נראה לי שהוא התכוון לזה שהוא משלם מנוי.חבל שאתה מוותר להם ומשלם.
בכל מקרה תפציץ בחמישי מוניטין נתתי לך כבר בלוג שלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי שהוא התכוון לזה שהוא משלם מנוי.חבל שאתה מוותר להם ומשלם.
בכל מקרה תפציץ בחמישי מוניטין נתתי לך כבר בלוג שלי.
צודק קראתי את זה בטעות משלם את הכסףנראה לי שהוא התכוון לזה שהוא משלם מנוי.
הזזתי איזה קופסא ועקב בליטה כלשהיא ברצפה היא קיבלה קונטרה וזה פגע במראה ועשה סדק.היא מנסה להלחיץ אותך בקשר למחיר, 1800 זה לא עולה בטוח, אצלנו גם מחליפים בצורה קבועה את המראות כי נשברות, הבעיה זה שכשיש סדק במראה צריך להחליף את כל הריבוע של 2.5X1.5 מטר, אם אני לא טועה המחיר הוא 700-900 שקל לריבוע גדול, עוד לא קרה שתבעו מתאמן אצלנו שישלם את המחיר כי כל 4 חודשים נשברת מראה זה חלק מהבלאי שיש בחדר כושר גדול ועמוס.
אם יש מצלמות ואתה יכול להוכיח שלא שברת בארגסיביות/שו טעות אנוש יש לך קייס גם לתביעה נגדית, אם החזרת את המוט בסקוואט חזק והעפת את הכלוב או זרקת דאמבל על המראה אחרי סט המנהלת שלך צודקת
?אתמול נפח תחתון+ מטקון "גרייס" ב4:48
לפעמים יש לנחש חשק לעדכן במקומות לא קשורים . מה כואב לך ?
עכשיו הבנתי איך אנשים כותבים הודעות ריקות
עכשיו הבנתי איך אנשים כותבים הודעות ריקות
איך הצלחת לעלות על זה...חח זה כזה נדיר !
יואו אתם קולים
רציני איך עושים תגובות ריקות
לא כתב לבן
זה לא, אתה יכול לסמן את כל השורה ולראות.אני חושב שהם עושים סימן כולשהו כמו נקודה בקצה השורה ואז צובעים אותה בלבן ובקושי רואים.
זה לא, אתה יכול לסמן את כל השורה ולראות.
המוט מחליק לך בדדליפט? אתה עם מגנזיום או שאסור אצלכם?10/10/13: שבוע 2 טקסס עצימות
סקוואט 155 1x3
בנץ עם עצירה 122.5 1x3F
דדליפט 160 1x3F
הטכניקה היום קצת התפקששה לצערי.
בנץ באחרונה הכיווץ או משהו לא עלה, לא עניין של כוח.
דדליפט הלך הרבה יותר טוב ממה שציפיתי, הגב היה הרבה יותר ישר, אבל האחיזה ממש עשתה בעיות. בשלישית המוט עבר את הברך והגיע לאמצע ירך, ולצערי לא עלה, 15-20 שנ' אחרי עוד ניסיון לא מוצלח, האגן זינק וזה היה כבר אבוד.
ממשיך להתקדם, עוד שבוע אחד בתוכנית ואז משתנה מבנה הנפח.
שוב אין אירובי לצערי, מיהרתי הביתה.
לגבי המנהלת... נראה כבר מה יהיה.