הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע מילטרי פרס

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidAnterior/BBMilitaryPress.html

בלינק פה מראים שהוא אוחז בהתחלה את המוט עם ידיים בצורה אחת והופך אותה באמצע ההרמה כלפי מעלה .

אני מבצע את המילטרי פרס בצורה כזאת שאני אוחז מוט , ומרים אותו באותה אחיזה בלי להפוך את התנועה של הידיים , עוד משו , באמצע המילטרי ברגע שאני מוריד את המוט אני לוקח את החלק העליון של הגוף טיפה אחורה , דבר שיוצר לי סוג של "כאב" בגב התחתון , זה בסדר ?

ואם זה בסדר לבצע מילטרי כמו שאני מבצע או שחובה להחליף את התנועה של הידיים בהרמה כלפי מעלה ?

אני לא רואה בסירטון שהוא מחליף אחיזות וגם לא אמורים להחליף או לשנות אחיזות בזמן פרס.
תנסה לא להטות את הגוף אחורה כשאתה מוריד את המוט. תזיז קצת את הראש אחורה, זה אמור להספיק.

• פותח/ת השרשור
כפות הידיים צריכות להיות סגורות על המוט ולהיות לכיוון הגוף שלנו או לכיוון השני ? טווח התנועה נע מהחזה העליון עד למצב של ידיים ישרות ואז שוב עד לחזה העליון נכון ?

סגורות על המוט פונות החוצה. התנועה מתחילה כשהמוט נשען על החזה, עולה עד לנעילה של המרפקים וחוזר לנקודת ההתחלה.
ככה זה צריך להיראות:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidAnterior/BBMilitaryPress.html

בלינק פה מראים שהוא אוחז בהתחלה את המוט עם ידיים בצורה אחת והופך אותה באמצע ההרמה כלפי מעלה .

אני מבצע את המילטרי פרס בצורה כזאת שאני אוחז מוט , ומרים אותו באותה אחיזה בלי להפוך את התנועה של הידיים , עוד משו , באמצע המילטרי ברגע שאני מוריד את המוט אני לוקח את החלק העליון של הגוף טיפה אחורה , דבר שיוצר לי סוג של "כאב" בגב התחתון , זה בסדר ?

ואם זה בסדר לבצע מילטרי כמו שאני מבצע או שחובה להחליף את התנועה של הידיים בהרמה כלפי מעלה ?

מה שהוא עושה זה פרס עם ידיים צמודות מדי (ביצוע לא תקין כל כך), אז יש מן השלייה כזו שהוא משנה מנח, אבל בעצם הוא פשוט פותח את המרפקים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות , הם עושים שונה מימני , הם מרימים את המוט ומביאים אותו למצב שמעל הראש , אני ישתדל לעשות את זה , לא עשיתי את זה עד עכשיו .

ולגבי הרגליים חייבים 2 רגליים ככה באותו קו פחות או יותר או שאפשר רגל אחד קדימה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית