עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי אמר שזה לא טוב?
כל מטרה והאימון שלה.
כי תמיד שבנאדם מרסם את התכנית שלו אומרים לו שיוריד נפח
אז למה הרבה נפח זה לא טוב למי שמתחיל\מתאמן שנה~בדרך כלל אלה שמעלים את התוכניות עם הנפח הגדול לא נמצאים בשלב שהם צריכים את הנפח הזה.
כי המשקלים שלך לא יעלו בגלל שאתה חושב שככל המרבה הרי זה משובח ואתה לא תתאושש בכלל מהאימון.אז למה הרבה נפח זה לא טוב למי שמתחיל\מתאמן שנה~
אבל לפעמים משתי תרגילים לרגליים דוגמא אתה לא מרגיש שאתה נותן גירוי מספיקכי המשקלים שלך לא יעלו בגלל שאתה חושב שככל המרבה הרי זה משובח ואתה לא תתאושש בכלל מהאימון.
80 קילו בנץ ,חלום, כנ"ל לסקאווט והדדליפטאני תוך חודש וחצי בSS העליתי את הדדליפט שלי מ60 קילו ל130,את הסקוואט מ60 ל120 ואת הבנץ' פרס מ50 ל80(למרות שעשיתי עכשיו ריסט וחזרתי ל70)
אתה צריך עוד נימוקים?
80 קילו בנץ ,חלום, כנ"ל לסקאווט והדדליפט
אבל אתה רואה שינוי טוב בגוף ?
כן אני רואה שינוי בגוף..בעיקר ברגליים ובגב.80 קילו בנץ ,חלום, כנ"ל לסקאווט והדדליפט
אבל אתה רואה שינוי טוב בגוף ?
אז בעצם אתם אומרים ש FBW>AB ? כי ב AB ממוצעת יש לך הרבה נפח (9 סטים לשריר גדול ו 4-5 לקטן)
ובדיים יש שינוי ?כן אני רואה שינוי בגוף..בעיקר ברגליים ובגב.
אבל שמע,תוך חודש וחצי אל תצפה לגדולות...יהיה שינוי אבל שינוי מהותי דורש הרבה עבודה.
הידיים פחות. אחת הסיבות לכך היא שאני בחרתי פשוט לא להוסיף תרגילי עזר.ובדיים יש שינוי ?
כי אין להם עבודה בתכנית (כן אני יודע שהיד קדמית עובדת בחתירה/מתח והיד אחורית בבנץ , אבל זה לא מספיק )
והיד אחורית גם מתחזקת בתכנית הזאת ? כנ"ל ליד קדמית
זה יפגע בהתקדמות אם אני יוסיף מקבילים 3 סטים ותרגיל ליד קדמית 3 סטים ?הידיים פחות. אחת הסיבות לכך היא שאני בחרתי פשוט לא להוסיף תרגילי עזר.
בגדול,האמות דווקא כן התחזקו ומרגישים את זה ובתוכנית יש הרבה עבודה על התלת ראשי.
אל תצפה לקבל מSS ידיים משוגעות
זה יפגע בהתקדמות אם אני יוסיף מקבילים 3 סטים ותרגיל ליד קדמית 3 סטים ?
אתה חושב שסט ישנה משהו ?אם אתה מתלבט האם לעשות SS והנושא העיקרי שמפריע לך הוא הידיים, אתה יכול להוסיף פעם בשבוע, כתרגיל אחרון, סט אחד של מקבילים וסט אחד של כפיפת מרפקים.
אתה חושב שסט ישנה משהו ?