סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
30/09/13:
התחלתי אימון הגעתי לקראת סוף החימום של הסקוואט פיתאום באה לי איזה אחת מההנהלה מבקשת ממני לבוא לשיחה עם המנהלת, אמרתי סבבה שיהיה.
אני מדבר עם המנהלת וזה, אמרה ככה וככה שלא לעשות רעש וזה [אין לי בעיה, נמצא כבר פיתרון] ובאה אומרת לי שהיא לא מוכנה לשלם את הכסף על החלפת המראה [פאקינג 1800 שקל!] ואומרת לי שאני אשלם או שמבטלים לי את המנוי.
קיצר, אם הולכים באמת לבטל לי את המנוי או שיעשו בעיות.... שיתכוננו להרבה רעש ובלאגן ותביעה שתגיע אליהם.

למה נראה להם שאני אמור לשלם? יש להם ביטוח שיסתדרו, חוץ מזה שזה באמת היה בטעות וכולה סדק חצי מטרXחצי מטר, אם זה 300 שקל הייתי עוד מוכן לשלם רק שיסתמו תפה [למרות שאני לא צריך], ומה זאת החוצפה להשפיל אותי?! חוץ מזה שעל דברים אחרים ששבורים או נשברו בעבר [אותה המראה גם נשברה לפני כשנה וחצי] ואף אחד לא נדרש לשלם כסף עבור התיקון\ההחלפה, מה זאת האפליה הזאת?!
איך שברת את המראה?

התאמנת לפחות ?

תעשה להם תרגיל , תגיד שאתה תביא כבר מראה (ותביא איזה מראה מעפנה שתמצא ברחוב).

נ.ב גם אני שברתי מראה ולא עשו לי בעיות.

איך שברת את המראה?
הייתה שם קופסא שפעם היינו מסתירים איתה את המראה, באתי להזיז אותה והייתה איזה בליטה ברצפה אז זה קיבל קונטרה ופגע במראה ועשה סדק.
סה"כ טעות אנוש, מאז לא שמים כלום מול המראה.
התאמנת לפחות ?

תעשה להם תרגיל , תגיד שאתה תביא כבר מראה (ותביא איזה מראה מעפנה שתמצא ברחוב).

נ.ב גם אני שברתי מראה ולא עשו לי בעיות.
לא, אמרה לי ללכת הביתה ולא להמשיך להתאמן, ככה שיש בעיה מבחינת האימונים השבוע.
אין לי בעיה להביא מראה, הקטע הוא שהם רוצים להביא מראה חדשה, ואומרים שאי אפשר להחליף רק את המקטע שנסדר אלא שצריך להחליף את כל החלק [3 מטר על 1.5 נראלי] ורוצים שאני אשלם את הכסף על המראה ועל ההתקנה, והם יכולים לקפוץ לי ואני קטין ואני אתבע אותם על עוגמת נפש אם הם יעשו משהו.

תאיים בתביעה , תספר ותפיץ את הסיפור בפייסבוק .

אפילו תלך לשם מחר (או אפילו היום) ופשוט תתאמן, קשה לי להאמין שיוציאו אותך בכוח , וגם אם כן יש לך בסיס טוב יותר לתביעה .

איך שברת את המראה ?
פעם חבר שלי פוצץ את המראה עם הרגל לא נראה לי עשו לו משהו

+1

לא אמור להיות להם ביטוח או משהו?

המתכננים של החדכים של היום ממש טיפשים, למה לעזאזל למרוח מראות על כל סנטימטר בפריווייטס
יש ביטוח, ואני משלם עליו כל חודש, שיפעילו את הפוליסה או שישלמו הם למה נראה להם שאני אמור לשלם?!
תאיים בתביעה , תספר ותפיץ את הסיפור בפייסבוק .

אפילו תלך לשם מחר (או אפילו היום) ופשוט תתאמן, קשה לי להאמין שיוציאו אותך בכוח , וגם אם כן יש לך בסיס טוב יותר לתביעה .
אני עכשיו יכול לתבוע על אפליה ועוגמת נפש, בנתיים אני בא אליהם בטוב, אם יחליטו לבטל לי את המנוי אני הולך לשרוף את המקום.
כרגע ההורים עדיין לא יודעים, אם זה לא ייסגר בינינו אז נגמר הסיפור שלי ואני גם לא אתחרה לצערי הרב.

איך שברת את המראה ?
פעם חבר שלי פוצץ את המראה עם הרגל לא נראה לי עשו לו משהו
"הייתה שם קופסא שפעם היינו מסתירים איתה את המראה, באתי להזיז אותה והייתה איזה בליטה ברצפה אז זה קיבל קונטרה ופגע במראה ועשה סדק.
סה"כ טעות אנוש, מאז לא שמים כלום מול המראה."

המראה הזאת כבר נשברה בעבר, אף אחד לא שילם, כנ"ל על כל דבר אחד שנפגע\נשבר\נפגם במכון.

אם יש לך את הזמן והעצבים להתעסק עם זה, הייתי ממליץ לך לבדוק טוב טוב את החוזה ועם אנשים שמבינים בעניין ולראות אם מה שאתה משלם להם כולל ביטוח מהסוג הזה. אם כן לך עם זה לבית דין לתביעות קטנות, אולי עוד תוציא מנוי חינם לכל החיים או משהו כזה. בכל אופן אל תהיה הבנאדם הקטן שנותן לחברה גדולה לדרוך עליו.

ליפטר פרש בתחילת הקריירה בגלל שהוא שבר מראה במכון

נשמע טוב
תהיה בטוח שזה לא הסוף!

תירוצים זה למוצצים ;)
סתם פשוט הייתי חייב להגיד לך את זה.
מסכים1
אבל אני לא מתרץ, או שאני אעבור למכון בקריית אונו או שאני יעשה לי מכון בבית איכשהוא מהכסף של התביעה 😃

לא, אני לא מתכוון לחרבן באמצע המכון.

30/09/13:
התחלתי אימון הגעתי לקראת סוף החימום של הסקוואט פיתאום באה לי איזה אחת מההנהלה מבקשת ממני לבוא לשיחה עם המנהלת, אמרתי סבבה שיהיה.
אני מדבר עם המנהלת וזה, אמרה ככה וככה שלא לעשות רעש וזה [אין לי בעיה, נמצא כבר פיתרון] ובאה אומרת לי שהיא לא מוכנה לשלם את הכסף על החלפת המראה [פאקינג 1800 שקל!] ואומרת לי שאני אשלם או שמבטלים לי את המנוי.
קיצר, אם הולכים באמת לבטל לי את המנוי או שיעשו בעיות.... שיתכוננו להרבה רעש ובלאגן ותביעה שתגיע אליהם.

למה נראה להם שאני אמור לשלם? יש להם ביטוח שיסתדרו, חוץ מזה שזה באמת היה בטעות וכולה סדק חצי מטרXחצי מטר, אם זה 300 שקל הייתי עוד מוכן לשלם רק שיסתמו תפה [למרות שאני לא צריך], ומה זאת החוצפה להשפיל אותי?! חוץ מזה שעל דברים אחרים ששבורים או נשברו בעבר [אותה המראה גם נשברה לפני כשנה וחצי] ואף אחד לא נדרש לשלם כסף עבור התיקון\ההחלפה, מה זאת האפליה הזאת?!
כנראה סתם רוצים להבריח אותך משם, אצלנו במכון מישהו סדק את המראה בטעות,
עכשיו זה לא עניין של לתקן את החתיכה הזאת, צריך להחליף את כל המראה.
לא עשו בעיות, החליפו לבד בלי לדבר יותר מדיי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית