הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
כן.

י'טיטול כדאי לך מאוד להצדיק את החצי שעה אירובי שפספסתי בגללך.
לפחות הטכניקה שלך השתפרה.

אתה בטח דיי מאוכזב אה? חשבת כבר שהיה לו טוטאל 0 ואז גילית ש427.5 (300 יותר משלך). שמעתי את חיכוך הידיים וצחוק המכשפה עד רחובות (ע''ע גרגמל).
בנוגע למה שאברהם כתב, הוא פשוט אחד מהאנשים הטובים שהזכרת מקודם, אני חושב שזו כתיבה בשקל של וונאבי שבחיים לא הפסיד שיעור לשון.

מה, אחי, אתה מבריז משיעורי לשון?!! איזה גבר אתה!! בטח אתה מזיין מלא בגלל זה! זה ידוע שכל הכוסיות בדשא בשיעורי לשון!

נ.ב. אתה יכול לשער איך ניראתה הנוכחות שלי בשיעורי לשון אם הוצאתי 90 במתכונת וקיבלתי מגן 70.

די לזיין לי את הלוג בשטויות שלכם.

4/12:
בנץ 110 2X2
פרס 60 4X5
מתח 17.5 קילו - שלשה
אחר כך עוד תשיעייה במשקל גוף.
חתירה קרוק סטייל דאמבל 36 קילו 3X10 יד יד.
אירובי 25 דק'.

זה תלוי במורה. שורה תחתונה, המורה קובע את הציון מגן, הוא יכול להשתמש בציון של המתכונת בלבד או להכניס עוד פרמטרים

אין תוכנית מוגדרת כרגע. 06/12/13: פלטות כתומות בלבד, ממשיך בלי חגורה.
סקוואט 135 1x3
דדליפט רפיטו סטייל עם אולסטארס
95x5, 110x5,125x8
פרונט סקוואט [מנסה ללמוד טכניקה]
עד 60 לשלשות.
אירובי 20 דק'.

אשמח לעצות לגבי האחיזה בפרונט סקוואט, אני חייב לעשות רק משולבת כי זה מכאיב לי במפרק כף היד.
אני עדיין לא מוצא את המיקום הספציפי הנכון.

לתל"ה

נערך לאחרונה:
אשמח לעצות לגבי האחיזה בפרונט סקוואט, אני חייב לעשות רק משולבת כי זה מכאיב לי במפרק כף היד.

תתחיל לעבוד על גמישות במפרק כף יד, מניסיוני תוך שבוע של עבודה יום יומית כבר אין בעיה לאחוז באחיזת משקולנים.

אחרי פגרה קצרה עקב סיבות שונות, חוזרים לעניינים.
התפריט שונה לכ2000~ קל', 200+ גרם חלבון כללי, בערך 150 ואפילו פחות פחמימה.

12/12/13:
דדליפט ריפטו ~102.5x3,117.5x3,132.5x9
~102.5x14
קצת פרונט סקוואט 60x3x5 יותר טוב, עדיין באחיזה מוצלבת, ועדיין נחנק אבל משתפר.
מחר אירובי.
משקל גוף במכון באמצע אימון: 103 בדיוק.

דדליפט הלך טיפה פחות טוב, צריך להוריד קצת אגן ולשמור על גב עליון ישר יותר, כמו בפעם הקודמת.

12/12/13:
~102.5x14
מחר אירובי.

דדליפט הלך טיפה פחות טוב, צריך להוריד קצת אגן ולשמור על גב עליון ישר יותר, כמו בפעם הקודמת.
אתה לא אמור לגעת בצוואר עם המוט זה אמור לשכב על עצם הבריח

לא יודע יש לי בעיה עם המיקום, המיקום שאני בו כרגע די מקבע לי את המוט.

12/12/13:
~102.5x14
מחר אירובי.

כמה נקודות-
לגבי חיטוב- אני מניח שאתה הולך לרדת יחסית הרבה, אני ממליץ לטווח ארוך להתחיל מקל' גבוה יחסית, אתה שוקל 103, 2000 קל' ליום זה סופר-נמוך בשבילך, אתה תרד הרבה ומהר ותתקע ישר. אני שהייתי מחטב על 85-90 הייתי מתחיל סביב קרוב ל3000. כל הפואנטה (לדעתי) בחיטוב זה להשאיר לך "תחמושת" לכל שלב בחיטוב, אני הגעתי למצב של תפריט מאוד דל בקלוריות, כמעט ללאפחמימות (מאמין שמתחת ל50) והייתי תקוע על א.ש לא נמוך יחסית לחיטוב במשך קרוב לחודש. אני אהבתי להתחיל מ200 פחמימה וכל שבוע להוריד פרוסת לחם או כוס חלב לצורך העניין. גם אירובי הייתי ממליץ להתחיל ממשהו באמת בקטנה כמו 15 דקות הליכה ולאט לאט להעלות ממש בקטנה כמו דקה יותר כל אימון, אחרי נגיד חודש להתחיל לשלב אינטרוולים קצרים.

לגבי דדליפט לדעתי האישית יש לך בעית גמישות בגב התחתון שקשה לך "להוציא תחת" ולהכנס לפוזיציה חזקה שמשם הגב ישאר ישר כל התנועה, אני לא ממש בטוח איך פותרים את זה. ניסית אגב סומו? עכשיו שאתה לא בתוכנית מוגדרת וגם ככה לא תתחזק במיוחד בחיטוב, שווה אולי לנסות.

תודה אופיר.
אני על גירעון 600+-, לא כולל אירובי.
התפריט מוגדר ל2000-2300 קל ליום, תלוי באיזה יום. הוא נוח לי מאוד ואני לא רעב כלל.

לגבי הדדליפט איך אתה מציע לעבוד על גב תחתון? (בבקשה אל תגיד לימבר 11, מקווה1).
אני מסוגל להוציא תחת, אני פשוט שוכח, וסומו ניסיתי פעם אחת והרגיש זוועה.

היום:
אירובי 8 ק"מ, 42 דקות.
משקל גוף "יבש": 102.

אירובי? ל1לז. אני מקווה שאתה לא מנסה לשמור על המשקלי עבודה שלך אלא מנסה להמשיך להתקדם, יש יחס ענק בין המשקל גוף שלך לבין הפוטנציאל שאתה יכול להגיע, גם בחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית