הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS ואימוני סבולת

tbhci14

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני בן 18, מתאמן כבר שנה בקבוצת כושר קרבי, הדגש שם הוא על כושר בסיסי שמורכב מקצת כוח והרבה כושר אירובי. אני מעוניין לעזוב את הקבוצה ולהתחיל להתאמן בשיטת הSS, למדתי לבצע את כל התרגילים בצורה טובה ואני ממשיך ללמוד. רציתי לדעת איך אני יכול לשלב בין השיטה הזאת לאימוני כושר כמו ריצות בדיונות/רחפן/אימוני אינטרוולים וכו'?
האם אני צריך לרוץ רק ביום של המנוחה? האם בכלל ניתן לבצע ריצות בשילוב עם השיטה או שזה פוגע בעקרון של מנוחה והרפייה? תודה.

אתה יכול לשלב בערך 10-20 דקות ריצה בסוף אימון SS, לא ביום מנוחה.
המצב האופטימלי בשביל התאוששות הוא כמובן אפס אירובי, אבל בכמות שאמרתי
אני לא חושב שזה ישפיע על ההתאוששות שלך.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי, לפחות כרגע היא לפתח כוח ולשמור על סבולת לב ריאה במצב גבוהה-מצויין, גם היום אימוני הריצה שלי עורכים כ 20-30 דק אבל הם בעצימות גבוהה ז"א ריצה על רחפן בהתנגדות גבוהה למשך 10 דק, חתירה בישיבה אירובי התנגדות גבוהה 5 דק', ושוב רחפן ווחתירה בישיבה. או שאני מבצע 20-30 רחפן בהתנגדות גבוהה. השאלה שלי היא האם התוכנית SS מתאימה לשילוב כזה של אירובי או שעלי לשנות את תוכנית האימון - או את תוכניות האירובי?
תודה.

Back
למעלה תחתית