבה זמן בין החזרה הרביעית לחמישית, כולן עלו עד החצי ונעצרו.
יש לי את המשקל הזה לחמישיות ללא ספק, אבל אין זמן, העיקר שעברתי את המטרה שהצבתיייייייייייייייי risus
פרס מטורף
עובר לטקסס?

פרס מטורף
עובר לטקסס?
כרגע התלבטות גדולה, טקסס מתחילה ב4 שבועות "דילואד" מה שעובר שמשבוע 5 אפשר לשבור שיאים ולהתקדם, ויש לי כפחות מחודשיים להתקדם לפני החודש הכנה לתחרות, מה שמשאיר לי 3 שבועות של שבירת שיאים במידה והכל יילך כמתוכנן, שזה אומר לא להוסיף הרבה משקל על המוט.
טקסס אני יעשה לפני התחרות, או משהו דומה מבחינת הנפח של התוכנית על מנת לשפר טכניקה.

מצד שני הדדליפט שלי פח [מבחינתי] ואם אני לא ייעשה משהו בסוף בתחרות אני אמשוך 180 וזה בושה לדעתי, ככה שאני שוקל אפשרות לעשות נפח בדדליפט, וסוף סוף להעיף אותו למעלה כמו שצריך, מה גם שזה יוסיף הרבה משקל על המוט בחודש הזה, גם ייתקן לי את הטכניקה, וגם יקפיץ לי את הטוטאל.

חשבתי אולי לשלב נפח בדדליפט בטקסס, אני לא יודע אם זה אפשרי ואם זה בכלל כדאי, בכל מקרה, מחכים לדוקטור שייתן את דעתו.

כרגע התלבטות גדולה, טקסס מתחילה ב4 שבועות "דילואד" מה שעובר שמשבוע 5 אפשר לשבור שיאים ולהתקדם, ויש לי כפחות מחודשיים להתקדם לפני החודש הכנה לתחרות, מה שמשאיר לי 3 שבועות של שבירת שיאים במידה והכל יילך כמתוכנן, שזה אומר לא להוסיף הרבה משקל על המוט.
טקסס אני יעשה לפני התחרות, או משהו דומה מבחינת הנפח של התוכנית על מנת לשפר טכניקה.

מצד שני הדדליפט שלי פח [מבחינתי] ואם אני לא ייעשה משהו בסוף בתחרות אני אמשוך 180 וזה בושה לדעתי, ככה שאני שוקל אפשרות לעשות נפח בדדליפט, וסוף סוף להעיף אותו למעלה כמו שצריך, מה גם שזה יוסיף הרבה משקל על המוט בחודש הזה, גם ייתקן לי את הטכניקה, וגם יקפיץ לי את הטוטאל.

חשבתי אולי לשלב נפח בדדליפט בטקסס, אני לא יודע אם זה אפשרי ואם זה בכלל כדאי, בכל מקרה, מחכים לדוקטור שייתן את דעתו.

הדוקטור ממש לא נגד נפח בדדליפט. אתה יכול לעשות משהו אימון נפח דומה למה שהוא נתן לי - 3 סטים של סקוואט, 3 סטים של דדליפט.

למה לא לעשות טקסס בלי החודש לפני ? רק איזה שבועיים כדי להיכננס לתוכנית ואז להתחיל שיאים ?

ושבועיים לא יספיקו לו ?

לא בטוח, נגיד והוא הולך שבועיים אחורה ושובר פעם אחת שיא ונתקע שוב מה זה נתן לו? הוא בזבז שלשה שבועות כי הוא צריך שוב לחזור אחורה והפעם יותר אחורה כדי להתחיל לשבוע שיאים בהמשך.

אני במקומו הייתי עושה סוג של ליניארית - ממשיך עם 5X5 שבסט החמישי הוא פשוט שובר שיא(כלומר פרמידה) אחרי שהוא נתקע עובר ל3X3 כל זה עד התחרות , שבועיים לפני בערך בודק סינגלים ומתרגל לעצימות גבוהה
ואז בשבועיים שנשארו דילואד קטנצ'יק - נכנס שוב לעליה ליניארית עם המטרה לשבור שיאים בתחרות שוב.

טוב, כאן נגמרה התוכנית SS, עוברים לטקסס.
משקלי סיום:
סקוואט 160 [3x3, בעיקרון זה ה4,4,2 של הניסיון הראשון], 157.5 [3x5].
בנץ' 117.5 [3x5] ויש לי לפחות 120 ל3x3
פרס 80 ל3x4 שאני מאמין שיש גם לחמישיות.
דדליפט 165 1x5 שלא זז הרבה זמן.
פספסתי משהו?

משקל גוף - 105~.
מתחיל לעבוד בלי השרוולים.
ע1נס סידר לי את המבנה של התוכנית מבחינת משקלים וכו'.
שיהיה לי בהצלחה! לרסס risus

משקלי סיום:
פספסתי משהו?

משקל גוף - 105~.
כל הכבוד משקלים מכובדים ביותר!! פרס ובנץ' קטלניים....
שכחת מתח...

בהצלחה בתוכנית החדשה... מתי מתחיל? עושה איזה כמה ימים מנוחה או ישר לעבודה?

תודה רבה היקיק, מעריץ1

מתחיל בראשון, היום לא היה אימון כי סגור, ככה שזאת הייתה ה"מנוחה".
קרדיט ענק לע1נס ולדוקטור.
תודה לכל מי שעזר בתהליך!

משקלי סיום:
פספסתי משהו?

משקל גוף - 105~.

גם זיין, גם תותח, וגם שובר pr ....הרי אתה הוא פסיכו המטורף הלא כן ?

משקלי סיום:
פספסתי משהו?

משקל גוף - 105~.
למה בלי שרוולים?

שיהיה המון בהצלחה בטקסס! אני אמשיך לעקוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית