הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
08/09/2013: חרא אימון, הרגיש לא טוב
סקוואט 125 5X5
בנץ' 105 5,5,5,5F,5
מתח 3x5

התקלף לי העור באמצע כף היד [מזכיר את KK בתמונה של השוקיסט חחחחחחחחחחח] ככה שהיה מאוד קשה בבנץ ובסקוואט, שמתי תחבושת ומין סלוטייפ מיוחד כזה אז לא היה כמעט גריפ.
הכשל בבנץ הוא דפוק, אבל נחזור על המשקל הזה בפעם הבאה, למרות שזה בגלל הפצע, ועשיתי בלי רצועות לידיים חוץ מהסט האחרון.

08/09/2013: חרא אימון, הרגיש לא טוב
סקוואט 125 5X5
בנץ' 5,5,5,5F,5
מתח 3x5

התקלף לי העור באמצע כף היד [מזכיר את KK בתמונה של השוקיסט חחחחחחחחחחח] ככה שהיה מאוד קשה בבנץ ובסקוואט, שמתי תחבושת ומין סלוטייפ מיוחד כזה אז לא היה כמעט גריפ.
הכשל בבנץ הוא דפוק, אבל נחזור על המשקל הזה בפעם הבאה, למרות שזה בגלל הפצע, ועשיתי בלי רצועות לידיים חוץ מהסט האחרון.
לא רשמת משקל בבנץ'

Don't worry about this workout, from my exp when you reset you approach the bar with attitude "yeah whatever its just 125, I did 160 so who cares..." and when you don't think its going to be heavy - it is. Try to "respect" each set and don't worry it's perfectly normal I'm always feel like this.

פסיכו, אני מפרגן והכל על המשקלים. אבל אני אשמח אם תוכל לעלות סרטון של הבנץ (ואפילו הפרס).
אני יחסית עוקב קבוע בלוג, ולא זכור לי שראיתי סרטון שלך מבצע בנצ' של 100 ק"ג ומעלה.
אפילו זאק, החניך של ריפטו, סיים SS עם בנצ' 110 3X5.
בשביל הקהל הרחב, נשמח לראות סרטון שלך.

פסיכו, אני מפרגן והכל על המשקלים. אבל אני אשמח אם תוכל לעלות סרטון של הבנץ (ואפילו הפרס).
אני יחסית עוקב קבוע בלוג, ולא זכור לי שראיתי סרטון שלך מבצע בנצ' של 100 ק"ג ומעלה.
אפילו זאק, החניך של ריפטו, סיים SS עם בנצ' 110 3X5.
בשביל הקהל הרחב, נשמח לראות סרטון שלך.
אין בעיה, יעלה.

ליאור המון בהצלחה בטקסס! המשקלים שהבאת בסיום ה-SS לא מובנים מאליו ועשית דרך ארוכה ומוצלחת!
תפציץ, תרסס, תרביץ, תעקם, תשבור.. וכו'

10/09/13: התאוששות, בלי קפאין.
סקוואט 100 3x3
פרס 60 2x5
פשיטת גב 2x20

@BreakingBadSuck לבקשתך.

נא לא לחפור על הזווית בגב, אני מודה לטכניקה שלי ואני יודע מה אני עושה.

חזק ביותר ... מוניטין
דרך אגב, פשיטת גב בכסא רומי? אני לא סובל את התרגיל הזה

רגליים ענקיות. פרס רצחני, אני לא הבנתי מה הבעייה בפרס.

למה אתה נשאר בנעילה כול כך הרבה זמן?
רק אלוהים יודע.
לוקח אוויר, מתמקם, מסתדר, אבל באמת בזבזתי זמן בנעילה וחבל.

חזק ביותר ... מוניטין
דרך אגב, פשיטת גב בכסא רומי? אני לא סובל את התרגיל הזה
אין לי מושג האמת, יש איזה מכשיר כזה שם שאני עושה.

אגב, הייתי תפוס ברמות ברגליים, אתמול זה עוד היה סביר, היום זה היה סיוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית